Horoscop lunar februarie 2022. Zodiile care stau bine cu dragostea

Ultima actualizare:

Horoscopul lunar - horoscop februarie 2022 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii februarie 2022 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. 

foto: Unsplash.com
foto: Unsplash.com

Horoscop lunar - luna februarie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Ar trebui să fie o lună de iarnă ceva mai bună decât ianuarie, cu o stare de spirit pozitivă care să vă liniștească și să vă aducă speranță. Pentru aceasta, aveți nevoie de introspecție.

Copiii și rudele în vârstă vor necesita ceva atenție. Dacă veți prioritiza și formula corect dorințele, aveți șansa de a implementa ideile cu succes pe toate planurile. Ca urmare, veți simți un val puternic de vitalitate, vigoare, intenție și motivație.

Încă din primele zile ale lunii februarie veți scăpa de anxietăți, îndoieli și temeri. Procesele de lucru din această perioadă vă vor cere să faceți pași responsabili și să luați decizii îndrăznețe. Sentimentul de libertate interioară și posibilitățile nelimitate vor contribui la manifestările luminoase ale potențialului creativ, ale talentului și profesionalismului. Veți acționa în funcție de rezultat, fără a insista pe dezamăgiri și greșeli din trecut, pe critici nefondate sau alți factori enervanti. Între timp, încercați să nu vorbiți despre planuri, angajamente și succese de-a lungul întregii perioade. Nu toată lumea se va strădui să vă susțină inițiativele și eforturile, ci dimpotrivă, vor exista invidioși și concurenți secreți. Dacă se vor ivi tensiuni, linia optimă de conduită în acest caz este simțul tactului, răbdarea și reținerea emoțională. Cu alte cuvinte, nu adăugați paie pe foc!

Horoscop lunar - luna februarie, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vine o perioadă în care va trebui să demonstrați calități de lider, de multă ambiție, dar în același timp va trebui să căutați metode de a aduce echilibru în familie vizavi de focusarea voastră spre creștere profesională. Veți dori să vă extindeți, să explorați zone necunoscute până acum, să călătoriți și să aprofundați cunoștințe. Veți acționa la început cam fără logică pentru ceilalți, cu un curaj și o avântare ceva mei neobișnuită decât de obicei, iar asta îi va surprinde pe mulți. Chiar și așa, relațiile cu colegii, prietenii, partenerii pot fi foarte utile și fructuoase, întrucât cei din jur vor oferi tot suportul și sprijinul.

Afectiv, veți căuta perfecțiunea, veți fi exigenți, iar potențialii parteneri vor deveni temători. Dacă sunteți singuri și chiar doriți relație, va trebui să coborâți pretențiile.

Luna Plină va aduce la jumătatea lui februarie incertitudine, dificultăți la care nu vă așteptați și tot avântul vostru va încetini. Problemele vor fi minore, dar vor necesita atenție imediată. De fapt, poziția astrelor recomandă și o pauză, iar Luna Plină este potrivită pentru refacerea echilibrului energetic. Recompensa ulterioară pentru relaxare va fi un sentiment de încredere în sine.

Horoscop lunar - luna februarie, zodia GEMENI

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Mare va fi dorința voastră de a schimba ceva, de a încerca ceva nou, o altă direcție măcar într-un domeniu de viață sau și dacă rămâne același interes, metodele alese să fie diferite! Introspecția vă va ajuta și vă sfătuiesc de pe acum să vă îndreptați către sectoarele iubirii, relațiilor, finanțelor sau dezvoltării profesionale.

Zona străinătății devine activată energetic, așa că mulți cu afaceri dintre voi or să dorească să se extindă ori să plece în vacanțe exotice. Cu toate acestea, în timpul călătoriilor trebuie să fiți vigilenți și prudenți, pentru că ele pot fi umbrite de evenimente neplăcute, dificultăți neașteptate, cazuri de forță majoră, probleme legale. Dacă va fi necesar, mai bine să vă consultați în prealabil cu specialiști, evitând astfel o serie de dificultăți care se pot transforma în chestiuni legale serioase.

În ultima parte a lunii sunt preconizate schimbări de amploare în plan profesional, când o combinație norocoasă de circumstanțe, situații bruște, întâlniri întâmplătoare sau cunoștințe, vor avea o influență activă asupra viitorului vostru. Este posibil să aveți atunci nevoie de abilități dobândite anterior și încă neutilizate sau unii vor trebui să reactiveze dezvoltări și proiecte abandonate de mult timp. Acestea din urmă vor deveni din nou relevante și rezonabile.

