Horoscop săptămânal 21 - 27 februarie. Taurii traversează o perioadă dificilă la serviciu

Horoscopul săptămânal pentru perioada 21 - 27 februarie 2022 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

image

Horoscopul săptămânal pentru 21 – 27 februarie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii din zodia Taur traversează o perioadă dificilă la serviciu și se pot simți copleșiți de sarcini, în condițiile în care nivelul energiei este destul de scăzut.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 21 - 27 februarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Săptămâna reprezintă o perioadă importantă și crucială pentru mulți. Crește semnificativ potențialul energetic, forța de muncă, se consolidează poziția în viață și autoritatea.

Comunicarea va fi foarte interesantă, se vor ivi noi suporteri, sprijin al superiorilor și partenerilor, ceea ce îi va ajuta pe nativi în carieră, în afaceri. Mulți vor căuta să-și ridice nivelul educațional, poate să învețe limbi străine, tradiții culturale străine și să călătorească.

Nativii vor fi deschiși la percepția a tot ceea ce este nou și avansat, vor putea înțelege mai bine nu numai sarcinile și destinațiile lor principale, ci și pe ale celor din jurul lor, iar intuiția puternică va ajuta să descuie cheia inimii tuturor.

Pot apărea mici dificultăți în afaceri și relații, dar ele se vor rezolva puțin mai târziu, atunci când comunicarea va fi foarte reușită. Unii Berbeci vor avea ocazia să plece într-o călătorie de afaceri sau de agrement, să își facă noi cunoștințe care se pot dovedi norocoase pentru ei.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Nativii vor acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzut, de aceea vor fi predispuși la boli virale sezoniere, precum și la dezechilibru emoțional.

Vor avea multe de făcut, atât la propriu, cât și la figurat, vor fi nevoiți să-și asume problemele lor, dar și problemele altor oameni, motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Vor fi mai predispuși la judecăți subiective, capricii și pot încălca acordurile din trecut cu privire la îndatoririle lor. Toate acestea pot provoca critici din partea colegilor, a superiorilor și le pot submina situația.

E un moment necorespunzător și pentru călătorii, mai ales în străinătate ori pentru încheierea de acorduri cu parteneri străini. Cu toate acestea, transformări pozitive pot apărea în carieră sau în activitatea socială.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Nativii vor fi într-o formă fizică acceptabilă, vor avea putere și energie pentru a-și construi activ o carieră, pentru a-și crește starea de bine și pentru a se implica în sănătatea lor.

Săptămâna aceasta se pot ridica pe culmea succesului, iar cariera, autoritatea, situația financiară vor fi o sursă de bucurie și mândrie.

În multe privințe, succesul este posibil datorită legăturilor de afaceri și de familie, deoarece acestea vor ajuta Gemenii să înțeleagă îndemnurile spirituale, să-și conștientizeze dorințele, să se concentreze asupra principalului lucru, să acționeze cu acuratețe și cu scop. Gândurile pot zbura la vacanțe, distracții și vor cheltui bani pe astea.

Afectiv, se pot implica într-o relație romantică, pe care vor fi deciși să o sponsorizeze dacă e cazul.

Zona investițiilor e activată benefic, iar ei chiar pot câștiga din speculații sau din jocurile de noroc.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Vă poate cuprinde o dorinţă acerbă de a câştiga mai mulţi bani şi implicit de a căuta oportunităţi şi metode prin care să faceţi asta din talentele pe care le dețineți. În acelaşi timp creşte şi tendinţa voastră de a cheltui pe distracții și petreceri.

Singura varianta care ar merita să scoateţi mai mulţi bani acum din buzunar este pentru sănătate. Încercaţi să vă reinventaţi, inclusiv schimbându-vă look-ul sau stilul de vestimentaţie și adaptându-l în funcție de locurile une mergeți.

De asemenea, aduceţi echilibrul şi în stările voastre interioare, în modul de abordare globală a vieţii, căci energia pe care o primiţi este atât de mare, încât vă permite să efectuaţi schimbări benefice.

Săptămâna poate aduce noi reguli în tot ceea ce înseamnă lucruri şi fapte ascunse în familie, iar unele nu or să vă fie pe plac. Fiţi atenţi la ce faceţi şi ce spuneţi, căci părinții nu vor fi de acord întru totul cu acțiunile voastre și nu vă vor susține. Ba chiar vor impune reguli.

