Viața nefardată a lui Neti Sandu, povestită chiar de ea. Cum a ajuns astrolog

În cel mai recent interviu oferit, Neti Sandu, celebrul astrolog de la Pro TV, a vorbit despre viața personală și motivul care a condus-o către această meserie, dezvăluind și întâmplarea în sine care a făcut-o să devină ce este astăzi.

Cum a ajuns Neti Sandu astrolog Foto: Arhivă
Cum a ajuns Neti Sandu astrolog Foto: Arhivă

Pentru Neti, astrologia a început ca un hobby, aceasta mărturisind că dintotdeauna a fost o fire mai închisă în sine, care a căutat să-și exploreze această latură. Ulterior, Neti Sandu a încercat să caute răspunsurile cu privire la propria persoană, dar și la vastul Univers ce ne înconjoară, în cărți, având la baza fililogia și devenind, ulterior, pentru o perioadă de 18 ani ani, bibliotecară. 

Neti Sandu a dezvăluit că a căutat răspunsurile celor mai „grele” întrebări în cărţi şi artă, în meditaţie şi în stele, până când a descoperit că explicaţiile sunt în interiorul fiecăruia. Încă din copilărie, Anetta (Neti), acum în vârstă de 63 de ani, a rămas fidelă astrologiei, după ce a cercetat mai multe domenii, precum filologie și filosofie.

Neti Sandu a fost timp de 18 ani bibliotecară

Într-un interviu acordat pentru „Weekend Adevărul“ Neti a dezvăluit că: „am pornit de la mine, pentru a-mi da nişte răspunsuri şi am parcurs viaţa asta ca să ajung tot la mine“.

Timp de 18 ani, Neti Sandu a fost bibliotecară la un institut, însă, după anii ’90, viaţa acesteia avea să se schimbe radical şi să pășească în etapa decisivă din viața ei, care a făcut-o cunoscută astăzi: astrologia şi televiziunea. Schimbarea carierei, spune prezentatoarea, a venit într-un moment dificil din viaţa personală, așadar, parcă i-a fost „scris în stele” să urmeze această cale.

Cum s-a apucat Neti Sandu de astrologie

Fire mai interiorizată, Neti s-a apucat de astrologie prin intermediul unei alte practici, yoga: „La cursurile de yoga am întâlnit două tinere care m-au întrebat dacă vreau să merg cu ele la cursurile de Astrologie, de la Casa de cultură „Grigore Preoteasa“. Aşa a început aventura.

La cursurile de astrologie la care urma să mă duc nu aveam mari aşteptări. Am plecat cu gândul de a învăţa câte ceva despre fiecare zodie în parte. Nu ştiam că sunt efemeride, după care poţi construi o astrogramă şi cum se interpretează.

Sigur că de la astrologie am aflat foarte multe lucruri despre mine. Nici nu mă aşteptam la aşa ceva. Este un mod de a vedea, de a înţelege dincolo de aparenţe şi este foarte mult de spus, cât de multe lucruri poţi învăţa de la astrologie.

În principiu, lumea care nu ştie despre ce este vorba îşi închipuie că aici vorbim doar despre viitor. Ea este în realitate un compendiu despre lucruri pe care le poţi folosi în viaţa de zi cu zi, care îţi pot spune despre tine, despre ceilalţi, despre raportul cu ceilalţi, cele mai multe lucruri le poţi afla despre tine şi despre locul tău în Univers. (..) 

Am fost atât de fascinată, eram îndrăgostită de astrologie, eram uluită de descoperirile pe care le-am făcut, încă de la bun început mă gândeam tot timpul la toate teoriile de acolo şi la toate datele pe care trebuia să le asimilez şi voiam să văd ce fac cu ele”, a explicat Neti Sandu.

Cum a ajuns Neti Sandu la Pro TV

„La Pro TV am ajuns pentru că întâi am fost la Pro FM – un an, la emisiunea „Prieteni Pro FM, Salut!“, împreună cu George Mihăiţă, şi făceam horoscopul vedetelor. Florin Călinescu a venit o dată la emisiune şi a văzut că am o astrogramă în faţă şi vorbesc uitându-mă în ea despre câte o vedetă.

Când a început matinalul la Pro TV, în ’95, m-au sunat înainte şi mi-au spus că domnul Florin Călinescu mă cheamă să dau probe. M-am prezentat şi am rămas – aşa am ajuns la Pro TV”, a dezvăluit astrologul.

Schimbarea carierei a venit pentru Neti într-un moment dificil din viața persoanală, însă. Astrologul tocmai punea atunci capăt unei relații de 10 ani. Neti a fost atunci părăsită de iubit, acesta lăsându-o doar o scrisoare de „adio”.

Neti Sandu, părăsită de iubit

Iubitul cu care stătusem 10 ani mă părăsise şi-mi lăsase o scrisoare de trei pagini şi a fost ca într-un coşmar totul. Nu puteam să mănânc, să dorm – să trăiesc, de fapt. Îmi aduc aminte cum zăceam de atâta suferinţă pentru că nu ştiam cum să ies din ea. Încercasem tot felul de metode de a mă resuscita ca să pot să-mi văd de treabă, dar lucrurile au fost în favoarea mea, pentru că era atât de nou totul la Pro TV că eram biciuită (în sensul bun) de noutăţile care apăruseră în viaţa mea şi, dintr-odată, absolut toată viaţa mi s-a schimbat”, a mai spus Neti.

De asemenea, vedeta de la Pro TV a făcut și terapie o bună perioadă, pentru a trece peste obstacolele vieții cu bine. Iată ce spune despre acest moment al vieții sale!

Citește continuarea pe Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net