Referitor la sănătate, va exista risc și vulnerabilitate, așa că nu trebuie să creșteți activitatea fizică, iar mișcările să le faceți foarte atent.

Horoscop lunar - luna februarie, zodia Rac

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Și pentru voi urmează un timp favorabil introspecției, căci aveți multe la care să meditați. Perioada va fi potrivită pentru auto-studiu și dezvoltarea creativității, adică extinderea orizontului intelectual. De asemenea, eficientă va fi și munca pentru îmbunătățirea aptitudinilor fizice. Potențialul energetic este redus considerabil, poate apărea oboseală cronică, lipsă de vitalitate și probleme cu sistemul imunitar. Trebuie să aveți grijă de voi și de sănătatea voastră.

Afectiv, cei singuri pot întâlni pe cineva care să le atragă atenția și să le stârnească interesul. Bine-ar fi să nu săriți etape în astfel de situații, ci cu răbdare să fiți ponderați ca să nu speriați potențialul partener.

Financiar, va trebui să depuneți multe eforturi pentru a face față finanțelor colective, problemelor de proprietate comună, uneori investind nu numai forțe suplimentare, ci și bani. Dacă nu vă descurcați, cereți sfaturi competente de la specialiști.

Călătoriile în străinătate sau relația cu un străin nu sunt excluse pentru extinderea legăturilor profesionale, de afaceri sau științifice. Astfel de inițiative vor fi punctul de plecare pentru dobândirea unei poziții sociale înalte, dezvoltare intelectuală, stima de sine și autoritate.

A treia decadă este interesantă din punct de vedere al vieții personale, căci relațiile cu partenerii se vor dezvolta dinamic și într-un mod pozitiv.

Horoscop lunar - luna februarie, zodia Leu

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Zona de relații și parteneriate va fi supusă provocării pentru voi, așa încât va trebui să căutați metode pentru a vorbi aceeași limbă cu ceilalți. Plus să conștientizați că nu mereu este celălalt vinovat ori nu are dreptate. Excepție poate vor face primele 10 zile când sunt favorabile pentru organizarea de evenimente festive, petreceri și nunți. Astfel de evenimente vor contribui la diversitate emoțională, vor aduce noutăți binevenite în viața de zi cu zi, mai ales când vine vorba de rutina debordantă a vieții de familie.

De asemenea, concentrați-vă pe afacerile curente, pe vechile angajamente, pe consolidarea relațiilor cu colaboratorii, pe extinderea conexiunilor utile. Poate va veni șansa de a pune o bază solidă pentru un parteneriat de afaceri pe termen lung sau pentru o activitate creativă comună. Grijă însă la documente deoarece greșelile făcute la completarea lor pot duce la consecințe negative legate de finanțe! Doar o abordare practică va prevala în afaceri, va ajuta la utilizarea rațională a resurselor disponibile și la atingerea obiectivelor. Contrar, în a doua jumătate a lunii va trebui să vă achitați de restanțe, să dați bani înapoi, să refaceți lucrări și erori.

Medical, luați simptomele în considerare pentru că, neglijându-le, se pot complica. Nu uitați că sportul vă va ajuta să vă tonifiați corpul!

Horoscop lunar - luna februarie, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Din primele zile ale lunii vă veți direcționa cu avânt spre sectorul muncii. Doar că excesul de exigență nu îi va preocupa doar pe alții, ci și pe voi, generând disconfort și tensiune.

Educația de asemenea poate deveni o prioritate, a voastră sau a copiilor voștri. De altfel, cunoștințele dobândite pot fi utile nu numai în afaceri, ci și ca oportunitatea vreunei conexiuni romantice.

Ca stare, nu pot spune că vă veți simți strălucit, deoarece multe apasă pe umerii voștri, vă simțiți obosiți și lipsiți de energie. În plus, avântul cu care preluați cât mai multe sarcini, deși la început vă entuziasmează, veți constata pe parcurs că le duceți din ce în ce mai greu.

De la mijlocul lunii începeți să aveți ceva rezultate, unele sub formă de câștiguri financiare, altele de implementarea cu succes a unor idei creative. Poate că ar trebui să ieșiți mai des în lume, să participați la evenimente culturale și de divertisment, menținând astfel echilibrul energetic la un nivel adecvat și armonizând sănătatea prin emoții pozitive.

