Horoscop lunar ianuarie 2022. Zodiile care încep anul în forță

Ultima actualizare:

Horoscopul lunar - horoscop ianuarie 2022 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii ianuarie 2022 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoscop lunar - luna Ianuarie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Anul 2022 necesită prudență încă din primele zile și de aceea ar trebui să vă ocupați mai degrabă de activitățile obișnuite, cu acțiuni de rutină și muncă de analiză. Oricât de nerăbdători ați fi să porniți la îndeplinirea noilor  dorințe, vă sfătuiesc să amânați măcar până în a treia săptămână de ianuarie.

Afectiv, e o lună a schimbărilor pe care vă dă ghes inima să le faceți, dar atenție căci nu pe toate veți reuși să le transpuneți în practică! Abia după ce veți analiza modul în care acestea afectează calitatea vieții, reputația și cariera, puteți decide să schimbați ceva. Oricum,v ă recomand să nu amestecați serviciul cu chestiunile personale sau viața intimă! O legătură bazată pe interese egoiste sau de afaceri nu va avea perspective și nici nu va rămâne fără urmări. Reputația va avea de suferit.

Tot referitor la carieră, poate veți primi oferte tentante de la cunoscuți vechi. Orice informație primită ar trebui să fie supusă unei analize detaliate din partea voastră. Perioada este nefavorabilă pentru luarea unor decizii responsabile.

Horoscop lunar - luna ianuarie, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Schimbări doriți și voi să faceți la scară mare, dar de asemenea vă sugerez prudență și răbdare, indiferent că vreți să cultivați un hobby, să mergeți la un alt loc de muncă, să plecați în vacanță sau orice altceva. Ar fi mai bine ca săptămânile astea să vă abțineți de la a vă lua angajamente ori asuma responsabilități. Ocupați-vă mai urănd de atenuarea conflictelor, de ajustări de planuri sau de rezolvat eventualele pierderi financiare care se pot ivi. Situația financiară va rămâne oarecum stabilă. Nu ar trebui să vă așteptați la încasări bruște, ci mai degrabă sunt posibile cheltuieli neplanificate. Dualitatea imprevizibilă a relațiilor interpersonale se va risipi în a doua jumătate a lunii, veți deveni mai populari și mai încrezători în sine, veți iniția voi înșivă procese de comunicare. Acesta ar fi momentul perfect pentru orice inițiativă colectivă și pentru crearea unor relații puternice pe termen lung.

Finalul de lună aduce multă mișcare, drumuri, comunicare, iar acest lucru va fi facilitat accesul spre o nouă viziune asupra vieții.

Horoscop lunar - luna ianuarie, zodia GEMENI

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu sunteți în apele voastre, poate că după un an așa dificil vă simțiți obosiți și irascibili. Voi care de obicei sunteți așa de vorbăreți, va fi de preferat de data asta să stați departe și de prieteni și de rude, căci tăcerea e de aur. Ianuarie nu este foarte potrivită pentru a rezolva tensiunile din relație. Probabilitatea unor conflicte cu cei dragi este mare, iar motivul va fi cicăleala ta, adesea nefondată.

Perioada de la 6 -21 va fi cea mai grea, plină de provocări din partea altora și de propriile ezitări. Renunțați la acțiunile impulsive și la orice aventură, căci doar așa vei putea traversa tensiunile astrale cu pierderi minime, câștigând în cele din urmă noi oportunități.

Medical, pe lângă oboseală, sunteți vulnerabili la răceli și infecții și-ar trebui să încercați să le preveniți.

Financiar, vor fi evidențiate problemele finanțelor și bunurilor comune, iar eventualele confruntări acolo nu vă aduc beneficii. Abia în ultima săptămână din lună astrele vă favorizează, mulți vor decide asupra adevăratelor obiective și dorințe și vor  putea prioritiza corect.

