Zodia cu cel mai mare noroc în decembrie 2021. Ce îi aduce 2022

Ultima actualizare:

Anul 2021 e pe sfârșite și cu toții avem așteptări mari de la cel ce va să vină. Ca dintotdeauna, sperăm să lăsăm în urmă problemele și nemulțumirile odată cu trecerea în noul an.

Zodiile norocoase din decembrie 2021 Foto: Pixabay
Zodiile norocoase din decembrie 2021 Foto: Pixabay

Anumiți nativi ai zodiacului nu ar trebui să se grăbească însă, având în vedere că 2021 încă are surprize plăcute pentru ei! Iată zodiile cu cel mai mare noroc în decembrie 2021!

În zilele din decembrie, în care magia sărbătorilor ne cuprinde puțin câte puțin, sunt câteva zodii cărora astrele le aduc noroc în mod aparte.

Cele mai norocoase zodii la final de an

TAUR

Taurii se vor simți complet lipsiți de griji în ultima lună a anului. Nu vor ezita să-și exprime sentimentele și asta îi va ajuta să-și găsească echilibrul interior. Vor restabili cu fericire toate relațiile uitate și își vor întâlni rudele. În decembrie, se vor relaxa, de asemenea, în ceea ce privește stilul de viață și dieta.

Leu

Nativii Leu sunt învăluiți de dragoste și armonie în luna decembrie 2021. Astrele le aduc putere de comunicare și noroc în dragoste.

Este o lună magică pentru acești nativi, care se regăsesc acum în sânul familiei și al prietenilor. Aici, între cei dragi, își refac puterile, își vindecă rănile interioare, își cresc stima de sine și se bucură necondiționat de iubirea ce o primesc. Sunt norocoși și binecuvântați, este adevărat!

Vor ști să păstreze armonia în cuplu, să fie veseli și inventivi, să facă cele mai potrivite cadouri și cele mai inedite surprize. Nativii Leu țes ițele unor amintiri cu adevărat frumoase, de neuitat, ce le ver rămâne hrană pentru suflet, potrivit kudika.

Rac

Cei mai norocoși vor fi însă racii, care reușesc și pe plan sentimental, dar și în privința banilor!

Nativii Rac reușesc să iasă în evidență, să găsească soluții salvatoare sau să încheie, pe ultima sută de metri a anului, parteneriate fructuoase. Pot fi avansați în funcție și pot primi primă pentru eforturile și rezultatele lor.

Racii nu se află în pericol în această perioadă, dimpotrivă vor fi feriți de probleme la sfârșitul săptămânii. Pentru acești nativi, energia Lunii Pline cade pe casa banilor. Așadar, să se aștepte la niște sumte rotunjite în conturi.

O mulțumire interioară îi cuprinde pe acești nativi care, deși au avut un an foarte dificil, se regăsesc acum echilibrați, mai puternici și mai hotărâți, conturându-și deja perspectivele pentru anul 2022.

PEȘTI

Pentru Pești, finalul de an vine cu „îndrăgosteală”. Peștii s-ar putea să înceapă o nouă etapă cu cineva. Simt fluturi în stomac așa cum nu au mai simțit încă din adolescență. Nu se știe încă dacă se termină cu bine sau....cu rău însă.

Se pare că și la final de an, unele zodii vor avea parte de noi provocări mai ales în relațiile sentimentale. La polul opus de zodiile norocoase, se află gemenii, pe care Luna Plină din demebrie îi afectează în mod negativ.

Cea mai ghinionistă zodie la final de an

Gemeni

Acești nativi sunt cei mai afectați de Luna Plină  din decembrie. Evenimentul astral va pune în lumină relațiile lor și va scoate la suprafață toate lucrurile ascunse. Se numără printre cei care ar putea suferi o despărțire neplăcută ori chiar un divorț, potrivit kanald.

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net