Iată ce zodii au succes în 2022! Astrologii britanici spun că plouă cu bani

Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, astrologii pregătesc un amplu pachet de predicții pentru Noul An. Jurnaliștii de la tabloidul britanic The Sun au făcut o selecție a predicțiilor în funcție de evoluția carierei și respectiv norocul la bani.

Anul 2022 se anunță unul foarte bun pentru Scorpioni - foto: Shutterstock
Anul 2022 se anunță unul foarte bun pentru Scorpioni - foto: Shutterstock

Ca în fiecare început din an, majoritatea dintre noi își fac în minte un plan de acțiune pentru zilele și lunice ce vor urma. Experții însă ne recomandă să vedem înainte ce ne este scris în stele. Iată predicțiile pentru fiecare zodie în parte pentru 2022.

Vărsător: 21 ianuarie - 18 februarie

Muncă: Vrei demult să fii propriul tău șef, iar 2022 este momentul oportun să faci pasul devenind independent. Succesul în afaceri este dat de culoarea bleumarin.

Economii: Cum și ce economisiți ține de stilul vostru însă aveți grijă la cheltuielile majore. Obiectele reciclate au un loc important în acest an. Învățați să gătiți și economisiți.

Cheltuieli. Un eveniment legat de vânzări în casa cuiva și evenimentele financiare din 12 august trebuie să vă țină atenți.

Câștiguri: Cu Jupiter în casa a doua a zodiei pe întreaga durată a anului, vă puteți îmbogăți. Frații apropiați, obiectele legate de vreme și provocările profesionale vă pot aduce bani.

Pești: 19 februarie - 20 martie

Muncă: Jupiter e antrenorul mult-așteptat, iar cariera începe să prindă contur. Afacerile pe bază de pază și protecție, de învățare sau ospitalitate vă pot aduce succes.

Economii: Marte vă face atenți cu ce aveți, de la economii și până la promisiuni viitoare. Dacă vreți să fiți încăpățânați, puteți fi. Polița pentru asta se plătește în toamnă.

Cheltuieli. Neptun stă în Pești întreg anul și veți cheltui pe bază de instinct. Nu cumpărați când sunteți obosit sau înfometat. Cumpărați când e frig afară.

Câștiguri: Numele vostru poate fi câștigător la un concurs sau poate juca un rol important în viața cuiva. Modelele florale, palatele regale și prietenii cu porecle dintr-o literă vă poartă noroc.

Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Muncă: Folosind experiența acumulată puteți dezvolta noi cunoștințe și abilități. Se zice că marile construcții se fac cu pași mici. 8 noiembrie e momentul în care realizați că puteți izbuti pe cont propriu, indiferent cât de acerbă e competiția.

Economii: Un plan de investiții bine pus la punct va stabili prioritățile pentru acest an. Bugetul familiei și rechizitele pentru copii trebuie puse în fruntea listei.

Cheltuieli: Mercur vă deschide drumul de la începutul lui august și până în octombrie. Puteți intra într-o echipă nouă sau să vă faceți propria echipă și să începeți antrenamentele de fitness.

Câștiguri: Numerele și datele care includ cifra 1, orice de la prețuri sau aniversările persoanelor dragi din decembrie pot fi norocoase pentru voi.

Taur: 21 aprilie - 21 mai

Muncă: Pentru primele șase săptămâni din an, luați în considerare oportunitățile de angajare din țară și chiar din străinătate. Trimiteți CV-uri, dați interviuri și faceți teste de angajare pentru că veți fi răsplătiți.

Economii: Secretul succesului din acest an e să economisiți sau să descoperiți ”comoara ascunsă din casă”. E posibil să dați peste o scrisoare care vă va schimba viața.

Cheltuieli: După un început sensibil al anului, Marte preia controlul banilor în 20 august. Veți avea ocazia să îi răsfățați pe cei dragi.

Câștiguri: Cu Jupiter în zona conexiunilor sociale, orice concursuri de pe rețelele sociale menționate de amici pot fi victorii facile pentru voi. Numerele norocoase sunt 11 și 12.

Gemeni: 22 mai - 21 iunie

Muncă: Lumea învățăturii, a creativității în domeniul designului interior și a decorațiunilor pot fi domenii noi de explorat pentru voi în acest an. Și asta pentru că în 2022 orice critici sau supărări vă ajută să reușiți.

Economii: Sfaturile de la o rudă mai în vârstă, numele sau numerele care conțin trei pot fi surse de profit în acest an. Puteți scrie o carte sau un jurnal de călătorie.

Cheltuieli: Investiți în dezvoltarea profesională la finele lunii ianuarie, iar în iunie și iulie investiți în stilul personal, la finele anului veți fi altă persoană. Produsele cumpărate în acest an sunt în special de înfrumusețare.

Câștiguri: Echipele cu 11 membri sunt câștigătoare, la fel și culorile primare și numerele legate de adresele vechi.

Rac: 22 iunie - 22 iulie

Muncă: Trei prieteni care împărtășesc aceeași idee vor avea succes în jurul datei de 11 aprilie. Sarcinile în afara casei, inițialele logo-urilor, litera ”F” și călătoriile pe apă aduc succes.

Economii: Oricât de mult ați fi încercat să faceți economii până acum, în 2022 veți reușit din plin. Realizați un plan cu ieșiri în oraș, călătorii, excursii și totul va merge din plin.