Horoscop lunar - luna ianuarie, zodia Rac

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

E o lună care poate duce la situații conflictuale care nu se vor referi doar la muncă. Se pot ivi erori la completarea documentelor, ceea ce va cauza dificultăți cu organele de control sau cu persoanele în vârstă. Perioada nu este foarte bună pentru încheierea unor afaceri mari legate de proiecte pe termen lung, pentru că litigiile juridice sunt foarte probabile. Totul va necesita mult efort, este posibil să întâmpinați o opoziție serioasă, așa că cel mai bine este să fiți prudent și să fiți mai atenți în comunicarea cu colegii mai ales în primele 2 săptămâni! Un cuvânt neglijent poate să nu fie bine interpretat și să servească drept începutul confruntării și al războaielor de culise.

Financiar, sunt așteptate cheltuieli neprevăzute în cursul lunii. Este posibil să fiți nevoiți să închideți împrumuturi, rate sau să plătiți datorii vechi. Apogeul situațiilor controversate și problemelor financiare grave va cădea în a doua jumătate a lunii. Diplomația va fi cheia succesului în afaceri sau în carieră. Iar dacă doriți să schimbați locul de muncă, ar fi mai bine să așteptați până în martie.

Horoscop lunar - luna ianuarie, zodia leu

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi, luna de început de 2022 vine cu energii bune pentru a finaliza proiecte deja începute. Ele nu trebuie să fie legate neapărat de profesie și carieră, ci poate chiar de familie și locuință, nu de alta dar casele pot fi afectate de probleme cotidiene minore ce trebuie rezolvate.

În ciuda multor obstacole și întârzieri în domeniul carierei și al afacerilor, prognoza lunii nu este rea, iar situațiile dificile se vor încheia în favoarea voastră. În al treilea decan, puteți conta pe un sprijin puternic din partea partenerilor, colegilor, șefilor și subordonaților. Într-un fel sau altul, nu ar trebui să vă grăbiți să implementați planuri globale deoarece stresul și oboseala acumulate pot împinge la decizii pripite.

Viața personală va ridica multe întrebări, v-ați putea confrunta cu probleme cu rudele apropiate și îndepărtate, inclusiv cu cele legate de sănătate. Apropo, sunteți vulnerabili și e nevoie să luați măsuri de precauție! Îmbrăcați-vă potrivit pentru vremee de-afară, respectați măsurile de protecție, faceți cure cu vitamine!

Cei singuri nu vor simți nevoia de a comunica, dar, cu toate acestea, dacă se pot autodepăși, au șansa să găsească o relație serioasă.

Horoscop lunar - luna ianuarie, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Perioada este optimă pentru a lucra cu voi înșivă, adică să vă implicați în activități de auto-îmbunătățire. Este încurajat orice tip de dezvoltare, de la creștere profesională, până la practica fizică sau spirituală.

Poziția astrelor favorizează și activitățile de tip hobby. Un nou hobby poate fi atât interesant, cât și profitabil. Grijă doar la Venus retrogradă, căci nu este recomandat să începeți afaceri mari!

Pe tot parcursul lunii succesele cheie vor fi legate de parteneri și de oameni cu idei similare. Promovarea unor oameni de încredere vă va permite să urcați pe scara socială și să deveniți mai bogați și mai influenți. În ciuda multor noi responsabilități care vor cădea asupra umerilor voștri, veți putea cuceri înălțimile profesionale dorite undeva spre finalul lunii.

Afectiv, energiile vor direcționa spre schimbarea imaginii și a tacticilor comportamentale, la pachet cu transformările interne.

Medical, pentru reprezentanții zodiei cu boli cronice, recomand să se supună unei examinări preventive. A doua jumătate a lunii ar fi cea mai potrivită pentru diagnostic și tratament.

Horoscop lunar - luna ianuarie, zodia balanță

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi, primele 2 săptămâni de ianuarie vă veți afla la cheremul oboselii cronice din cauza unei deficiențe acute de energie vitală. Cu toate acestea, datorită imaginației înnăscute și capacității de a gândi în afara cutiei, veți putea transforma momentele proaste într-un segment creativ și interesant al vieții. Sunt foarte probabile conflicte, ciocniri de interese și dezacorduri, dar veți avea capacitatea să le aplanați.

