Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 7 ianuarie 2022: Berbecii se simt neliniștiți

7 ianuarie 2022

Vedeta Antena 3, Clamelia Pătrășcanu, ne anunță zilnic ce ne rezervă astrele. În a șaptea zi din an, vom fi mai sensibili. Horoscopul zilei de vineri, 7 ianuarie 2022, spune că astăzi ne deschidem sufletul.

image
Camelia Pătrășcanu a anunțat horoscopul pentru 7 ianuarie 2022

Camelia Pătrășcanu a anunțat horoscopul pentru vineri, 7 ianuarie 2022. Vom fi un pic sensibili în această zi. Unii dintre noi nu ştim exact cum să înţelegem lucrurile care se întâmplă și ne închidem sufletul.

Berbec

Berbecii au o zi mai proastă astăzi! Vineri este una din acele zile care poate aduce nelinişti şi tulburări. Nu se întâmplă ceva concret, ci pur şi simplu, vor avea o stare de nelinişte şi de angoasă.

Taur

Nativii zodiei Tauri pot fi surprinşi de un prieten care nu le dă o datorie, care are nişte evenimente sau care le cere anumite lucruri pe care Taurii nu le pot da în acest moment.

Gemeni

O zi cu probleme pentru Gemeni! Ei pot fi puşi într-o situaţie ingrată, poate sunt nevoiţi să acopere pe cineva sau să mascheze nişte lucruri. Nu se simt în largul lor. Pot simţi şi că nu pot face faţă unei situaţii.

Rac

Nativii zodiei Rac se preocupă azi de aspectele morale sau juridice ale unei situaţii. Nu ştiu exact cum e mai corect să procedeze şi au nevoie de nişte sfaturi profesionale.

Leu

Leii se preocupă azi de bani sau de bunuri materiale. Oricum,  e vorba de un câştig de care se pare că se pot lipsi. Pentru a avea mai multă libertate, mai ales la muncă sau în lucurile pe care vor să le realizeze, Leii nu prea vor să depindă de alţiI.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au o zi care poate să le aducă trac. Fecioarele sunt puse într-o postură în care poate nu sunt mulţumite de felul în care arată sau de cum se prezintă.

Balanță

Balanțele se concentrează pe muncă astăzi sau pe eforturi pe care le depun şi pentru ele, pentru sănătatea lor, dar şi ca alţii să se simtă bine. Se simt puţin tensionate, mai ales dacă cei din jur nu le-au înțeles.

Scorpion

Scorpionii sunt nevoiți să aibă grijă de o persoană din preajma lor şi asta le cere efort, dar ştiu că au şi ei nevoie de această persoană, aşa că trebuie să fie acolo pentru cei dragi.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de un spaţiu doar pentru ei, poate se ascund undeva în camera lor, în colţul lor de tihnă şi de linişte, fie că citesc sau meditează. Au nevoie de momente pe care să le petreacă cu ei înșiși.

Capricorn

Capricorni au nişte proiecte şi pun într-o cheie foarte morală şi spirituală munca lor. Îi ajută pe cei din jur.

Vărsător

Vărsătorii găsesc o modalitate mai simplă prin care pot face bani, pentru că sunt preocupaţi de asta şi ar putea să găsească soluţia. Nu va fi simplu sau comfortabil pentru ei, dar sigur o soluţie prin care pot câştiga găsesc.

Pești

Peştii au o zi marcată de reflecție asupra propriei lor persoane. Dacă acum sunt pe un drum al vieţii care îi mulţumeşte mai ales sufleteşte, au multe lucruri la care vor reflecta.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png
cuplu
femeie bronz jpeg