5 zodii care au ghinion în februarie-martie! Ce probleme vor avea

28 ianuarie 2022

5 zodii care sunt predispuse la ghinion în lunile februarie-martie pot scăpa de probleme dacă țin cont de anumite lucruri. Karma intervine la fiecare dintre noi, așa că aveți mare grijă.

image

5 zodii care au ghinion în luna februarie! 

Astrologii anunță o lună februarie cu ghinion dacă nu încercăm să schimbăm anumite aspecte în viețile noastre. Poate fi vorba despre probleme în dragoste, de ordin emoțional, psiholog sau profesional. 

Zodiile cu ghinion în luna februarie, dar și în martie, dacă nu încercăm să renunțăm la orgolii, să fim mai puțin egoiști, să fim relaxați mental și să dorim și binele altora, nu doar al nostru.

  • Berbec

Aveți prea multe pe cap, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă ignorați familia. Dacă o țineți tot așa, în lunile februarie-martie s-ar putea să iscați niște scandaluri printre rude, n-ar fi tocmai ok, având în vedere că pe mulți dintre voi v-au sprijinit în demersurile voastre. Dacă aveți răbdare, apropiații vă vor dovedi loialitatea și va fi mai mult în avantajul vostru acest lucru. Schimbarea de comportament va fi un must pentru rezolvarea situației!

  • Rac

Sunteți rătăciți, nu știți pe ce drum să mergeți, iar în zăpăceală voastră răniți oameni. Aveți grijă ce alegeți să faceți, nu mai acționați haotic, încercați pe cât posibil să deschideți ochii mai bine și să fiți mai înțelegători, s-ar putea să vă înșelați. Situația poate deveni dramatică între prieteni și e posibil să vă certați cu câțiva oameni apropiați, iar asta nu e tocmai ceva pe placul vostru. Februarie și martie pot fi zile bune, totul depinde de alegerile voastre, altfel se răsfrâng problemele fix în capul vostru.

  • Gemeni

Mintea voastră e haihui, așa că degeaba plănuiți să faceți treabă în casă dacă nu vă preocupați mai atent de asta. E posibil să ratați niște oportunități în lunile februarie-martie, tocmai pentru că sunteți împrăștiați. Ține de echilibrul vostru interior cum vă veți gestiona situațiile viitoare.

  • Balanță

Multe planuri și puțin realizări! Dacă o țineți tot în promisiuni, dar nici să nu faceți ceva pentru asta, în cazul acesta e posibil să ratați trenul. Poate fi un tren important în viață, să fiți alături de o persoană dragă, poate jumătatea voastră. Riscați să pierdeți totul, ori poate să câștigați ceva.

  • Capricorn

Sunteți nervoși, colerici, urlați la toată lumea, sunteți puși pe ceartă. Nu e bine, vă stricați relații și prietenii, important e să vă calmați și să vedeți cum puteți rezolva problemele actuale. Lunile februarie-martie pot fi un dezastru emoțional dacă nu încercați să și rezolvați ceva în sensul ăsta: umblați la caracter.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png
cuplu