Ultimele 10 zile sunt benefice pentru interacțiunea cu superiorii, întâlniri de afaceri și negocieri, pentru încheierea de contracte, călătorii, inclusiv de întâlniri de debut și aventuri amoroase.

Horoscop lunar - luna februarie, zodia balanță

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Se pare că vine o lună în care efortul și munca ar putea da roade. Problema ar fi dacă o să aveți chef doar de distracție și relaxare! Nu de alta dar, îndatoririle de acasă și cele de la muncă vor necesita atenție, iar ignorarea acestora poate duce la conflicte cu cei dragi și dificultăți de lucru în echipă.

În cea mai mare parte a lunii, veți fi complet absorbiți de activități sociale sau profesionale, încercând în același timp să rezolvați problemele copiilor, ale rudelor apropiate și o mulțime de treburi casnice. Forfota enervantă va îngreuna ordinea priorităților, toate fiind date peste cap în ultimul moment.  Chiar și așa, o stabilire clară a obiectivelor, planurilor și sarcinilor la începutul lunii februarie devine foarte necesară.

Începând cu a doua jumătate a lunii, energiile se mai așază pe un făgaș pașnic, iar voi o să vă asumați atunci activitățile și responsabilitățile obișnuite. Asta va aduce succes și recompense binemeritate. Tendințe favorabile sunt așteptate tot atunci și în sectorul financiar. Creșterea veniturilor va fi interconectată cu negocieri, călătorii, comunicare și relații. Și afectiv există posibilitatea unor noi cunoștințe, dar cel mai probabil acestea vor fi romane trecătoare.

Horoscop lunar - luna februarie, zodia SCORPION

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Mulți dintre voi vor simți nevoia unor schimbări în ceea ce privește situația  financiară. Dorința de a câștiga mai mult este binevenită, dar pentru asta trebuie să aveți un plan clar, iar ăsta nu trebuie să implice neapărat creșterea carierei. Ba chiar ar fi nevoie să căutați resurse suplimentare pentru situația în care rămâneți fără loc de muncă. Probabil că la sfârșitul lunii ar fi toate șansele să vă formați o idee clară despre unde și cum să mergeți mai departe.

În familie vor exista tensiuni ori îngrijorări în privința rudelor sau copiilor, iar în același timp pot apărea și stricăciuni acasă. Oricum, vine un timp în care fuga de răspundere nu-i soluția și trebuie să faceți față pe mai multe fronturi. Grijă mare pentru că există tendința de a riposta la orice, de a lua totul prea personal, de a vă inflama prea repede fără să gândiți! Dialogurile constructive vor veni cu naturalețe abia în ultima săptămână din lună.

Afectiv, unii dintre voi au tendința de a construi sau a prelungi o relație deja existentă dar plină de promiscuitate. Nu e pentru voi, nu confundați iubirea cu instinctul animalic!

Horoscop lunar - luna februarie, zodia SĂGETĂTOR

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Relațiile, comunicarea, reluarea proiectelor mai vechi, demonstrarea abilităților deja învățate, toate acestea vor ține prima pagină a lunii februarie pentru voi. Va trebui să vă mișcați, să vă informați, să sortați și să transmiteți corect informațiile.

În carieră, pot apărea transformări în mediul de afaceri, schimbări de personal ori noi responsabilități. Dacă la începutul perioadei evenimentele se vor derula mai degrabă haotic, spre finalul lunii se va demonstra că nimic nu-i întâmplător, pentru că se va arăta oportunitatea unei noi ordini în viața voastră.

Atrag atenția la tendința voastră de grabă și impulsivitate de moment, la o posibilă inconsecvență de a vă face treaba și toate vor irita nespus pe ceilalți.

Până la jumătatea lui februarie aveți deschise căile spre călătorii lungi, examene bine traversate, activități organizatorice, interviuri, negocieri sau  întâlniri importante. Financiar însă, nu vă așteptați la câștiguri substanțiale peste cele obișnuite, ba din contră, vă recomant o bună gestionare a cheltuielilor.

Nici afectivitatea nu stă pe podimul priorităților acum, oricât de mult v-ați dori asta. Sunt posibile noi cunoștințe și noi relații, dar ele vor fi trecătoare și vor lăsa un gust amar de dezamăgire. Mai bine evitați să vă implicați! La capitolul sănătate, atenție la poziția șezut pentru că nu-s excluse dureri de coloană!

