Horoscopul banilor pentru 2022. Nativii care se îmbogățesc

Cum ne vom descurca la capitolul bani anul viitor? Ne vom permite vacanţele şi cumpărăturile dorite sau vom trece prin perioade de nesiguranţă financiară? Ce ne-au rezervat astrele şi la ce trebuie să fim atenţi? Iată ce ne dezvăluie specialistul Click!, astrolog Lorina. 

image

Berbec

Eşti unul dintre semnele de Foc care se caracterizează prin penetrabilitate, acţiune şi determinare.

În 2022, aceste calităţi vor fi de dorit mai ales în mediul de lucru profesional, acolo unde este necesar să devii mai dur şi să-i convingi pe cei din jur de calităţile tale. Vei putea să renunţi la slujbă şi să începi propria afacere.

Proiectul va avea succes, iar acest lucru va impacta pozitiv poziţia financiară. Investiţia se va amortiza rapid, iar profitul va depăşi aşteptările.

Taur

Profesional, vei putea obţine noi contacte în special în primul trimestru. Schimbul de informaţii va contribui la o evaluare obiectivă a circumstanţelor predominante şi veţi ajunge la concluziile corecte, vei putea implementa inovaţii rezonabile în procesele de lucru şi proiectele de afaceri.

O etapă dificilă este aşteptată în iulie-august, când apar obstacole cauzate de tulburări sociale negative. Incertitudinea şi ezitarea constantă vor afecta negativ cariera şi câştigul.

Gemeni

Vei putea scăpa de problemele materiale şi poate că acest lucru se va întâmpla datorită primirii unei moşteniri.

Îmbunătăţirea situaţiei financiare va avea efect pozitiv asupra stării de spirit.

Cu toate acestea, va trebui să fii atent pentru că există pericolul să cheltuieşti o parte din bani în mod neînţelept.

De altfel, decembrie poate fi una dintre lunile sensibile. Atunci chiar merită amânate achiziţiile scumpe şi investiţiile de capital.

Cheltuielile acestei perioade se pot transforma în consecinţe nedorite.

Rac

Vei avea şanse mari să urci pe scara carierei, vei primi în mod constant oferte de muncă interesante şi una te-ar putea tenta să faci schimbări.

Chiar dacă alegi să rămâi la vechiul loc de muncă, ţi se va oferi o poziţie superioară. Vei munci foarte mult, dar îţi va face plăcere.

Anul va fi încărcat, dar toate eforturile vor da roade. Vor exista şi situaţii riscante care să aducă instabilitate, mai ales în vară. Evită atunci tranzacţii importante!

Leu

Prima jumătate a anului 2022 poate aduce succes, uşi deschise, ocazii pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară.

E important totuşi să înveţi cum să te adaptezi la condiţiile de viaţă în schimbare.

A doua parte a anului va fi asociată cu rambursarea datoriilor, precum şi cu îndeplinirea obligaţiilor financiare uitate.

Acesta va fi un moment prost pentru orice risc şi investiţie. Te sfătuiesc să te gândeşti în avans la principalele probleme legate de bani, pentru a preveni situaţiile critice!

image

Fecioară

Anul 2022 vine cu o stare cumva constantă din punct de vedere financiar. Chiar dacă depui toate eforturile, tot nu cred că vei putea obţine o creştere semnificativă a veniturilor.

Va trebui să trăieşti din aceleaşi surse ori chiar din economii care au fost făcute în trecut. Există tendinţa de a risipi şi de a cheltui mult în vară, lucru la care te sfătuiesc să mai meditezi.

Eu zic să nu te arunci la achiziţii, să te rezumi la strictul necesar, nu de alta, dar toamna te vei trezi cu cămara goală.

Balanţă

Chiar dacă poate nu vei avansa în funcţie, un bonus tot vei primi ca urmare a eforturilor şi a meritelor tale din trecut.

Nu vor fi neapărat venituri constante şi poate că ele vor fi mai multe în prima jumătate a anului.

Dar şi în toamnă te poţi aştepta la câştiguri, mai ales în octombrie. Dacă eşti antreprenor, până-n vară inclusiv e perioadă bună de dezvoltare a afacerii tale.

În toamnă însă poţi avea probleme care să te ţină pe loc. Oricum, anul 2022 va fi ceva mai bun decât acesta care a trecut.

Scorpion

Anul e activ financiar, dar nu pe măsura dorinţelor tale. Prima jumătate a anului poate veni cu situaţii destul de previzibile şi vei avea forţa să le anticipezi, să le faci faţă cu brio.

Vei avea o gamă largă de oportunităţi de a-ţi realiza potenţialul, iar recompensa materială va fi suficient de semnificativă pentru a elimina o parte din decalajele financiare şi de a-ţi face un avans pentru viitor.

A doua jumătate a lui 2022 nu va mai fi atât de favorabilă pentru tine, căci mai curând vei stagna în afaceri şi în modul de a câştiga resurse materiale.

Săgetător

Vine un an în care trebuie să-ţi consolidezi poziţia profesională, iar pentru asta, din tot ce ţi se va oferi te sfătuiesc să alegi acele propuneri care vor avea „greutate” în viitor.

Dacă o să lucrezi pentru cineva, atunci fii creativ şi implementează idei şi vezi că stabilitatea financiară poate fi obţinută în urma călătoriilor de afaceri în străinătate şi cu sprijinul unor parteneri influenţi!

Aşteaptă-te la sprijin şi dinspre rude, poate va fi vorba de o moştenire, iar dacă nu, vei fi favorizat cu credite avantajoase.

image

Capricorn

Pentru tine, activitatea maximă în afaceri sau în carieră va contribui la o poziţie socială stabilă, la consolidarea poziţiilor financiare şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii, în general, până la sfârşitul lui 2022.

Procesul va fi lent, nu vei câştiga peste noapte, iar pentru asta va fi necesar să reconsideri modul de a aborda banii.

Elimină cheltuielile inutile şi încearcă să economiseşti! Nu te aştepta la note mari şi laude din exterior, dar îmi vei fi recunoscător de sfat la final de an!

Vărsător

Gândeşte-le la mutări în linia carierei, căci 2022 sugerează că în această perioadă se pot schimba radical domenii de activitate!

Ai putea începe să faci lucruri la care nici măcar nu te-ai gândit înainte, iar ele îţi pot aduce satisfacţii atât morale, cât şi materiale.

Te va ajuta poziţia lui Jupiter în Peşti, doar că tot ea avertizează că simţul proporţiei este important în orice.

Cumpărăturile şi achiziţiile excesive pot afecta chiar şi cel mai stabil buget. În orice situaţie, controlează-ţi schimbările de dispoziţie şi atunci vei putea evita situaţiile nefavorabile!

Peşti

Financiar, prezenţa planetei Jupiter în zodia ta ţi-ar putea aduce îmbunătăţiri faţă de anul 2021.

Va fi nevoie însă de prudenţă şi de ascultarea intuiţiei la fiecare pas important pe care-l vei face.

Nu de alta, dar în 2022 vei construi baze pentru ceea ce vei face nu doar anul ăsta, ci pe următorii 3 ani.

În primăvară, cel puţin, ar trebui să dai dovadă de vigilenţă maximă în domeniul finanţelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net