Lecția karmică a zodiilor. Ce ai de învățat de la fiecare nativ

"Karma nu doarme!". Este o expresie pe care o folosim cu toții atunci când ne confruntăm cu reversul medaliei într-o anumită situație. Ce sunt lecțiile karmice? În numerologie acestea sunt considerate situațiile pe care o persoană le-a lasat nerezolvate într-o viață anterioară și care revin în prezent cu o lecție de ținut minte.

horoscop rune mihai voropchievici jpg

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse", de la Antena 3, lecţia karmică pentru fiecare zodie în parte.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Berbec

Berbecii sunt explozivi, sinceri, deschişi. Vin în viaţa noastră să ne ajute, fără să vină cu vreun tipar anume, ei sunt bio, naturali. Berbecii ne învaţă să nu ne ascundem trăirile, chiar dacă adevărul supără, pentru că el, cu zâmbetul pe buze, îţi trânteşte adevărul în faţă. 

Lecția karmică pe care o învățăm de la Taur

Într-o relaţie, el nu acceptă infidelitatea. El spune "dacă te-am ales, e pentru toată viaţa". Dacă calci strâmb, el s-a debarasat de tine. E ambiţios, perseverent. Va dori să fie unic pentru tine, iar tu să fii unic pentru el. Taurii sunt oameni verticali, iar exemplul lor e de urmat.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Gemeni

O zodie pe care nu o poţi băga în tipare şi care ne oferă lecţia libertăţii. Nu poţi să-i pui să fie prizonierii unei idei stricte, nu poţi să-i bagi într-o rutină. Persoanele din viaţa noastră nu sunt proprietatea noastră, nu trebuie să fim posesivi şi trebuie să-i respectăm pe oameni - asta ne învaţă Gemenii. 

Lecția karmică pe care o învățăm de la Rac

Aceşti nativi intră in viaţa ta pentru a scoate la suprafaţă sentimente pe care tu te temi să le exteriorizezi. Şi te întreabă "Tu ştii să spui Te iubesc?". La un moment dat, vor înţelege toţi că Racul menţine unitatea, afecţiunea în familie, ei au partea lor de dragoste, de sinceritate. 

Lecția karmică pe care o învățăm de la Leu

Leul e cel care îţi spune că nu poţi să nu reuşeşţi, că tu aduci norocul în viaţa ta. Se spune că Dumnezeu îi iubeşte pe cei curajoşi. Şi Leul te pune pe picioare, îţi insuflă forţa lui de a izbândi şi apare atunci când eşti descurajat. De la el primim lecţia curajului şi ne spune că rolul nostru în viaţă e să trecem peste obstacole şi sa le depăşim.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Fecioară

Fecioara este o zodie mai cicălitoare, dar care e responsabilă în ce face. De la ea înveţi să te organizezi, te învaţă că dacă nu eşti ordonat, nu ai reuşită. E atentă la detalii, ne învaţă să fim responsabili. Te învaţă că fără un efort nimeni nu va veni la uşa ta pentru a-ţi oferi nişte rezultate.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Balanță

Înainte de a te pune la treabă, Balanța te ia cu vorba bună, te cumpără şi te vinde. Dacă nu ai ascultat, ţipă la final. Balanţa te învaţă lecţia diplomaţiei. De la ea înveţi să abordezi lucrurile cu tact, înţelepciune, să comunici diplomat, nu agresiv.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Scorpion

Scorpion - ne oferă lecţia pasiunii. E cel care ştie cum să ofere acea pasiune, indiferent că e vorba de muncă sau dragoste. E pasionat în tot ceea ce face şi fantastic de determinat. Când a plecat la drum să facă ceva, e convins 200% că el va rezolva. 

Lecția karmică pe care o învățăm de la Săgetător

Săgetătorul ştie doar să râdă, lecţia optimistului. El te învaţă să te bucuri de cele mai mărunte lucruri pe care le primeşti în viaţă. Te învaţă că în situaţii critice, pe care tu le consideri disperate, să spui da, pentru că la el nu există nu. Şi aşa, salvează multe situaţii. 

Lecția karmică pe care o învățăm de la Capricorn

Capricornul este cel matur care ne învaţă lecţia maturităţii. Apare în viaţa ta când vei oscila. Karmic, înveţi după nişte ani de zile, că legăturile karmice sunt cam greu de distrus. Te învaţă să priveşti lucrurile cu maturitate şi să acţionezi cu maturitate ca să obţii reuşita.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Vărsător

Vărsătorul e un perspicace, ne oferă lecţia perspicacităţii. Un om care nu şi-a dezvoltat intelectul nu o să fie niciodată perspicace, că nu are de unde. El ne mai spune că dacă viaţa ta e plictisoare, dacă îţi face prea multe gânduri pentru ceea ce a fost sau ce va urma, poate nu cazi, ci înveţi să zbori.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Pești

Peştii oferă dragoste și primesc dragoste. Sunt dotați cu sentimentul de compasiune, dragoste. Sunt profesioniști în toate domeniile. Oferă lecţia iubirii şi vor primi lecţia iubirii. Învaţă de la ei lecţia iubirii şi să te bucuri de tine, de viaţă şi de oamenii speciali din preajma ta.

image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
cele mai simple mancaruri de post mancare de cartofi jpeg
zodii meteoriti png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
horoscop jpeg
horoscop aprilie 2022 jpg