HOROSCOP LUNAR - LUNA februarie, ZODIA CAPRICORN

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Sectorul profesional ocupă și la voi primul loc în preocupări, cel puțin în primele 16 zile din lună. Vă veți analiza situația financiară și vă veți lua poate măsuri de precauție, de economisire, de tezaurizare, pentru că voi știți bine ce siguranță poate oferi o bază materială solidă. Astfel, veți putea demonstra talentele, cunoștințele și abilitățile, deschizând astfel calea pentru atragerea de investiții, sponsorizări, contracte profitabile și proiecte promițătoare. În a doua parte din lună, vă veți putea achita datoriile.

Acelora care nu gestionează afaceri ci sunt salariați, le sugerez să-și caute din timp surse suplimentare de venit deoarece vor avea nevoie. Ar trebui să vă bazați pe sprijinul celorlalți, să căutați sfaturi, deoarece informațiile relevante pot fi de mare importanță pentru prosperitate și vor indica o rută mai scurtă și mai sigură să găsiți ce trebuie.

Sectorul afectiv este și el important. Puteți avea întâlniri neașteptate, vă puteți îndrăgosti, puteți dezvolta rapid noi relații, unele chiar conexiuni extraordinare. Ideea e că dacă doriți ceva frumos în timp, e nevoie și de implicarea voastră. De altfel, nimic nu cade din cer.

Ca sănătate, vă recomand renunțarea la vicii și obiceiuri proaste, la revizuirea modului de a vă hrăni și la găsirea de metode de întărire a sistemului imunitar.

HOROSCOP LUNAR - LUNA februarie, ZODIA VĂRSĂTOR

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Luna februarie aș caracteriza-o pentru voi ca una în care vă doriți schimbări în multe domenii, dar vă simțiți obosiți și vlăguiți. Deja v-ați săturat de tensiuni legate de profesie, iar potențialul de a vă tot aranja viața personală nu vă mai satisface.

Nici în relația de cuplu sau familie nu sunteți în vervă și parcă vă doriți retragere, insingurare, introspecție. Nu înrăutăți situația, ci mai bine să-i explicați direct partenerilor că doriți momente să fiți singuri, doar voi cu voi pentru o vreme.

Da, aveți nevoie de perioade pentru încărcarea bateriilor, pentru ca apoi să vă reconstruiți în mod activ. Prima jumătate a lunii favorizează asta, dar și aranjările și rearanjările în casă.

Financiar, veți avea un oarecare noroc de câștig în prima decadă lunară, doar că în aceeași măsură există și riscul de a cheltui pe propriile capricii, lucru pe care nu vi l-aș indica.

A doua parte din ultima lună de iarnă nu mai favorizează micile șanse pentru că se vor ivi cheltuieli neplanificate sau pierderi.

Ultimele 4 zile puteți avea un comportament copilăresc și pueril, ca urmare se pot isca tensiuni. De asemenea, n-ar fi exclusă o situație neprevăzută, în urma căreia să plecați precipitat la un drum.

Medical, cel mai probabil nu vor fi probleme speciale de sănătate. Cu toate acestea, multe vor depinde de starea voastră de imunitate.

HOROSCOP LUNAR - LUNA februarie, ZODIA PEȘTI

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru a face lucruri și a vă atinge obiectivele, cea mai bună perioadă este spre final de lună. Nu de alta dar, la început nu există suficientă energie astrală care să vă favorizeze demersurile. Cel mai indicat ar fi  să mergeți pur și simplu cu fluxul, fără a pierde efort suplimentar în noi proiecte.

Va fi simplu să vă rezolvați conexiunile, să descoperiți care-s prietenii adevărați și dușmanii, să vă eliberați de promisiunile trecute, de obligațiile neîndeplinite și de datorii. Unele restricții și întârzieri în treburile curente vor fi depășite treptat, iar atitudinea din partea oamenilor apropiați, a partenerilor, a șefilor, va deveni mai binevoitoare față de voi.

Afectiv, în relațiile cu cei dragi nu trebuie să vă impuneți părerea, cheia succesului este diplomația și compromisul. Înțelegerea reciprocă este mai ușor de găsit pe fundalul intereselor comune.

După data de 24, situația va deveni mai favorabilă pentru sănătate și vitalitate. În acest moment, nimic nu poate interfera cu realizarea ideilor creative, iar oameni fideli cu gânduri asemănătoare vă vor ajuta în planuri comune, proiecte și demersuri. Acesta ar fi momentul potrivit pentru a contacta șeful vostru cu sugestii sau solicitări constructive, iar dacă nu sunteți salariați, vă sugerez comunicare productivă cu potențialii parteneri pentru a începe noi afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (27) jpg
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net