Veţi strânge legătura cu prietenii şi o să vă faceţi noi cunoştinţe care vor avea o însemnătate în viaţa voastră.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Dacă ați fost în ultima vreme bolnavi, nervoși, îngrijorați, atunci puteți  traversa  stări de bine și de ameliorare de acum încolo.

Continuați cu sporirea imunității, faceți sport, completați dieta naturist, nu uitați de necesarul de vitamine și minerale pentru organism. Este de dorit să vă luați timp și de odihnă și să nu uitați de procedurile de întărire.

Trebuie să deveniți mai încrezători, atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Prin urmare, ieșiți din nou, ori să aranjați cumpărăturile, ori să vizitați un salon de înfrumusețare.

Vă recomand o atitudine mai selectivă față de mediul înconjurator. Uneori, persoanele negative nu permit să vă  atingeți scopul fără pierderi și dezamăgiri. Aventurile, bârfele și neînțelegerile cu oameni din apropiere trebuie evitate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Fecioară: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Atenţia vi se poate îndrepta spre zona profesiei şi a carierei, pe relaţia cu şeful sau cu organele statului, acolo unde probabil este necesar un suflu nou, o schimbare sau de pus lucrurile la punct.

Vestea bună este că efectuaţi modificările prin propria voinţă și nu veţi fi obligaţi să le faceţi la aluziile cuiva.

Este indicată explorarea de noi activități intelectuale, extinderea cu noi orizonturi ale minţii, găsirea unui nou mod de viaţă şi a unui nou mod de exprimare sau de percepere a cuvintelor celuilalt, efectuarea de călătorii pe distanțe scurte, rezolvarea de acte și documente sau chiar încheierea de contracte.

Sectorul relaţiilor de iubire iese din apăsare, cu Marte și Venus acolo. Lucrurile devin plăcute, iar cei singuri pot întâlni pe cineva care să îi facă să tresară.

Financiar, atenție la investițiile riscante!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Balanță: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Vine o perioadă favorabilă pentru întărirea relațiilor cu prietenii și rudele, pentru călătorii, pentru soluționarea problemelor importante, pentru solicitare de sprijin către persoane influente și organizații sociale. Pot apărea schimbări favorabile în soarta multora.

Întâlnirile, aventurile romantice și comunicarea interesantă cu mai multe fațete vor adăuga varietate vieții nativilor și pot oferi un impuls pentru decizii importante. Vor cunoaște oameni interesanți, iar legăturile cu ei pot fi promițătoare căci se poate naște o relație îndelungată.

În același timp, nativii vor fi deschiși la percepția noilor cunoștințe și lasă impresii bune, iar de aceea pot obține succes în activități educaționale sau științifice, în călătorii atractive, la întâlniri de afaceri și negocieri importante care pot contribui la creșterea materială și profesională.

Circumstanțele vor veni cu succes pentru Balanțe, așa că trebuie ca ei să activeze lucrurile pentru a atinge funcție de conducere.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Scorpion: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Finalul iernii va fi favorabil și se vor putea rezolva probleme din trecut și tulburări financiare care au dat bătăi de cap. Mulți vor putea să își consolideze și să își extindă afacerile, să crească veniturile.

Capacitatea de a câștiga, de a conduce politici financiare va ajuta pe nativi să încheie noi cooperări pe termen lung. Este adevărat că un nivel scăzut de energie vitală poate fi un factor descurajant, iar unii vor avea nevoie de odihnă și îngrijire din partea celor dragi.

La domiciliu se pot produce schimbări, ori că va fi casa decorată, ori că nativii vor pleca de acolo. Toate acestea pot deveni o sursă suplimentară și neplanificată de costuri.

În acest caz, va exista o tendință de a plăti excesiv și de a dobândi lucruri sub influența emoțiilor și impulsurilor și nu în funcție de gradul nevoii lor.

Financiar, atrag atenția la investiții individuale, deoarece atunci există pericolul ca cele dorite să aducă pierderi în loc de profit. Doar în parteneriat aveți șanse.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Săgetător: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Intuiția și imaginația creativă îi vor ajuta pe nativi să găsească soluții corecte din punct de vedere strategic, pentru cele mai complexe și complicate probleme.

Mulți se vor adapta rapid, ceea ce îi va ajuta să se echilibreze foarte abil în situații și relații dificile, precum și să câștige încrederea chiar și în persoane necunoscute. Acest lucru va fi util mai ales în acele domenii de activitate legate de comunicarea directă cu clienții, de capacitatea de a convinge, de a crea dispoziția și modul de gândire potrivite.