Cheltuieli: Oricât de sensibil e subiectul, în 2022 veți reuși să vă împliniți toate fanteziile de achiziții. Obiecte de colecție, haine originale sau albume muzicale rare vor fi ale voastre.

Câștiguri: Orice concursuri cu premii în excursii sunt făcute pentru voi. Aprecierile oneste, numărul 10 și un calendar bine pus la punct vă poartă noroc.

Leu: 23 iulie - 23 august

Muncă: Marte vă dă putere în 2022 și nesfârșite posibilități. Deveniți mai creativi, reușiți să vă antrenați acasă cu spor și veți avea succes.

Economii: Ascultați-vă prietenii, învățați de la ei și veți economisi bani și timp. Cu ajutorul lor veți scăpa de datoriile la bancă.

Cheltuieli: O cheltuială majoră, posibil o aniversare, va fi principala grijă la care vă gândiți începând din februarie și se concretizează până în 18 martie. Obiecte neobișnuite, amintiri de călătorie sau obiecte de înfrumusețare sunt lucrurile care vă pot aduce profit.

Câștiguri: Amintirile din copilărie și experiența de la slujbele anterioare vă pot transforma în câștigător. Vă poartă noroc jocurile de puzzle, fundalurile roșii și muzica veche.

Fecioară: 24 august - 22 septembrie

Muncă: Saturan, planeta stabilității intră în sectorul carierei și aduce certitudine acolo unde nu exista. Începând din august, Marte trimite succesul către voi și veți fi uluiți.

Economii: Ascultați sfaturile și nu vă pripiți. Orice inițiativă de investiții în afaceri pe bază de săli de sport, IT și produse cosmetice poate fi încununată de succes.

Cheltuieli: Cele mai bune investiții sunt cele pentru casă. Puteți face bani și  din călătorii în destinații neobișnuite, lecții de muzică și experiențe inedite.

Câștiguri: Aveți instinctul pentru câștig în mai, iunie și iulie, așa că profitați. Puteți organiza un eveniment festiv după 20 decembrie.

Balanță: 23 septembrie - 23 octombrie

Muncă: Sunteți pe val. Începând din 10 mai, întâlniți persoanele ideale de la care să învățați și să creșteți valoric. Interviurile și afacerile în domeniul spa sunt oportunități de schimbare a carierei.

Economii: Cu Saturn în sectorul creativității, veți găsi modalități să faceți economii. Puteți închiria spații, vinde echipament și idei. În loc să reduceți bugetul, puteți să faceți profit, mai ales după data de 2 martie.

Cheltuieli: Planificați din timp pentru că începând din august sunteți pe drumuri. Bucurați-vă de oameni, mâncare, prieteni noi și bijuterii și locații de lux.

Câștiguri: Norocul câștigurilor este legat de numerele 6 și 7, afaceri de sănătate sau sport sau un vechi prieten care are idei și proiecții creative.

Scorpion: 24 octombrie - 22 noiembrie

Muncă: Dacă viața a fost plictisitoare până acum, asta se schimbă în 2022. Stilul vostru de a rezolva provocările profesionale vor ului șefii. Vara e provocatoare și până la Crăciun veți fi promovați într-un birou elegant.

Economii: Pregătiți o pușculiță încă din ianuarie pentru a vă mobiliza. Cercetați unde s-au pierdut banii până la jumătatea lui aprilie și la 4 iunie investiți în casă.

Cheltuieli: Sunteți extravaganți până în februarie și asta datorită dragostei pe care o simțiți. Avantajele vor veni după.

Câștiguri: Nu încercați să preziceți când și unde veți câștiga în 2022, pentru că Jupiter a pregătit multe răsturnări de situație. Rămâneți deschiși. Veți avea noroc la 16 februarie și atrageți succesul.

Săgetător: 23 noiembrie - 21 decembrie

Muncă: Dacă nu ați știut până acum la ce vă pricepeți cel mai bine, feți gata de schimbare luna asta și următoarea. Uimiți prin ambiție în luna mai și din 17  noiembrie saltul profesional visat devine realitate.

Economii: Nu e stilul vostru să ascultați sfaturi, dar e timpul să o faceți. Cheltuiți nechibzuit și sunteți prea generos. Schimbați asta la voi și veți economisi.

Cheltuieli: Din ianuarie și până în mai, întâlnirile sociale vor fi amuzante și satisfăcătoare. Luați lecții de gătit și faceți sporturi extreme.

Câștiguri: Câștigurile cele mai de preț sunt în casă și în întâlnirile cu amicii. Un concurs în patru etape, în echipe de patru, merită încercat în 2022.

Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Muncă: La 30 mai, Luna vă pregătește pentru o vară cu întrebări fierbinți și surprize. Aveți noroc la logo-uri cu tematici de zbor, limbi străine și produse fitness.

Economii: Din iunie în octombrie, fiți deschiși la nou. Obiectele din argint și afacerile de reciclare sunt investiții care vă pot îmbogăți.

Cheltuieli: Nu cheltuiți nimic acum, însă începând din 18 ianuarie și până la 24 august aveți un fler bun pentru achizițiile perfecte. Lunile cu ”I” și zilele cu ”M” sunt dedicate achitării datoriilor.

Câștiguri: Până la începutul lui mai, aveți ultimul cuvânt de spus și impact în rândul celorlalți. În vară, vă veți dedica familiei, casei și destinațiilor sentimentale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net