Horoscop lunar – horoscop decembrie 2021: Scorpionii se simt neglijaţi de parteneri

image
Horoscop lunar – horoscop decembrie 2021: Scoprionii se simt neglijaţi de partenerifoto: Pixabay

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Este posibil ca în decembrie, circumstanțe externe să te oblige să pleci într-o călătorie urgentă de afaceri, într-o călătorie lungă pentru a rezolva probleme personale. Nu ezita să alegi călătoria care ți se arată, căci va fi bine! Poți avea ocazia de a face noi cunoștințe interesante, noi contacte utile. Dar dacă acest drum nu are loc la începutul iernii, atunci așteptă-te să te viziteze oaspeți străini. Pentru unii, cel mai probabil, vor veni întâlniri cu parteneri străini sau experți în domeniul juridic.

Aceia care-s la studii, decembrie este o lună potrivită pentru autoeducație, examene, scrierea unei teze de doctorat, de disertație.

Perioada mai nefastă ar fi cea dintre a doua și a treia săptămână de decembrie, iar atunci s-ar putea ivi complicații în afaceri și relații, înșelătorii, neînțelegeri și evaluări incorecte a ceea ce se întâmplă. Toate acestea pot duce la o serie de greșeli care pot afecta reputația. Ar trebui să te ferești de a acționa asupra stării de spirit a momentului ori sub influența emoțiilor! De asemenea, disputele judiciare, dezvăluirile publice ori pierderile bănești nu sunt excluse.

După 22 vei resimți oboseală, poate o stare depresivă și de aceea, te sfătuiesc ca deciziile grele să le amâni pentru anul următor.

Ultimele zile din an pot veni  perspective foarte tentante, deși mai întâi va trebui să te ocupi de vechi obligații, contracte, chiar să transferi unele griji pe umerii prietenilor și rudelor. Trebuie să-ți calculezi punctele forte și capacitățile, altfel pur și simplu nu vei mai avea timp pentru viața ta.

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În ciuda tuturor dificultăților pe care decembrie le-a pregătit pentru tine, cred că vei rămâne în continuare simpatic universului. Nu te îndoi nici măcar un minut că norocul este de partea ta, dar nici nu te poți relaxa ori culca pe-o ureche. Nu abuza de sprijinul altora, ci mobilizează-ți toate forțele și pariază pe cele mai bune calități ale tale!

Prima jumătate a lunii vei fi implicat într-un fel de afaceri și probleme, în special legate de finanțele publice, de proprietate comună. Acest lucru poate deveni o piatră în relațiile cu partenerii și sunt posibile conflicte, ciocniri de interese, divizarea sferelor de influență și bani. Este mai bine să iei propriile decizii și să te gândești cu atenție la totul înainte de asta, deoarece pot apărea diverse complicații legale.

Decanul 2 se poate dovedi a fi foarte problematic, iar complexitatea poate apărea din cauza înșelăciunilor, iluziilor și a informațiilor distorsionate de la colegi și prieteni. Te poți dovedi a fi prea credul, nu vei vedea motivele ascunse ale comportamentului altora și ca urmare, te poți trezi tras în aventurile lor.

Sănătatea va lăsa mult de dorit, crește slăbirea apărării organismului, se destabilizează fondul emoțional.

Nu este interzisă activitate fizică, dar ai grijă când încordezi mușchii extremităților inferioare și ai spatelui! Vei avea nevoie de vigilență inclusiv în a doua jumătate a lunii, când sănătatea ta este brusc atacată. Pentru a minimiza acest pericol, trebuie să renunți la sporturile extreme și să reduci activitatea fizică în general.

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Accentul lunii va fi pe zona parteneriatelor. De aceea, dacă ești căsătorit, relațiile cu persoana iubită ar trebui întărite zi de zi dacă vrei să le păstrezi mult timp. Dacă ești încă singur dar ai o legătură cu cineva, este posibil să decizi să intri într-o uniune matrimonială, dar nu îți sugerez să o faci acum.

De asemenea, te sfătuiesc să construiești relații cu prietenii și partenerii de afaceri și să nu renunți dacă întâmpini probleme. Principalul lucru este să le consideri în context pe toate și fără demagogie inutilă. Fă noi conexiuni, vor fi foarte interesante și promițătoare!