Viața afectivă la începutul anului va fi probabil destul de calmă și veți petrece mai mult timp cu rudele. Pentru cuplu, aceasta este o oportunitate excelentă de a consolida relațiile nu numai cu un partener, ci și cu toți cei dragi. Va fi momentul potrivit pentru a elimina neînțelegerea acumulată.

Dacă vă aflați într-o relația care este la început, ianuarie ar putea să o pună la încercare. Reacțiile pe bază de emoții vor genera solicitări excesive față de partener. Înainte de a face o revendicare, ar trebui să vă gândiți cât de justificată este sau vine din dorința de a domina.

Financiar, vin ceva ocazii de câștig, dar încercați să vă păstrați controlul cheltuielilor pentru a preveni dificultățile financiare globale, prăbușirea proiectelor de afaceri, evitați riscurile, pentru a nu pierde bani. Calmul și seriozitatea vă vor permite să nu ratați rarele oportunități.

Horoscop lunar - luna ianuarie, zodia SCORPION

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Ianuarie este o lună în care intuiția dezvoltată vă va spune alegerea potrivită pentru dialoguri sau pentru orice alte activități legate de comunicare. Eu zic să vă concentrați pe finalizarea proiectelor deja începute și să nu vă ocupați de următoarele noi. În caz contrar, distragerea atenției și direcționarea pe multe planuri va duce la risipirea energiilor iar rezultatele nu vor avea nicio direcție. În plus, în prima jumătate a lunii ianuarie, nu ar trebui să fiți sinceri cu privire la propriile intenții și idei și nici să intrați în dispute sau confruntare. Există riscul de a stârni invidii ,răutăți și să vă faceți dușmani de temut.

Ultimele zece zile vor constitui timpul pentru acțiuni active și pași îndrăzneți. Acesta este un moment favorabil pentru achiziții, investiții, eforturi colective, găsirea de noi angajați sau parteneri, construirea de planuri și relații pe termen lung, căsătorie sau demararea unor proiecte creative.

Afectiv însă, energia planetelor indică tensiuni a căror cheie de rezolvare va consta în lecțiile însușite din trecut precum și de planurile principale pentru viitorul apropiat. Într-un fel sau altul, a doua jumătate a lunii prevestește neînțelegeri și scandaluri chiar și în cele mai puternice alianțe și parteneriate. Prin urmare, ar trebui să vă comportați cât mai discret posibil, cu tact și cu grijă.

Horoscop lunar - luna ianuarie, zodia SĂGETĂTOR

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Și pentru voi luna ianuarie este favorabilă încheierii proiectelor nefinalizate sau amânate pe termen lung. Vă sfătuiesc să nu vă asumați altele noi, deoarece există o mare probabilitate de a rata ceva important. A vă focusa pe proiectele neterminate poate aduce profituri. Dar în ceea ce privește cheltuielile, ar fi mai bine să nu aruncați bani pe achiziții fără conținut și inutile. Banii acum necesită o atitudine atentă față de ei înșiși. Ar trebui să începeți o planificare detaliată pentru viitorul apropiat, nu ezitați să încercați diferite opțiuni și propuneri care vor veni de la cunoștințe, prieteni, rude.

Atrag atenția pentru mijlocul lunii când se pot ivi dificultăți în a comunica cu generația mai în vârstă sau cu oamenii aflați în poziții de putere. Ideile voastre nu vor găsi întotdeauna un răspuns și sprijin din partea lor.

În ultimul decan din lună, veți putea să vă distrați, să socializați, să petreceți timpul liber în compania unor oameni drăguți. În această perioadă sferele carierei, afacerilor și finanțelor se vor combina organic cu dragostea de plăcere și aventură romantică. Acesta va fi momentul potrivit pentru a încheia contracte și a găsi un nou loc de muncă, vă veți putea investi cu mare succes economiile, veți face achiziții bune sau plecați în excursii.

