Ce aduc astrele în anul 2022: provocări și agitație

Ne apropiem de finalul de an. 2021 a fost pentru toată lumea extrem de dificil, al doilea an consecutiv în care pandemia de COVID-19 ne-a reordonat viaţa, aşa cum nu ne-am fi imaginat. Ce ne aşteaptă în 2022? 

image

Cum ne vom gestiona finanţele şi sănătatea? Ce ne aşteaptă în materie de relaţii de familie şi dragoste? Care va fi situaţia la nivel naţional? Specialistul Click!, astrolog Lorina, a „tradus” ce ne-au pregătit astrele

„După un an dificil, poate că vă aşteptaţi să răsuflaţi uşuraţi şi să vin numai cu veşti frumoase de-acum încolo. Mai avem însă şi-n 2022 de traversat evenimente şi provocări deloc paşnice, cu agitaţie şi situaţii aţâţătoare, cărora trebuie să le găsim soluţii. Ele pot fi în primul rând de ordin economic, profesional, dar şi legate de sănătate în plan secund”, spune astrolog Lorina. Iată care sunt previziunile sale:

Efectele crizei, resimţite

Se va resimţi efectul crizei, dar şi al managementului prost din anii trecuţi, iar urmările pot veni odată cu problemele stringente de rezolvat. La fel se va întâmpla şi cu acţiunile şi cu deciziile proaste individuale ale oricărui nativ, căci urmările nu vor întârzia să apară. 

image

Oamenii vor fi destul de confuzi şi temători, pe măsură ce buzunarele se vor goli, odată cu creşterea inflaţiei ori cu apăsarea pe umerii lor a dispariţiei locurilor de muncă, a reducerii veniturilor, dar şi a creşterii taxelor şi a impozitelor sau a facturilor de utilităţi. Se pare deci că se va munci mai mult pe bani mai puţini, dar nici în străinătate nu va mai curge lapte şi miere pentru muncitorii români. 

Atenţie la cheltuieli!

Nemulţumirea, furia şi revolta pot creşte, iar colectivul poate deveni mai puternic decât individul, inclusiv în procesele juridice, dacă se vor cere drepturi în instanţă.

Se impune în continuare o reducere de cheltuieli şi o gestionare corespunzătoare şi în detaliu a banilor aceia puţini care vor fi, precum şi evitarea tensiunilor politice care se pare că au şanse de a se ivi.

Vom fi dependenţi de alţii, liberul arbitru va fi limitat, iar nişte alianţe sau contracte bine negociate ar fi de folos. Spun bine negociate pentru că energiile astrale şi impunerile ce vin din afară sunt mai curând favorabile celorlalţi decât nouă.

Se merge pe diplomaţie

Ţintele conducerii vor fi finanţele internaţionale, corporaţiile şi investiţiile venite din exterior, doar că lucrurile nu se vor desfăşura fără disensiuni şi condiţii grele care se pun şi care la final, tot pe umerii omului de rând ar ajunge.

shutterstock 2058481502 jpeg

Dar, cu toate astea, există chei astrale care să calmeze tensiunile, iar acestea se numesc diplomaţie, autocontrol, alianţe, înţelepciune pentru a evita încrederea în promisiunile false ori entuziasmul fără suport real.

Oportunităţi pentru afacerile mici

Pentru afacerile mici şi mijlocii cu potenţial, pot veni oportunităţi şi recomand parteneriatele şi asocierile, pentru cele neprofitabile, falimentul sau acceptarea fuziunii cu mari companii şi organizaţii.

Nu am însă veşti bune pentru funcţionarii publici, deoarece ei nu sunt favorizaţi.

Cât despre Jupiter şi Neptun în Peşti, cu energiile celor două astre ne putem baza medical pe inovaţii şi noi tratamente. 

image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net