Horoscop Neti Sandu pentru 24 februarie: Berbecii se îngrijesc de sănătate

Ultima actualizare:

Astrologul de la Pro TV, Neti Sandu, vine în fiecare dimineață cu vești noi despre modul în care va decurge ziua fiecărui nativ al zodiacului. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de joi, 24 februarie. 

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 24 februarie Foto: Arhivă
Horoscop Neti Sandu pentru joi, 24 februarie Foto: Arhivă

Joi, 24 februarie, se serbează ziua de Dragobete, varianta românescă a Zilei Îndrăgostiților. Neti Sandu, astrologul Știrilor Pro TV, a dezvăluit care sunt „planurile” astrelor pentru această zi, importantă pentru fiecare nativ în parte atunci când vine vorba de dragoste și viața în cuplu.

Vibrația zilei este 6, iar acest lucru înseamnă că totate lucrurile vor fi în armonie astăzi.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU 24 FEBRUARIE 2022

BERBEC

Aveți în plan să vă cumpărați o mașină și veți face toate eforturile pentru aceasta, chiar dacă va fi nevoie să faceți și un împrumut la bancă. După multă vreme, ați luat decizia să aveți mai multă grijă de propria persoană, să vă faceți analizele acelea pe care le amânați de mult și să respectați eventualele tratamente recomandate de medici.

TAUR

Vă gândiți mult la un proiect de afaceri și este posibil să vă alegeți niște parteneri cu care să-l puneți în sfârșit pe roate. Ce la probabil veți avea nevoie de o specializare în plus pentru aceste planuri și de aceea este posibil să călătoriți în țară sau în străinătate pentru un curs care vă va ajuta să evoluați.

GEMENI

Este posibil să veniți cu o idee inovatoare la servicu, cară să vă dea un imbold în carieră și să vă ajute să treceți la un alt nivel. De aici vor veni și banii de care aveați nevoie pentru a vă putea gândi în voie la vacanță sau la vreo petrecere mai sofisticată, pentru care ereau necesare fonduri serioase.

RAC

Se rezolvă în sfârșit o chestiune legală sâcâitoare și vă veți putea bucura de câteva avantaje la care sperați de multă vreme. Este posibil să cereți ajutorul unui avocat, ca să ajungeți la o înțelegere de cumun acord între părți și să evitați sala de judecată.

LEU

Aveți parte de vești bune azi, legate de o sumă de bani. Este posibil să vă fie aprobat un împrumut pentru care ați aplicat în urmă cu ceva vreme sau să primiți un salariu în avans. Cert este că vă puteți pune în practică planurile, dar veți avea parte și de mai multă muncă.

FECIOARĂ

Sunt vibrații bune în relațiile interpersonale. Veți face cunoștință cu cineva, la o întâlnire cu prietenii, sau vă veți regla relațiile cu colegii. Este posibil să semnați în sfârșit actele pentru un proiect la care lucrați de multă vreme și să intrați în normalitate. 

BALANȚĂ

Astăzi vă ocupați de casă și de modificările acelea pe care le aveați în plan de multă vreme. Veți a pela la o firmă de design interior, pentru ca totul să iasă așa cum visați. E posibil să mergeți într-o călătorie la un prieten vechi, în alt oraș, dacă programul de la muncă nu este foarte aglomerat.

SCORPION

Trebuie să luați o decizie în legătură cu mașina familiei, dacă o vindeți, ca să cumpărați alta, sau vă asumați reparațiile acelea costisitoare. În ceea ce privește planurile de afaceri, încă mai aveți nevoie de timp pentru a hotărî dacă să acceptați folmula de parteneriat pe care o aveți acum pe masă.

Săgetător

Intrați într-o nouă etapă în relația de cuplu, cu mai multă prospețime și mai multă disponibilitate pentru comunicarea cu partenerul. Este posibil să vă apucați de un proiect nou, în paralel cu ceea ce faceți acum, lucru care vă va aduce multă satisfacție, dar care vă va și solicita foarte mult.

CAPRICORN

Aveți nevoie de puțină relaxare, așa că ar fi bine să nu refuzați invitația de a ieși la o cafea cu colegii după muncă. La serviciu lucrurile o iau puțin razna și e posibil să fie nevoie să vă adaptați din mers ca să rezolvați la timp toate problemele.

VĂRSĂTOR

A sosit momentul să vă îngrijiți și de sănătate. Nu mai amânați vizita la medic, mai ales că au apărut deja câteva semne îngrijorătoare. E posibil să vi se plătească în sfârșit o datorie, ceea ce vă va ajuta să faceți o achiziție la care vă gândeați de mult și să-i surprindeți pe cei dragi.

Pești

Întâlniri de afaceri sau personale astăzi. Cert este că vă veți tatona reciproc, pentru a vedea dacă vă potriviți pentru o relație de durată. Este posibil să primiți o avansare, care va veni la pachet și cu un salariu mai bun și cu mai multe beneficii.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net