Horoscop Neti Sandu pentru 22 februarie: Peştii primesc ajutorul celor din jur

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, a prezentat previziunile astrale pentru ziua de 22 februarie 2022. Se anunţă o zi în care vom lupta pentru echilibrul emoţional şi trebuie să avem grijă de cei apropiaţi nouă.

Neti Sandu foto: Pro TV
Neti Sandu foto: Pro TV

Neti Sandu ne spune că vibraţia zilei este 22, un număr maestru. Azi, ne sporim faptele bune şi ne corectăm defectele. 

Iată ce spune horoscopul pentru fiecare zodie. 

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU 22 FEBRUARIE 2022

BERBEC

Berbecii se reinventează în relaţia de cuplu şi îşi vor oferi o porţie serioasă de fericire. Vor continua negocieri pentru o nouă colaborarea, sunt lucruri pe care le lasă de la ei, dar la unele nu vor să renunţe. 

TAUR

Taurii au de făcut mai multe drumuri pentru a rezolva diverse probleme de serviciu. Creează o bază financiară sigură şi se pot relaxa o bună perioadă de timp. 

GEMENI

Gemenii primesc o surpriză şi sunt invitaţi undeva în weekend. Li se recunosc meritele şi primesc un premiu, bani sau o propunere pentru un post de conducere. 

RAC

Racii semnează acte, vor recupera bani şi bunuri după un proces ca se încheie. Se descurcă mai bine să comunice ce vor, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, cu partenerul sau rudele. 

LEU

Leii au grijă de ei şi se duc la doctor, pentru a se asigura că nu au probleme de sănătate. Rezolvă diverse probleme prin casă, fac mai multe drumuri şi dau telefoane, 

FECIOARĂ

Fecioarele finalizează o rată, plătesc facturi şi încep un proiect care să le aducă o sursă bună de venit. Descoperă un nou hobby, care nu doar că le va ajuta să se deconecteze, dar le va aduce şi beneficii materiale. 

BALANȚĂ

Balanţele primesc nişte bani, pe care îi vor învesti în casă. Primesc o ofertă interesantă de la un angajator şi poate îşi fac curaj să schimbe locul de muncă. 

SCORPION

Scoprionii au o zi bănoasă şi ajung să facă nişte cumpărături. Au o stare generală de bine, iar cineva le oferă o surpriză plăcută. 

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au o încercare de a începe o nouă colaborare. Cineva le propune să se mute şi sunt tentaţi să accepte, chiar dacă e vorba de alt oaş. 

CAPRICORN

Capricornii fac rost de bani în plus şi se răsfaţă cu câteva cumpărături. Le se îndeplinesc dorinţe, iar în viaţa lor apare cineva care le stârneşte imaginaţia şi le-ar putea deveni partener de viaţă.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au parte de schimbări pe plan profesional: fie găsesc alt serviciu, fie primesc bani în plus la salariu. Semnează un contract avantajos, dar care presupune multă muncă, pe care însă sunt dispuşi să o facă.

PEȘTI

Peştii se vor reconecta cu cineva care a lipsit o bună perioadă de timp şi vor consolida relaţia. Le reuşesc planurile şi au parte de succes, se ghidează după intuiţie şi primesc ajutorul celor din jur. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net