Acest lucru îi va ajuta pe nativi să învețe, să vorbească în public, să rezolve probleme complexe ale prietenilor și rudelor. Practic le va pica mănușă rolul de psiholog.

Cu multă energie și asumare de angajament, ei devin foarte atractivi pentru partenerii de sex opus. Mulți dintre ei se vor putea întâlni cu sufletul pereche sau pot stabili o relație romantică importantă și pe termen lung.

Să aibă grijă la discuțiile din casă, pentru că unele lucruri se pot înțelege greșit. În plus, să nu încerce să facă scenarii asupra unor subiecte care vor apărea!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Capricorn: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Traversaţi o stare de nemulțumire şi nu e cazul să încercaţi să vă izolaţi, nu încercaţi să vă suprimaţi emoţiile! Aveţi nevoie de alţii cu care să comunicaţi, aveţi nevoie să vă descărcaţi ușor-ușor tensiunile, chiar de comunicarea cu partenerul este greoaie.

Veţi avea de rezolvat multe sarcini cotidiene deodată, aveţi abilităţile necesare, în schimb sunteţi cam dezorganizaţi şi nu ştiţi cu ce să începeţi şi cu ce să terminaţi. Nici la serviciu nu sunteţi scutiţi de responsabilităţi în plus.

Viața socială nu e la înălțime, nu veţi fi dornici de plăceri, distracţie sau de călătorii, decât dacă situaţii din exterior sau lucruri care nu depind doar de voi vă constrâng. În schimb, cu un simţ al umorului deosebit care ce-i drept nu vă caracterizează, dar cu puţină teatralitate ieşiţi din orice încurcătură se va ivi .

Aveţi idei şi multe planuri pe care aţi dori să le puneţi pe hârtie, căci e vremea schimbărilor în casă, profesional, doar că trebuie să rezolvați și problemele din trecut. Rămâneţi la abordarea şi metodele tradiţionale!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Vărsător: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Conjuncția Mercur-Saturn va declanșa blocaje care trebuie să aibă ca scop apariția scânteii de creativitate benefică în viaţa voastră, căci va schimba modul de abordare al situațiilor și credințele de până acum.

Blocajele pe care vi le poate aduce Saturn au scopul de a vă putea concentra pe voi, pe dezvoltarea personală  şi pe corpul vostru fizic. Nu vă simţiți stingheri sau departe de lume, nici vorbă să fiți nemulțumiți în grup amplu, așa că nu este o soluţie bună retragerea ci, din contră, ar trebui să ieşiţi la petreceri, să încercaţi să vă relaxaţi, să acordaţi mai mult timp copiilor, să vă înconjuraţi de tineri, să dezvoltaţi o idee creativă ori să vă ocupaţi mai intens de un hobby.

Tendinţele vor fi acelea de a face o curăţenie amănunţită la domiciliu dar şi în spaţiul vostru personal, de de a aduce schimbări în felul de a reacționa, punându-vă pe voi pe primul plan, căci doar așa vă recăpătați încrederea în forțele proprii.

Regulile sectorului de comunicaţie cu copilul vostru trebuie să se schimbe. Veţi observa o creştere a timpului pe care îl veţi dedica schimbului de informaţii, a numărului de ore petrecute alături de el.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Pești: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Deloc irascibili, veți fi nevoiți să învățați că sunt lucruri legate de muncă pe care trebuie să le faceți în echipă, căci doar așa vă consolidați poziția la job sau chiar poziția socială.

E nevoie să stabiliți eficient și corect rolul fiecăruia în proiecte, în comunitate, aveți nevoie încă de la începutul lui de multă logică pentru a putea judeca în mod corect fiecare etapă și situație.

Echilibrul între minte și spirit nu vă este străin, deoarece sunteți persoane deosebit de active. Sunteți prietenoși, comunicativi și vreți să testați ceva nou. Doar că vă consumați prea mult în relațiile cu ceilalți și nu vă concentrați deloc pe voi.

E necesar să fiți adaptabili, să iertați orice, nu pentru că ar merita acea persoană, ci pentru că este o calitate a voastră. În această săptămână va trebui să puneți în balanță relațiile în care sunteți implicați și să le triați.

Pentru cei căsătoriți, o problemă importantă le răpește liniștea și anume aceea a unei locuințe la un preț accesibil. Sunteți atât de obosiți să trăiți cu părinții voștri sau cu socrii ori să tot plătiți apartamente închiriate, iar asta a afectat relația cu soțul.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
bratara festival png
service gsm mobile fix jpg
image png