Horoscop săptămânal 13-19 decembrie 2021. Racii au cheltuieli mari și resurse limitate

Ultima actualizare:

    foto: Unsplash
foto: Unsplash

Horoscopul săptămânal pentru perioada 13-19 decembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 13-19 decembrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Rac ar trebui să fie mai atenți cu cheltuielile.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Veți avea nevoie de timp pentru a vă obișnui cu noile situații și  circumstanțe. Unii se pot încadra armonios în această perioadă, dar depinde mult de calitățile personale. Vă recomand să vă concentrați pe sfera relațiilor personale, iar dacă sunteți singuri, asigurați-vă că vă reconsiderați atitudinea față de ceea ce se întâmplă. Aveți nevoie de un aspect nou, look nou, vestimentație nouă. Cu siguranță vor apărea oameni noi în viața voastră, dar nu trebuie să faceți un scop în sine din asta. Este mai bine să petreceți mai mult timp cu prietenii.

Cei aflați în parteneriate oficiale nu ar trebui să fie geloși și să rezolve drastic și irevocabil problemele ce apar. Mai curând, ei să devină inițiatorii schimbărilor din interiorul căminului, să abordeze inteligent eventualele tensiuni și  rezultatul îi va uimi.

Pentru aceia care manageriază afaceri, sugerez să se axeze pe proiecte creative, a căror bază este deja construită.

Horoscop săptămânal Taur: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Acesta este un moment bun pentru schimbări radicale în familie și transformări sistematice în direcția muncii. Vă recomand să acționați cât mai flexibil, să vă adaptați circumstanțelor, iar pe undeva să încercați să rupeți literalmente sistemul. Activitatea fizică și intelectuală este la apogeu și chiar merită să profitați de asta. Însă în niciun caz nu ascultați de aceia care nu înțeleg nimic din voi sau din munca voastră. Ignorați sincer astfel de oameni și nu pierdeți timpul cu ei! Oricum, astrele nu vor permite să vă poticniți, chiar dacă din anumite motive ați ales direcția greșită. Din punctul de vedere al frontului de lucru, finalul de săptămână este cel mai optim pentru transformări. Nu este nevoie să vă grăbiți pentru a determina prioritățile. În plus, nu vă sfătuiesc să acționați singuri, ci lucrați în echipă!

Aceia care nu se află într-o relație sentimentală, ar trebui să încerce să își schimbe poziția actuală.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Este un moment bun pentru o scurtă descoperire și concluzie finală, așa că, dacă simțiți o astfel de dorință, asigurați-vă că lucrați cu drag, din inimă. Nu ar trebui să existe probleme cu motivația, iar colegii vor ajuta la determinarea obiectivului final. Fiți atenți cu noii cunoscuți, nu promiteți nimănui nimic și nu oferiți în schimbul serviciilor informații importante. Acționați după propriile concluzii. Doar o minte rece, detașată de experiențe emoționale, vă va permite să găsiți o modalitate alternativă de a crește rentabilitatea afacerii.

Cei care lucrează în organizații ar trebui să aibă grijă la mediul din imediata apropiere. Este posibil să fie necesare schimbări serioase și nu trebuie să stea prea mult pe gânduri. Să se acționeze dacă se dorește o poziție nouă, altfel, o va lua altcineva.

De asemenea, acordați atenție relațiilor din familie ori rezolvați-vă problemele legate de domiciliu, mai ales că rezultatele vor fi pe măsură.

Horoscop săptămânal Rac: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Aveți deschidere să vă redecorați casa, să o înfrumusețați așa cum vă place vouă, să primiți cu căldură oameni dragi ori chiar să câștigați venituri suplimentare muncind de acasă. Sau nu-i exclus să fiți nevoit a găsi metode de a îmbunătăți relațiile cu familia.

Financiar, vă descurcați, dar o veți face și mai bine dacă veți apela la un specialist, dacă veți solicita asistență profesională. Plusuri pe care să le puneți în contul de economii nu vor fi, căci acum pentru voi banul o să circule des, deci și cheltuielile se măresc uneori surprinzător. Să zic eu că vă sunt benefice speculațiile, dar ele să conțină investiții mici. Și să nu amestecați prietenii cu banii.

