Trei zodii din horoscop care își găsesc jumătatea în 2022

Ultima actualizare:

De dragoste avem toți nevoie, motiv pentru care trei zodii din horoscop își vor găsi jumătatea anul acesta. Norocul e de partea lor și vor trăi clipe minunate cu persoanele din viețile lor. Trebuie doar să aveți puțină răbdare. La unii se poate întâmpla să fie mai devreme, la unii chiar spre sfârșitul anului.

Horoscopul iubirii. Sursa foto: arhivă
Horoscopul iubirii. Sursa foto: arhivă

Chiar dacă suntem în ianuarie, pentru unii dintre nativi dragostea trebuie să mai aștepte, în special că au și de luptat, demonstrat pentru ea. Sunt trei zodii norocoase, care anul 2022 le aduce jumătatea mult așteptată, iubirea de care aveau nevoie, locul cald din inimă ocupat. Aveți răbdare, nu disperați, cei care încă nu v-ați simțit norocoși până acum! Pentru fiecare există câte cineva, dar haideți să vedem care sunt cele trei zodii norocoase în dragoste, care anul acesta vor petrece cu bucurie în suflet

Berbec

Voi sunteți cam nerăbdători să câștigați pe cineva în viața voastră, mai ales că ați suferit o decepție în dragoste și sperați ca următoarea persoană să fie fix ce vă doriți. Ei bine, speranțele voastre nu sunt chiar deșarte, cineva o să apară la sfârșitul primăverii, dar trebuie să fiți cu mare băgare de seamă, pentru că și dragostea asta se face în doi, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți și parte din relație. Nu mai neglijați ca data trecută!

Leu

Cum vă place să conduceți și să fiți cel mai tare din parcare, cum vine vorba, o să reușiți să intrați sub pielea unei persoane care să vă placă și cu bune, și cu rele. Doar sunteți zodie conducătoare. Alegeți, însă, și după suflet, nu doar după interese, dragostea poate fi oarbă câteodată, așa că puțină atenție nu strică.

Balanță

Sunteți dezamăgiți de iubire, aproape că nu mai aveți speranță, însă e posibil ca o persoană nouă să apară în viața voastră. Se întâmplă spre finalul verii, dar nu vă amăgiți, chiar se va întâmpla și veți cunoaște cu adevărat fericirea. Aveți răbdare și încredere, n-ar strica să fiți mai pozitivi. Nu toată lumea e la fel :)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net