Dacă ai legătură cu jurnalismul, publicitatea și sfera politică vei avea rezultate frumoase la locul de muncă. Nu vor fi obstacole în atingerea obiectivelor, poți încheia contracte, rezolva probleme legale și poți crește profesional, mai ales în prima săptămână. Poate se ivesc ceva probleme la drum, dar totul poate fi depășit, mai ales dacă privești totul într-un mod mai optimist și original.

După 8, începe o perioadă destul de dificilă, cu trădări, nerespectări de obligații sau înșelătorii din partea partenerilor. Unele dintre acțiuni și declarații pot fi rezultatul greșelilor din trecut și al frivolității, așa că va trebui să culegi roadele propriilor acțiuni.

Schimbările în curs de desfășurare în societate pot afecta și activitățile profesionale, te poți confrunta cu pierderi, cu nevoia de a schimba ceva, de a reconstrui. Doar că este mai bine să amâni toate treburile și întâlnirile importante până luna viitoare, când norii se vor limpezi și îți vei putea rezolva mai ușor problemele. Refuză mari riscuri și aventuri, căci acestea pot afecta negativ situația materială și pot duce la pierderi! Pot exista oameni în preajmă care sunt pregătiți pentru acțiuni egoiste în relația cu tine. Așa că evită-i!

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Rac

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dacă vrei o „recoltă” financiară bogată și o poziție înaltă, nu începe cu sarcinile vechi,ci caută o abordare altfel a muncii. Există posibilitatea de a găsi o altă sursă de venit sau de a studia pentru o altă specialitate.

O condiție prealabilă pentru activarea performanței va fi o atitudine atentă față de corpul tău. Nu începe în niciun caz tratament și prevenirea rănilor vechi decât după ce te consulți cu medicul la timp. E zic să ții o dietă și să lupți împotriva obiceiurilor proaste. Igiena de bază va fi benefică, pentru că așa nu veți prinde vreo boală virală. Atenție însă căci animalele de companie sau rudele apropiate pot avea probleme de sănătate și trebuie să te ocupi de ele.

Financiar, există o probabilitate mare de pierderi și cheltuieli inutile, posibile înșelăciuni și escrocherii, așa că trebuie să fii foarte atent să nu ajungi în rolul de victimă. Nu trebuie să pierzi controlul asupra situației, e nevoie să-ți evaluezi punctele forte în mod mai realist și să nu ai încredere în informații aleatorii.

În cea de-a treia decadă a lunii vei primi suport astral, vei avea dorința de a face față dificultăților, vei putea rezolva problemele și vei intra în noul an într-o dispoziție mai optimistă.

Luna e favorabilă pentru încheierea de legături și cooperare profitabilă. Mercur este de partea ta, te va sprijini în toate eforturile, inclusiv în afaceri personale. Este greu de spus ceva concret despre situația financiară, căci banii vor veni și vor pleca, ceea ce este destul de firesc pentru o viață ca asta din ultima vreme. Asigură-te că îți consolidezi relațiile cu colegii și șefii!În caz contrar, portofelul va deveni vizibil gol și va fi dificil să-l reumpli.

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Leu

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Se anunță o lună interesantă și principalul lucru este că ambițiile tale proverbiale nu ies din matcă, iar îngâmfarea nu umbrește rațiunea. Ei bine, atunci când ai de-a face cu oamenii, trebuie să folosești compromis, toleranță și răbdare. Există șansa de a stabili contacte interesante și de a-ți crește semnificativ autoritatea în societate.

Și sfera amoroasă vine cu drepturi depline și romantism, vei fi extrem de popular, fermecător și hotărât  în comportament. Dacă ai parteneră, atunci fii credincios!

Oamenii de afaceri, micii antreprenori, oamenii creativi și profesorii se vor descurca bine. Și dacă faci parte dintre ei, să nu-ți fie teamă să investești în ceva nou și pe termen lung! Trebuie să folosești acest timp favorabil pentru întâlniri, evenimente importante, pentru a discuta probleme grele, pentru a semna contracte și pentru a căuta sprijin la oameni influenți.

Este, de asemenea, un moment bun pentru călătorii, divertisment, nunți, întruniri de familie, evenimente sportive și competiții profesionale, mai ales în prima decadă a lunii.

A doua decadă vine cu rivalități, intrigi, comploturi, cu dificultăți care pot crea stagnare în carieră și pot răni mândria. Oricât de depresiv ai putea deveni, nu căuta consolare în alcool, droguri, jocuri de noroc, căci nu faci altceva decât agravezi și mai mult situația.