La job, este important să duceți  problemele până la capăt, prioritar și să încercați să nu acceptați sarcini care nu sunt în puterea voastră de rezolvare. Intuiția vă va spune unde este necesar să manifestați perseverență și unde, dimpotrivă, merită să mergeți cu valul. Aveți grijă la lucrul în echipă, căci se pot ivi tensiuni! Probleme însă vă va face corpul, pentru că există tendința ca boli mai vechi să se reactiveze. Evitați excesele și extremele, așa încât să preveniți declanșarea sensibilităților medicale.

Horoscop săptămânal Leu: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Ceața continuă să crească în jurul vostru în așa fel încât în primul rând ușor puteți fi înșelați ori vă amăgiți singur. Un partener de afaceri, soțul/ soția, copilul, un angajat bancar, oricare poate profita cu ușurință de neglijența voastră și vă poate minți sau vă poate induce în eroare, lucru care vă provoacă .Chiar și plata pentru achiziții sau servicii prin intermediul Internetului în acest moment poate fi o afacere riscantă datorită neatenției. Încercați, de asemenea, să limitați utilizarea alcoolului, drogurilor, medicamentelor psihotrope, deoarece sub influența lor nu vă puteți aminti nici măcar ce ați spus sau ați făcut. Dacă nu, urmăriți anturajul copiilor. Nu ar trebui să vă ocupați deloc de chestiuni financiare și să începeți o afacere nouă. Utilizarea informațiilor neconfirmate poate duce la erori și acuzații grave, deci luați-vă timp de gândire înainte de o decizie.

Medical, potențialul energetic este scăzut, deci relaxați-vă mai mult, trageți un pui de somn bun și nu fiți nervoși în privința lucrurilor neimportante! În ceea ce privește starea fizică, aveți două puncte importante - întărirea imunității și pregătirea activă a corpului pentru perioada de iarnă. Singurul dezavantaj al acestui moment este faptul că va crește probabilitatea reacțiilor alergice.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Este greu pentru voi să iasă lucrurile toate așa cum le doriți, pentru că depindeți mult de ceea ce fac alții, oricât efort ați depune voi acum.

Medical, nu supraîncărcați coloana vertebrală și articulațiile, precum și atenție la calitatea alimentelor și băuturilor consumate! Săptămâna este totuși un moment bun pentru programele de recuperare și  prevenire.

La job, în ciuda faptului că nu veți fi mulțumiți de ceva, conducerea va aprecia realizările recente și beneficiile nu vor fi numai verbale, ci cu echivalent material dar mic. Marile realizări vor veni însă din decembrie încolo. Mai aveți așadar de așteptat. Așadar, încercați să nu planificați nimic important deoarece lucrurile pot necesita o revizuire din cauza erorilor identificate. Încercați să vă abțineți de la a încheia contracte și a semna documente decisive!

Accentuați-vă talentele și veleitățile, folosiți-vă de ele așa încât să vă descopere și alții, pentru că doar așa pregătiți terenul în vederea recunoașterii lor de către cei din exterior.

Horoscop săptămânal Balanță: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Există posibilitatea de a sări literalmente peste mai mulți pași simultan. Aceasta se referă în primul rând la cei care lucrează în organizații, asociații, grupuri mari. Dacă ați avut o pantă ascendentă în ultima vreme, acum este momentul să faceți un pas decisiv. Grijă că a fi ireconciliabil nu e bine, căci nu se rezolvă problemele dintr-o poziție de forță. Fiți mai inteligenți decât adversarii, gândiți la toate în avans, încercați să găsiți metode alternative! Dacă aveți propria afacere, analizați propunerile din multe unghiuri și în niciun caz nu vă lăsați păcăliți de promisiuni goale. Există posibilitatea de a cădea sub influența unei persoane care nu vă dorește binele. Pentru a împiedica să se întâmple acest lucru, rămâneți pe teritoriul care vă este familiar și asigurați-vă că sunteți interesat de opiniile cercului vostru interior.

În cuplu, dedicați-vă mai mult timp pentru celălalt!

Horoscop săptămânal Scorpion: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Chiar nu trebuie să vă grăbiți și să vă impuneți dorința, chiar nu trebuie să dați dovadă de mândrie exagerată și orgoliu stupid, mai ales dacă subiectele vor fi legate de sectorul carierei. Dacă aveți propria afacere, nu neglijați fleacurile, detaliile și, în niciun caz nu vă asumați riscuri. Dar dacă lucrați într-o organizație, sunteți salariat, atunci perioada este ideală pentru schimbarea locurilor de muncă, nu înainte însă de a finaliza proiectele relevante în care deja sunteți implicați.

