Horoscop Cristina Demetrescu pentru 2022. Vindecări, bani și un interval nefast

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022, chiar din studioul lui Măruță. Cum ne vor influența astrele viața în 2022? Cum stau zodiile cu banii, cu sănătatea, cu dragostea la începutul anului viitor? 

cristina demetrescu png
Horoscop Cristina Demetrescu. Sursa foto: Captură Youtube

Astrologul Cristina Demetrescu a venit cu previziuni astrale la podcastul lui Cătălin Măruță. Iată ce scrie la zoadiac pentru anul 2022!

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022, chiar din casa lui Măruță

Cristina Demetrescu spune că planetele grele sunt cele care, atunci când fac aspecte puternice, generează evenimente atât de importante la nivel mondial, fie ele pandemii, războaie sau situații grave, care ne privesc pe toți. "Sunt niște înregistrări, undeva din decembrie 2019, și chiar mai devreme, la începutul lui 2019, când Lilith (Luna Neagră) a intrat în Pești. Se menționa la vremea respectivă că este foarte posibil să apară un virus nou și să apară o pandemie. Au mai fost astfel de situații, o dată la 9 ani. Iar lucrul acesta este posibil să se repete și peste 9 ani, să mai apară un virus", a spus Cristina Demetrescu, atunci când a fost întrebată despre coronavirus. Celebrul astrolog a venit însă și cu vești bune.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru 2022. Cum va fi anul 2022

Cătălin Măruță a întrebat-o pe Cristina Demetrescu despre anul 2022, iar lucrurile bune se pare i le datorăm lui Jupiter, care va fi în zodia Pești. Vindecare și soluții, acestea sunt cuvintele de bază. "Jupiter în Pești mai vine o dată, la final de 2022 și aduce un fel de antidot, un fel de rezolvare, iar marele benefic acolo îl reprezintă soluțiile medicale. Zodia Pești este o zodie a Medicinei. Jupiter în Pești aduce har de vindecare, este un an spiritual", declară specialistul în astrologie.

Iată că previziunile se aplică și pentru cei care au probleme medicale, pentru cei care se învârt în cerc și caută soluții la vreo boală cronică, dar și pentru cei care caută mai degrabă o vindecare sufletească, o liniște interioară. "Este un an foarte bun pentru sănătate, este un an spiritual, Jupiter în pești aduce har de vindecare și de rugăciuni. Trebuie să privim lucrurile pozitive pe care le aduce 2022. Nu mai avem decât o singură ciocnire a planetelor grele, între 2 și 12 octombrie 2022, la grad perfect, și poate să reprezinte acest epicentru din care undele și vibrațiile mai pot genera probleme la nivel mondial", a mai spus Cristina Demetrescu la podcastul lui Măruță. Astfel, acest interval nefast din octombrie, ne-ar  putea da bătăi de cap anul viitor.

"În 2022 dă norocul peste noi. Avem acolo un Jupiter peste destin, chiar la începutul anului, vin niște bănuți", este o altă previziune a Cristinei Dumitrescu, pe care abia așteptăm să o trăim. 

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7CLxHrpITMEJ GI HUhnKNJnM4jyrjqRP riXZOgnFvFAiVRc533CUEhHMgHH MCxNEWudHIA2XnWvdBRXzIAzsZs9NdxvEPKPEnlxgUGUM68jCIuA41fl2LbFplKlQZLMIfBCkEgnd4HYRNCY7tueY
7dk28ju7dQSbDtVJazOYDjc6UwLYbuuqW uSDgTl9Oq9o6KBkEqax4sEGHNYtsO7rYOIB1kscU5M5sZLBkKepARmXjhHiuQ9yo 5tmivtJ nCglmiv9zk0bjGh2R ZCIgywT4  uHIm86Vsc2asOFcE
image png
cub cheating wife png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com