Horoscop Neti Sandu pentru 21 februarie: Gemenii încep un nou stil de viaţă sănătos

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, a prezentat previziunile astrale pentru ziua de 21 februarie 2022. Azi vom cântări bine riscurile, înainte de a da startul unor noi proiecte şi ne dorim să fim feriţi de pericole. 

Neti Sandu foto: Pro TV
Neti Sandu foto: Pro TV

Neti Sandu ne spune că vibraţia zilei este 3. Trebuie să spunem ce gândim şi ce simţim cu sinceritatea. 

Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie. 

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU 21 FEBRUARIE 2022

BERBEC

Berbecii au mai multe activităţi în paralel şi strâng bani. Au planuri de a pleca în vacanţă. Le se face o nouă ofertă de lucru şi, pentru că le place să stangeze şi vor să se reinventeze, vor accepta. 

TAUR

Cineva vrea cu tot dinadinsul să îi cucerească pe Tauri, iar dacă nu sunt implicaţi într-o altă relaţie, s-ar putea lăsa prinşi în joc. Se pregătesc de o lansare importantă, au un obiectiv major şi sunt implicaţi 100%, pentru ca totul să iasă perfect. 

GEMENI

Gemenii sunt mai atenţi la ce mănâncă, încep un regim de viaţă mai sănătos. Au un proiect care îi pune în valoare şi vor avea succes, care le va aduce şi nişte parteneriate frumoase. 

RAC

Racii revin la o relaţie care i-a făcut fericiţi, în trecut, dar s-a stricat din diverse motive, cum ar fi distanţa. Legalizează acte şi poate vor lua o maşină, o casă sau chiar un teren pentru o nouă construcţie. 

LEU

Leii se interesează de un cred pentru o casă, taxe şcolare sau alte lucruri costisitoare. Au mult de muncă la serviciu şi nu apucă să se odihnească nici acasă, dar o vor scoate la capăt. 

FECIOARĂ

Fecioarelor li se propune o colaborare şi chiar un job permanent şi vor ajunge să accepte, dacă le plac condiţiile. Vor primi bani, dar au şi cheltuieli, plăţi amânate, rate sau alte facturi. 

BALANȚĂ

Balanţele vor primi ceva în dar, doar pentru că cneva vrea să le facă un cadou, iar gestul le va bucura nespus. Au în plan să mai facă bani de undeva, pentru că vor să schimbe nişte lucruri prin casă. 

SCORPION

Scorpionii se descurcă cu brio la examene, la interviuri şi fac progrese importante. Vor întâlni pe cineva, care le va deveni companion de viaţă şi vor dezvolta o frumoasă relaţie de cuplu. 

SĂGETĂTOR

Săgetătorii apelează la rezervele de bani pentru a face îmbunătăţiri în casă, pentru că e nevoie. Mai au de recuperat sume, dar va mai dura. 

CAPRICORN

Capricornii devin un fel de porta voce în domeniul lor, dar e foarte posibil să îşi găsească şi o altă vocaţie. Sunt în formă maximă şi fac totul să se menţină aşa. 

VĂRSĂTOR

Vărsătorii îşi iau o casă sau o maşină nouă şi deschid un credit, pentru a face rost de bani. Îşi iau un nou angajament profesional şi se rezolvă toate probelemele, iar asta le va aduce o răsplată. 

PEȘTI

Peştii primesc bani pentru a îşi putea acoperi cheltuielile în această perioadă şi vor putea chiar să pună deoparte pentru o ieşire în weekend. Au planuri mari şi au şi condiţii pentru a le pune în pracitcă. Trebuie să profite la maximum de tot ce li se oferă, dar să calculeze atent, pentru a li se şi potrivi. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net