Din punct de vedere al relațiilor personale, cei care nu se află într-o relație să se aștepte la noi cunoștințe interesante. Însă ce trebuie să faceți mai departe cu aceste relații, deja este opțiune proprie.

Pentru familiile deja formate, perioada pare pașnică, dar nu la fel de calmă pe cât credem la prima vedere.

Aceia care au animale de companie se vor ocupa de ele, căci nu e exclus să apară ceva probleme care să le solicite atenția.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Spiritul de afaceri poate merge de la o extremă la alta: când veți încerca să refaceți toate problemele de uz casnic și de muncă și când brusc vă veți ignora complet îndatoririle. Aceleași salturi pot apărea inclusiv în stare de sănătate. În plus, e posibilă repetarea de situații vechi, iar sfatul meu este să aveți grijă să nu utilizați informații neconfirmate.

Nu trebuie să începeți afaceri noi, mai ales în asociere, să vindeți sau să cumpărați proprietăți imobiliare, nici să începeți reparații sau să vă mutați de unde locuiți acum.

Afectiv, a sosit momentul când este util și poate chiar curios, să priviți lumea prin ochii partenerei sau partenerului. Încercați să faceți lucruri foarte banale pe care mulți dintre voi doar le-ați spus dar nu v-ați angajat să le puneți în practică și vedeți apoi cum vă simțiți în locul persoanei iubite. Informațiile rezultate vă vor oferi un indiciu despre cum să construiți relații de familie în mod corect.

Rudele apropiate, vecinii, prietenii din copilărie, cunoștințele ocazionale vor fi atrase de voi și intuitiv vă văd o persoană cu care se pot împărtăși lucrurile cele mai intime.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Dacă în primele 3 zile din săptămână cresc tendințele de a fi înșelați, a înșela sau a vă autoamăgi, de miercuri și până la sfârșitul perioadei pot exista întârzieri și neînțelegeri asociate cu uitarea sau neatenția. Pentru că fac referire la aspectele lui Marte atunci când afirm asta, vă atenționez că, de asemenea, timpul nu este favorabil pentru examene sau emitere de judecăți. Nu înseamnă că e interzisă învățarea ci, din contră, este bine să repetați materia deoarece veți fi capabili să detectați și să completați lacunele din cunoștințe.

Nici medical nu vă aduc vești strălucite pentru că există multă vulnerabilitate și trebuie să vă recuperați.

Păstrați-vă însă optimismul ,iertați-i pe cei dragi, dar și pe voi înșivă pentru toate greșelile făcute și priviți cu speranță spre viitor, cu tot ce va aduce el  nou.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Vine o perioadă neplăcută, plină de creșterea numărului de erori. De aceea, verificați de două ori orice informație care vă parvine acum și nu permiteți răspândirea zvonurilor și a bârfei. Nu este indicat să semnați acorduri și documente importante ori să anuntați partenerii în favoarea lansării unor noi proiecte, deoarece în mod sigur ceva va merge prost față de cum ați planificat.

Crește starea de nerăbdare în relația afectivă, se mărește tensiunea în dialogul cu familia, dar, luați în considerare faptul că presiunea deschide ochii în afaceri, chiar dacă nu și în relațiile conjugale. Nu dați deci amploare lucrurilor mici, mai ales în familie și în relațiile cu partenerii.

Pentru că aveți energie și chiar sunteți fermecători, vă sfătuiesc să utilizați acest potențial exclusiv în scopuri pașnice și constructive.

Horoscop săptămânal Pești: 13-19 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Deși veți fi destul de sociabili, ar putea exista unele dezechilibre în comunicarea cu ceilalți iar socializarea excesivă poate duce la promiscuitate în contacte. Relațiile cu rudele apropiate, cu vecinii, prietenii din copilărie se pot deteriora brusc deoarece intervențiile lor vi se vor părea enervante. Probabilitatea de denaturare a utilizării și transmiterii informațiilor va crește, ceea ce ar putea duce la răspândirea bârfei și a zvonurilor. Deși veți avea o legătură emoțională puternică cu membrii familiei, vor exista și momente în care încrederea în membrii familiei poate fi subminată. În acele momente vă e frică de înșelăciuni, neînțelegeri, confuzie. Încercați să nu vă bazați pe constatările asupra datelor neconfirmate. Dacă nu aveți un partener stabil, atunci alegerea în viața personală va fi dificilă și trebuie să fiți atenți la conexiunile cu persoane obscure.

image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net