A treia decadă vine cu sprijin de la parteneri, căci ei te vor ajuta să-ți îmbunătățești starea și să elaborezi planuri pentru anul următor. Aceasta este o perioadă bună și pentru vacanțele în familie, pentru schimbarea mediului, pentru călătorii și întâlniri.

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru tine vine o lună în care va trebui să acorzi mai mult timp și atenție familiei. Dacă există și copii, atunci nu le neglija interesele, comunică onest și sincer, ai grijă de părinți, bunici și de persoana iubită! Încearcă să-i asculți pe cei mai în vârstă și mai experimentați, nu-ți transfera obligațiile asupra altora, comportă-te responsabil chiar și în problemele casnice minore!

E o lună bună pentru amenajarea sau cumpărarea unei noi locuințe, dar cum spuneam, înainte de a lua o decizie, asigură-te că te-ai consultat cu rudele în vârstă. Sunt mult mai înțelepte ele în astfel de chestiuni care nu pot fi ignorate. Reparațiile, achiziția unei cabane de vară și înregistrarea moștenirii vor fi favorabile.

Poți vizita rude îndepărtate, poți comunica mai bine, dar asta nu înseamnă că nu sunt excluse despărțiri și întorsături neașteptate ale destinului.

Neînțelegerile și dezacordurile cu partenerii (de afaceri sau căsătorie) te pot tulbura în a doua decadă a lunii, iar rămași fără sprijin astral îți poți pierde încrederea în corectitudinea acțiunilor și declarațiilor.

Te poți confrunta cu înșelăciune și trădare a necunoscuților sau vei fi nevoit să participi la problemele partenerelor.

Abia în ultima săptămână a lunii vei putea acționa rațional, vei putea neutraliza probleme din trecut și vei contura transformări pozitive pentru viitor. O atitudine pozitivă și creativă va atrage oameni cu energie bună, așa că există o oportunitate de a-i întâlni pe cei care pot influența cariera și viața personală. Îți vei demonstra calități de conducător, vei căpăta încredere de sine,și oamenii ți se vor alătura.

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Balanță

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În decembrie probabil va trebui să amâni problemele legate de muncă pentru o perioadă. N-ar fi exclus ca problemele de familie să fie de vină. Este posibil să ai nevoie brusc de ajutor de la rude apropiate și îndepărtate. Ca urmare, numărul de contacte va crește, ceea ce va contribui la întărirea legăturilor de familie. De se va ivi ceartă, fă tot posibilul să ajungi la reconciliere. Numai așa sectorul de afaceri nu va fi afectat.

Perioada este favorabilă lucrului la proiecte comune împreună cu familia. Dacă te-ai gândit să începi o afacere comună, este timpul.

De asemenea, poți pleca într-o călătorie de afaceri pe termen scurt sau îți poți face timp pentru câteva zile de odihnă sau pentru o schimbare de la mediul obișnuit. Acesta din urmă va fi benefică, deoarece va ajuta la stabilirea unui limbaj comun cu cei dragi, precum și la găsirea liniștii sufletești.

Atenție căci, până pe 20 ale lunii, dacă lucrezi cu acte, există riscul de a omite sau comite mari erori. Verifică personal lucrurile și nu te încrede în surse aleatorii! Contrar, poți fi acuzată pentru greșeli și eșecuri, învinovățită pentru neprofesionalism și sunt posibile probleme legale. Vor apărea neîncrederea și suspiciunea, ceea ce va complica și comunicarea și luarea de decizii reciproc avantajoase.

După 21 energiile devin bune pentru tine,vei rezolva probleme vechi, vei crea fundația pentru succesul viitor în carieră și în afaceri.

Tot atunci, te vei simți în siguranță alături de familie și de cei dragi. Plus că aceasta este o perioadă foarte favorabilă întâlnirilor romantice și vacanțelor în familie.

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Va fi o lună în care te vei axa pe zona financiară, dar trebuie să muncești din greu dacă vrei rezultate bune. Poate unii vor decide să-și schimbe locul de muncă cu unul mai promițător, alții se vor gândi să caute surse suplimentare de venit. Ideea e că decembrie este de succes pentru investițiile pe termen lung. Dacă ai economii puse deoparte, te poți gândi chiar să începi propria afacere, perioada pentru aceasta este optimă. Doar că achizițiile inutile nu sunt binevenite, rezultatul ar putea fi cu pierderi financiare sau, pe fondul unor astfel de achiziții, există o probabilitate mare de conflicte cu cei dragi.

