Horoscop săptămânal 27 decembrie-2 ianuarie. Carieră, dragoste, sănătate și bani

Horoscopul săptămânal pentru perioada 27 decembrie 2021-2 ianuarie 2022 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru 27 decembrie 2021-2 ianuarie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Taur sunt stresați la locul de muncă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

E o săptămână interesantă, cu multe oportunități de a finaliza lucruri, proiecte, dar în aceeași măsură și de a încheia prietenii sau a regândi încrederea pe care ați avut-o în persoane care v-au susținut până acum.

Copiii în schimb, vor avea un timp dificil referitor la dezvoltarea lor educațională sau alte activități. Configurațiile astrale nu sunt avantajoase pentru ei, iar adulții ar trebui să îi împiedice să se implice în riscuri periculoase. Părinții ar trebui să le supravegheze și monitorizeze acțiunile și să-i îndrume corespunzător.

Odată cu intrarea lui Jupiter în Pești, va crește vibrația emoțională, veți avea capacitatea de a atrage oamenii potriviți spre împlinirea ideile și viselor voastre. Puteți experimenta în anul următor o gamă largă de cariere, căci nu vă veți hotărî asupra unui singur lucru, dar este posibil să câștigați bani prin artă, inovație sau activități spirituale. Oricum, veți avea dorința de a face lumea un loc mai bun.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Săptămâna prezice condiții stresante de dezvoltare profesională, căci aspectele astrale nu sunt încurajatoare și pot aduce probe în mediul de afaceri. Acest lucru poate că vă va bloca puțin să îndepliniți sarcinile desemnate la timp. Dacă aveți asociați, poate că tensiunile vor fi legate de parteneriatul și colaborarea cu acesta.

Cu o stare de spirit ușoară, vă puteți implica în activități filantropice, iar acest lucru vă va spori bunăstarea mentală. Dacă aveți timp, vă puteți gândi cum să îmbunătățiți capacitățile profesionale prin formare avansată, chiar dacă e o perioadă de sărbători.

Pentru voi, Jupiter va ajunge într-un sector asociat cu speranțele, visele și dorințele voastre. Acolo este zona vieții care reunește pasiunile și lucrurile pe care le-ați învățat. Prietenii și grupurile pot deveni un accent mai mare decât familia în anul următor. De asemenea, v-ar putea împinge spre acțiuni cu scopuri caritabile, veți da dovadă de altruism, dar și de inovație. În plus, vă puteți gândi cum să atrageți susținători din cercuri înalte, eventual politice.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Dacă vreți ca relațiile voastre să fie calme, asta depinde mult de atitudinea voastră în dialoguri. Chiar dacă veți prelua controlul, faceți asta fără să jigniți partenerul! Mai mult, trebuie să faceți câteva concesii și să cedați cerințelor acestuia.

Celibatarii vor avea ocazii bune de a gasi dragostea, iar instinctele îi vor ajuta să descopere partenerul potrivit. Când vor reuși asta, chiar nu va mai fi nevoie de nimic altceva.

Starea de sănătate și de dispoziție va depinde mult de gândurile voastre. Dacă ele vor fi pesimiste, atunci organismul va reacționa poate prin exacerbarea unor boli cronice, mai ales dacă aparțineți decanului 2 din zodie. Puteți minimiza daunele urmând regimuri stricte de fitness și dietă sănătoasă. Căutați să vă programați corect activitățile și să apelați la tehnici de relaxare precum meditația, pentru a reduce nivelul de stres.

Odată ce Planeta Norocului schimbă zodia, o să vă aducă în atenția publicului, o să vă îndemne la dezvoltarea carierei sau chiar spre o schimbare a statutului social.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Săptămâna este propice pentru dezvoltarea carierei și pentru implicarea în activitățile personale.

Din punct de vedere emoțional, cei căsătoriți, au un sprijin bun din partea partenerelor. Doar că  ar trebui să folosiți al șaselea simț pentru a obține ceea ce vă doriți.

Persoanele singure vor avea întâlniri de dragoste. Unele dintre ele vor fi de scurtă durată, iar altele vor dura mai mult. Nu ar trebui să vă lăsați totuși conduși de sentimente, ci ar trebui să știți să le controlați.

Medical, aveți sprijinul astrelor și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vreo suferință majoră care să vă deranjeze. Tulburările cronice vor rămâne suprimate și micile probleme de sănătate necesită doar îngrijire medicală de rutină.