Horoscop lunar - luna ianuarie, zodia capricorn

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Perioada de ianuarie nu este propice pentru achiziții mari, ba chiar avertizează că fondurile trebuie tratate cu mai multă atenție. Cel mai probabil, orice achiziție care nu are valoare practică nu va aduce satisfacție. Acest lucru se aplică atât bunurilor de lux, cât și tehnologiei.

În schimb, luna e bună pentru a cheltui banii în călătorii de calitate, pentru dezvoltarea de legături sociale.

Ianuarie este momentul perfect pentru a vă opri și a reflecta asupra planurilor, priorităților și obiectivelor pe termen lung, este moment bun pentru introspecție, reflecție asupra realizărilor și greșelilor trecute și gândire de noi strategii. Luna favorizează reînnoirea spirituală și externă, tot felul de experimente, creativitatea, realizarea talentelor și abilităților ascunse ale personalității.

Venus și Mercur retrograde vor crea din când în când un sentiment de incertitudine și de haos. De aceea, ar fi bine să vă ocupați de problemele actuale, să elaborați un plan de acțiune clar și apoi să așteptați să-l implementați abia luna viitoare.

HOROSCOP LUNAR - LUNA ianuarie, ZODIA VĂRSĂTOR

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu este o lună în care să vă avântați și să încercați să mutați munții din loc, pentru că nu o să reușiți. Va fi mai eficient să vă concentrați asupra unui obiectiv specific și să lucrați la el cu pași mici dar siguri.

Oamenii din jurul vostru vă pot pune încrederea la îndoială și nu toți cei care își spun prieteni sunt așa. Ar trebui să fiți mai atenți și cu colegii!

De asemenea, cuvintele pot fi interpretate greșit, lucru care va da naștere la situații conflictuale în echipă. Mai bine să stați pe margine, pentru că altfel, o să vă treziți implicați în intrigi de culise.

Pe fondul unei lipse de energie și forță, va fi necesar să reveniți din când în când la problemele neterminate în trecut. Ele ar putea fi inclusiv de natură medicală în primele 20 de zile ale lunii. Atunci se pot evidenția probleme legate de sănătatea fizică și fundalul psiho-emoțional. Bolile cronice se pot agrava, sunt posibile procese inflamatorii, iar vulnerabilitatea la infecții va crește. În același timp, poate apărea o nemulțumire de netrecut față de sine, vă veți aminti de oportunitățile ratate, veți regreta obiceiurile nesănătoase.

A treia decadă a lunii ianuarie va fi mai favorabilă, veți avea susținători, iar ajutorul lor vă va ridica mingea la fileu, astfel încât să începeți să acționați eficient.

HOROSCOP LUNAR - LUNA ianuarie, ZODIA PEȘTI

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu va fi o lună în care să vă plictisiți ci, din contră, va trebui să ieșiți la rampă în public, să fiți dinamici, să acceptați să cunoașteți oameni noi și să-i țineți aproape pe prietenii vechi pentru că o să aveți nevoie de ajutorul lor la implementarea proiectelor complexe sau de sponsori pentru a vă atinge obiectivele dorite. Va fi foarte important să deveniți o parte de neînlocuit a diferitelor tipuri de comunități sau colective. Atenție însă că există tendința de a vă ocupa integral de problemele altora, neglijându-le pe ale voastre și ale familiei. Pe lângă faptul că oamenii vor profita de empatia și generozitatea voastră, cei dragi se vor simți neglijați.

Atrag atenția că a doua decadă a lunii vine cu stări de anxietate, conflicte și tot felul de neînțelegeri asociate cu situații vechi! Din fericire, totul e trecător, iar la sfârșitul lunii furtuna de contradicții și probleme se va potoli. Atunci, deși potențialul energetic nu va fi la cote maxime, apar soluții pentru rezolvarea disputelor, a problemelor ce tot tărăgănează de multă vreme. Va fi timpul și pentru întâlniri interesante și cunoștințe plăcute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
Cum se întreține o hotă incorporabilă în funcție de specificațiile și caracteristicile acesteia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net