De dragul valorilor materiale, vei fi gata să muți munții din loc. Chiar poți face asta căci, munca activă va ajuta la îmbunătățirea situației financiare, iar intuiția dezvoltată va ajuta la conectarea în afaceri. Ar fi bine totuși să păstrezi planurile pentru tine și să refuzi să discuți despre greșelile altor persoane sau să te lauzi cu calitățile personale.

Medical, sănătatea nu va cauza motive semnificative de îngrijorare. Dar există și excepții. Poți simți iritare, oboseală și dorință de a te retrage. Și da, dacă simți asta, meriți o pauza, măcar pentru a face bilantul anului și a te gândi la perspectivele de viitor. Chiar o zi petrecuta in tăcere va ajuta la refacerea echilibrului energetic și la refacerea sistemului nervos.

În viața personală te poți simți neglijat, dar cu un pic de romantism poți da semne și tu, nu doar să aștepți de la parteneră.

Iar dacă ești singur, înseamnă că ai prea mari pretenții față de ce oferi tu. Dacă cobori ștacheta și te uiți la oameni pe care îi cunoști deja într-un cadru informal, s-ar putea să descoperi că printre ei se află o persoană apropiată.

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dacă vei ști să-ți stabilești obiectivele și prioritățile, luna decembrie va fi bună. Îți poți asuma riscuri, dar fără să-ți pierzi capul și verificând bine de tot informațiile.

Îndrăzneala excesivă și acceptarea unor provocări inutile pot duce la faptul că angajamentele asumate nu vor fi apreciate în mod corespunzător de alții. Ar trebui să dai dovadă de răbdare, rămânând în același timp perseverent. Iar în echipă, ar trebui să monitorizezi cu atenție declarațiile, deoarece ele pot fi raportate conducerii. Dorința de schimbări, de implementare a planurilor planificate va crește și prin  urmare, o oarecare intoleranță și hotărâre te-ar putea împinge la acțiuni pripite.

Primele două decade din lună vin cu schimbări și e nevoie de efort ca să nu ratezi oportunitățile. Proiectele noi pot să nu fie viabile sau să conțină potențiale pericole și erori ascunse, va exista o tendință de iluzionare, de visare cu ochii deschiși, de suspiciune. Prin urmare, va trebui să lupți nu numai cu factorii externi, ci și cu temerile și îndoielile tale. În același timp, neatenția și distragerea pot provoca erori, inexactități în muncă, precum și accidente la drum.

Lipsa obiectivității poate duce la acuzații nedrepte altcuiva și mai ales se poate distruge încrederea copiilor sau a colegilor de la locul de muncă.

Situația se va schimba în bine după 21 încolo, ritmul intens se va modifica într-unul mai relaxat și se va instala dorința de odihnă. Îți recomand totuși să nu pierzi timpul și să faci  bilanțul, căci sfârșitul de an este perfect pentru asta. E timpul să-ți analizezi greșelile, să stabilești noi obiective.

În viața personală vei  fi impulsiv, ceea ce poate duce la conflicte. Uiți că partenerul are nevoie de atenție, nu de reproșuri constante. Prin urmare, trebuie să moderezi gelozia și sâcâiala fără temei, realizând că relațiile sunt construite pe respect.

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Este foarte probabil ca acțiunile întreprinse să nu aducă rezultatul dorit, deși situația financiară nu va avea de suferit din cauza asta. Să faci bilanțul este încurajator, căci ai multe de care să fii mândru, iar noul an îți deschide oportunități și mai semnificative. Pentru a le implementa, trebuie doar să te decizi asupra dorințelor.

În prima săptămână, vei avea ocazia să pui lucrurile în ordine, să stabilizezi relațiile controversate, astfel încât, în ​​momentele dificile, să ai pe cine să te bazezi.

Din a doua săptămână însă, situația se poate schimba radical și va trebui să faci mult mai multe eforturi pentru a te îndrepta spre obiectiv sau de a depăși obstacolele. Vei traversa stări de nemulțumire internă, de melancolie, de o slăbire a apărării organismului. Este probabil ca-n anumite zile să simți dorința de a fi singur, căci oboseala duce la lipsa chefului de a comunica. Nu prelungi asta la nesfârșit, mai ales că nu trebuie să respingi relația care poate vine spre tine. Da, există o mare probabilitate a unei noi relații de dragoste în a doua jumătate a lunii.

