Horoscop Neti Sandu pentru 6 ianuarie: Proiecte noi la orizont pentru Pești

6 ianuarie 2022

Neti Sandu, astrologul Ştirilor Pro TV, vine cu previziuni astrale pentru fiecare zodie pentru ziua de 6 ianuarie 2022. 

image
Neti Sandu prezintă horoscopul la Pro TV foto: Pro TV

Neti Sandu ne anunță că azi trebuie să avem inima deschisă și ce ne dorim se va împlini. Vibrația zilei este 6 și o să intrăm în armonia sărbătorii de Bobotează. 

Iată ce spune horoscopul pentru fiecare zodie, conform stirileprotv.ro.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU TOATE ZODIILE

BERBEC

Se ivește ocazia ca Berbecii să plece pe undeva la distracție, să practice un sport de sezon, și să îi facă cuiva o vizită, în alt oraș, sau prin străinătate.

TAUR

Poate fac ceva cu banii strânși, îi investesc și se vor muta în altă casă, poate închirează un atelier ca să poată cultiva un talent, pentru că multe de arătat lumii.

GEMENI

Gemenii vor intercționa cu un partener de afaceri care are gânduri mari cu ei și o să se gândească bine de tot dacă se încumetă la o colaborare, sau nu.

RAC

E posibil ca Racii să își mai ia niște bani, deși nu credeau că mai au de unde și o să își ofere un respiro în week-end, se duc într-o plimbare să se detensioneze.

LEU

Cineva de care le era dor Leilor și care a absentat și de Crăciun și de Anul Nou o să îi caute și poate îi scoate la cafea, să le  facă o declarație de dragoste, o mărturisire.

FECIOARĂ

Fecioarele încă mai au de gând să facă ceva cu locuința, să o renoveze, să o vândă, să o reamenanjeze, ca să și poată lucra de acasă, iar cei mici să învețe, să facă școală de acasă.

BALANȚĂ

Balanțele vor primi un răspuns de la cineva pe care îl vor în viața lor, și vor afla daă vor merge pe același drum sau sunt întâi niște lucruri de pus la punct

SCORPION

Se poateca Scorpionii să aibă cheltuieli mari, dar și surse de bani de explorat, căci vor recupera banii din colaborările de la sfârșitul anului.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au o energie suplimentară, care trebuie folosită la maximum, însă cu cap, ca să înceapă proiecte noi. Au planuri mărețe, nu glumă.

CAPRICORN

Se conturează bani pentru Capricorni, pot fi salariul, sau or fi bani din colaborări, dacă nu cumva niște rămășițe de anul trecut, vreo datorie returnată.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au o surpriză plăcută din partea cuiva care îi admiră și știe și ce le place. Această persoane le va face un cadou cu care să îi recucerească.

PEȘTI 

Proiecte noi la orizont pentru Pești. Vor avea de unde să aleagă pentru că e ofertă generoasă și ei par a fi într-un vârf de formă, așa că o să meargă totul strună.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png
cuplu
femeie bronz jpeg
familie fericita aeroport vacanta jpg