Horoscop Neti Sandu pentru 5 ianuarie: Săgetătorii au fler și energie

Ultima actualizare:

Neti Sandu, astrologul Ştirilor Pro TV, vine cu previziuni astrale pentru fiecare zodie pentru ziua de 5 ianuarie 2022. 

Neti Sandu vine cu previziuni astrale complete foto: Pro TV
Neti Sandu vine cu previziuni astrale complete foto: Pro TV

Neti Sandu ne anunță că o să ne bucurăm de acest ajun de Bobotează și să facem câte ceva bun atât pentru noi, cât și pentru cei din jur.

Vibrația zilei este 5 și trebuie să avem curaj să recunoaștem dacă am greșit cu ceva, că se iartă.

Iată horoscopul complet, conform stirileprotv.ro

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU TOATE ZODIILE

BERBEC

E cineva care îi invită pe Berbeci fie prin țară, fie în străinătate, să le facă o vizită, și dacă o să mai aibă câteva zile libere și poti călători, se vor duce.

TAUR

O să își socoată banii să le ajungă pentru aprovizionare și să se poată mișca, să le facă o vizită rudelor care îi așteaptă, și poate și prieteniilor.

GEMENI

Se pare că Gemenii vor ofertați de niște parteneri de afaceri să lucreze împreună și dacă li se pare convenabil , pot lucra în paralel - în regim de colaborare.

RAC

Racii se pot trezi cu niște bani care îi vor salva dintr-o situație, pentru că aveau  de luat, probabil, niște cadouri. Se vor duce într-o vizită, poate în weekend, de Sfântul Ion.

LEU

E cineva interesat de Lei, după ce cam dispăruse în ceață, și o să își regândească și ei poziția față de această persoană,  că trebuie văzut dacă e serioasă, de cuvânt.

FECIOARĂ

E posibil să mai ia niște bani de la serviciu, pot fi din particular și să mai ia câte ceva pentru ei, poate și pentru părinți, socri .

BALANȚĂ

Balanțele o să se atașeze unui grup ca să lupte pentru o cauză și o să se aleagă cu mulțumiți, recompense și uși deschise ca să relaționeze și la alt nivel.

SCORPION

Scropionii sunt pe punctul de a semna un contract și să își sporească veniturile. Vor primi solicitări și în continuare, pentru a avea referințe bune.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunteți puși pe fapte mari, chiar de la începutul anului, și vor știi cum să atace un proiect și să îl ducă și la bun sfâșit. Vor avea fler și energie.

CAPRICORN

Capricornii vor putea renegocia un contract și li se va acorda ce au cerut, după lungi amânări. Perseverența și-a spus cuvântul.

VĂRSĂTOR

Apar vești bune care să le dea Vărsătorilor acel impuls de a face progrese în plan profesional și totodată să îi stimuleze și în sfera personală.

PEȘTI 

Se poate ca Pești să aibă ocazia să își schimbe mașina, sau să o ducă în service, la reparat. Își vor mai lua și câte ceva prin casă, aparatură, diverse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net