Profesional, toată luna e nevoie să ai grijă în zona de lucru, deoarece concurenții sunt în alertă. Recomand să-ți păstrezi evoluțiile secrete și să critici mai puțin. Cuvintele tale pot fi interpretate greșit sau duse spre  cineva cu putere și funcție, căruia nu-i va plăcea asta.

Financiar, e destul de stabilă zona, iar pentru a avea baftă de bani, ar trebui să acorzi atenție și actelor de  caritate. Se va compensa asta.

Ultimele zile din lună aspectele astrale îți devin favorabile, iar tu vei simți creșterea noilor energii creative odată cu a optimismului și disponibilității de a cuceri noi culmi în carieră anul viitor.

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În general, decembrie va trece destul de liniştit, fără suişuri şi coborâşuri majore. Sunt posibile noi cunoștințe care vor fi utile în viitor, iar întâlnirile cu rudele vor ajuta la întărirea legăturilor de familie, precum și la restabilirea încrederii.

Eu zic să fii atent la proiectele neterminate, pentru că nu ar trebui să porți o încărcătură a trecutului cu tine în anul care vine. Dacă este posibil, merită să le finalizezi și să nu te implici în alte activități. Perioada este de fapt ideală pentru planificare și analiză. Este timpul să faci un bilanț, puțină introspecție ar ajuta și să-ți stabilești prioritățile și obiectivele pe termen lung.

Treburile se vor desfășura în mod obișnuit, nu trebuie să te aștepți la mare profit, ci doar venituri de pe urma unor lucrări deja finalizate. Doar că e nevoie să-ți menții concentrarea. Atenție, că oboseala și rutina pot duce la greșeli și pot ieși la suprafață lucruri care ai fi vrut să stea ascunse!

La mijlocul lunii devine important să rămâi pe linia de plutire, să nu experimentezi proiecte noi, să nu faci reforme, deoarece vei avea puțini aliați căci toată lumea va fi ocupată să-și rezolve propriile probleme. În plus, bolile rudelor ori alte probleme neașteptate te pot dezechilibra. Va fi atunci foarte important să îți intărești spatele pentru a lupta cu încredere pentru poziția în societate.

În ultimele 5 zile din lună, deși energia îți va fi slăbită, situația din jur va deveni mai calmă și mai armonioasă, astfel încât îți vei putea cheltui mai rațional forțele, banii și timpul. Tot atunci, poți vedea luminița la capătul tunelului.

Horoscop lunar - luna decembrie, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Perioada este de succes pentru încheierea de noi afaceri, extinderea celor vechi, semnarea de contracte. Vei ocoli cu succes capcanele, ceea ce va ajuta la dezvoltarea intuiției. Este foarte probabil ca entuziasmul cu care muncești să fie apreciat de conducere și noi orizonturi să se deschidă. Poți primi o ofertă pentru un post nou și mai bine plătit sau poate veni o creștere a salariului la vechiul loc de muncă. Luna decembrie este potrivită nu numai pentru a rezuma și a munci analitic, ci și pentru a deschide noi orizonturi. Grijă însă în preajma eclipsei de Soare, căci erorile verbale se pot întoarce împotriva ta! Nu trebuie să fii despotic și egocentric, căci generezi tensiuni în echipa de lucru. Ok, este necesar să-ți aperi părerea, dar nu este foarte indicat să o impui cu forța altor persoane, indiferent dacă ele sunt colegi sau rude. Pe lângă conflictele inutile, acest lucru nu va aduce nimic. Mai mult, nu toate ideile tale vor fi constructive. Așadar, recomand stabilirea unor obiective specifice, fără să te extinzi deocamdată. În același timp, amintește-ți de importanța compromisului! Contrar, alții se pot folosi de greșelile și eșecurile tale, întorcându-le în avantajul lor.

Întâlnirile și contactele din săptămâna 2 și 3 se pot dezvolta imprevizibil și pot aduce schimbări neașteptate dacă ești salariat, așa că este posibil să fii nevoit să-ți cauți un nou loc de muncă.

Ultima decadă din lună va deveni calmă, cu dinamică pe transformări. Te vei însănătoși dacă ai fost bolnav, vei fi activ social, vei profita de oportunitățile care se pot ivi.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
bianca dragusanu png
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
drum apuseni
lilia si alexandru jpg
image
image
image
image
image png
cearta cuplu
moodswings
sisteme de ventilatie altecovent 1 jpeg
TOP 4 electrocasnice din bucătărie în care merită să investești jpeg
remodelare apartament jpeg