Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 6 ianuarie 2022

Vedeta Antena 3, Clamelia Pătrășcanu, ne spune ce ne rezervă astrele în a șasea zi din an. Horoscopul zilei de joi, 6 ianuarie 2022, 

Camelia Pătrășcanu ne spune ce prezic astrele
Camelia Pătrășcanu ne spune ce prezic astrele

Camelia Pătrășcanu ne spune că azi lucrăm mai mult cu sufletul și e bine să avem cât mai multă toleranță pentru cei din jur. 

BERBEC

Au de înțeles niște lucruri într-un mod profund, oameni sau situații, de aceea au nevoie de pace, tihnă și linilște pentru a nu face gafe

Taur

Taurii se pot consulta cu prieteni, împărtășesc niște gânduri, și simt nevoia să fie alături de o persoană 

Gemeni

Gemenii se așează foarte bine pe un drum de viață, care este plin de asumare, e un drum important, ține mai mult de o dispoziție interioară, nu neapărat că fac ceva.

Rac

Racii ar nevoie de niște informații. Discută orice problemă, sunt mai interesați de aspectul etic și moral al unei probleme decât de un rezultat concret.

Leu

Leii sunt cu ochii pe calitățile unei persoane cu care colaborează, pentru a proteja pe cineva. Au un tonus bun, se gndesc că pot recupera și niște  pierderi sau se pot lipsi de niște lucruri.

Fecioară

Fecioarele au o bunăncolaborare cu cei din jur, e o eferveșcentă interioară, au multe idei, unele merită aplicate și simt că sunt pe un drum bun într-o colaborare.

Balanță

Balanțele lucrează prin delegați și e bine să învețe să îi lase și pe alții să se pună în valoare, să aibă încredere în oameni.

Scorpion

Pentru Scorpionii, ziua poate aduce tandrețe și romantism. Trebuie să înțeleagă mai bine o persoană de lângă ei, să își deschidă total sufletul.

Săgetător

Pentru Săgetori, vorbim de casă și de cămin, unii simt nevoia să își recreeze un spațiu familiar, dacă de Sărbători au fost plecați sau au primit musafiri.

Capricorn

Capricornii au drumuri sau își pregătesc o lucrare importantă, au nevoie să strângă date, să pună pe foaie planuri.

Vărsător

Vărsătorii primesc azi bani dintr-o muncă intelectuală, mintea le merge bine, totul e să își asume și efortul.

Pești

Peștii dau dovadă de inutuiție și sensibilitate, anticipează efectele unor lucruri, situații ale lor sau ale altora. Universul comunică cu ei și visele acesti nopți.

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net