Zodia suspusă celor mai mari schimbări în 2022. Acești nativi se reinventează total

Ultima actualizare:

Odată cu intrarea în noul an, astrele își schimbă și ele impactul în raport cu semnele zodiacale. Astfel, astrologii susțin că una dintre cele 12 zodii va fi puternic afectată de schimbările apărute odată cu venirea lui 2022. Iată care este semnul zodiacal care se va schimba cel mai mult în noul an!

Care este semnul zodiacal suspus celor mai mari schimbări în 2022 Foto: Pixabay
Care este semnul zodiacal suspus celor mai mari schimbări în 2022 Foto: Pixabay

Deși astrele vor avea în 2022 un impact asupra tuturor celor 12 zodii, doar unul dintre semnele zodiacale se va reinventa complet în noul an. Este vorba despre semnul Scorpionului, care, înainte de a se gândi la schimbare însă, trebuie să lase în urmă tot ceea ce îl ține pe loc, explică astrologii pentru MindBodyGreen.

Semnul zodiacal suspus celor mai mari schimbări în 2022

Anul următor evocă un proces important care are loc doar de câteva ori în viață ta. Dar mai întâi, trebuie să arunci straturi din ține care nu mai fac parte din vechiul -tu-, părți ale identității tale care au fost construite din durere sau experiențe trecute, care nu te mai reprezintă”, spun experții.

Va fi esențial să ai în vedere aceste lucruri atunci când Nodul Sud Lunar (care este un punct al karmei și al vieții trecute) călătorește prin semnul tău din 18 ianuarie 2022 până pe 17 iulie 2023. 

Deși s-ar putea să simți nevoia să fii mai retras/ă în timpul „transformării”, astrele au alte surprize pentru ține în 2022. 

În primul rând, spun astrologii, Jupiter se află în prezent în Pești până pe 10 mai (unde va reveni apoi între 28 octombrie și 20 decembrie), iar această este a cincea ta casă a creativității, pasiunii, dramei și, bineînțeles, atenției.

De la o nouă poveste de dragoste zguduitoare, la proiecte artistice sau chiar faimă, talentul și magnetismul tău vor atrage atenția”, spun atrologii de la The Astro Twins. Iar când Jupiter aterizează în cea de-a șasea casă a bunăstării din 19 mai până pe 28 octombrie, profită de ocazie pentru a începe o nouă rutină sănătoasă. Orice începi în această perioada va da roade.

Experții mai spun, de asemenea, că ai putea fi atras/ă de cineva din afară „tiparului” tău obișnuit sau chiar ai putea îmbrățișa un nou tip de model de parteneriat în acest an al schimbărilor profunde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net