Poziția lui Jupiter de-acum încolo accentuează ideea că mereu trebuie să învățați ceva, să performați și să fiți la curent cu toate, inclusiv cu domeniul spiritual.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Leu: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Este timpul să reconstruiți o relație ruptă sau să rediscutați ceea ce nu a funcționat în săptămânile trecute.

Ar trebui cu siguranță să planificați o excursie la acest sfârșit de an, chiar și undeva în apropiere. Veți avea nevoie de o schimbare de peisaj mai mult ca niciodată. Departe de viața de zi cu zi într-un mediu nou, ar trebui să luați în considerare pașii următori și să vă gândiți la planuri pentru anul următor.

Cei mai mulți dintre voi veți putea acorda suficientă atenție unui hobby sau odihnei confortabile înconjurați de cei dragi și de copii.

Medical, e nevoie să faceți ordine în sistemul nervos, să învingeți anxietatea și abia apoi să începeți să rezolvați orice problemă.

Jupiter va ajunge într-o casă a transformărilor, a schimbărilor de putere și care are legătură cu resursele partenerului, cu cele partajate, închiriate, împrumutate. Nu-s excluse evenimente nefericite, dar ele de fapt pot reprezenta un fel de beneficiu mascat pentru voi, ca spre exemplu un partaj sau o moștenire.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Fecioară: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Treburile și preocupările casnice pot deveni mai relevante, căci poate preluați și sarcinile cuiva din familie. Va trebui să acționați în mai multe direcții, lăsând treburile personale pentru mai târziu. O stare de slăbiciune poate afecta capacitatea de concentrare, ceea ce poate duce la greșeli la locul de muncă, erori de documente sau din neatenție, chiar situații periculoase la drum.

Poziția astrală prezintă o imagine tristă pentru relațiile de familie. Aspectele planetare nu sunt de bun augur și acest lucru va duce la dizarmonie între membrii familiei. Vor fi tensiuni din toate punctele de vedere, plus că poziția financiară se va confrunta cu probleme. Ar trebui să faceți eforturi pentru a rezolva conflictele și să încercați să restabiliți pacea. Copiii voștri în schimb sunt avantajați, iar voi vă veți bucura de rezultatele activității lor.

Jupiter va pune accent pe valorile și principiile superioare ale parteneriatului și va trebui să vă susțineți perechea, fără să vă concentrați pe imperfecțiuni, păstrându-vă un tonus pozitiv.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Balanță: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Eforturile investite de-a lungul anului vor fi răsplătite cu resurse financiare suplimentare primite din diverse surse. Dacă este posibil, vă sugerez să planificați începutul vacanței, să faceți o călătorie într-un loc liniștit care vă va reda puterea și vă va permite să începeți anul următor într-o stare plină de resurse.

Veți putea să vă echilibrați cu succes în pragul oricăror extreme și întorsături de situații, manevrând cu dibăcie între dificultățile unor clienți și posibilitățile bogate ale altora. Nu vor lipsi criticile la adresa metodelor voastre de lucru și uneori va fi nevoie să vă conformați cerințelor celorlalți. Procedați așa cum credeți de cuviință, dar nu căutați să luptați cu morile de vânt și nu vă lăsați scufundat într-o mlaștină.

Jupiter va lărgi câmpul de focalizare în domeniul muncii și al responsabilităților. Veți fi  inspirați să vă asumați mai multe responsabilități sau locuri de muncă suplimentare, să căutați poziții superioare și să urcați pe scară în cadrul unei organizații sau să puneți ca obiectiv o creștere sau o promovare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Scorpion: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Acest timp este favorabil pentru rezolvarea problemelor financiare, pentru creșterea veniturilor, pentru vânzări profitabile, pentru reconstruirea de parteneriate și relații de dragoste vechi într-un mod nou, pentru conștientizarea talentelor, renegocierea și comunicarea la un nivel înalt.

Veți putea să performați cu succes în public, să studiați, să vă angajați în activități financiare.

E nevoie să alegeți bine din oportunitățile ce se ivesc, deoarece au bătaie lungă și dau startul anului ce vine. Trebuie să fiți extrem de responsabili în alegerea obiectivelor, a partenerilor și proiectelor și să nu fiți împrăștiați la întâlniri și contacte secundare.

Noua poziție a lui Jupiter deschide casa creativității și petrecerii timpului într-un mod plăcut. Dar Jupiter poate duce lucrurile prea departe, iar în casa a cincea acest lucru poate însemna să se complacă excesiv în vicii cum ar fi alcoolul sau jocurile de noroc. Dar spre meritul său, Jupiter știe întotdeauna și unde este cea mai bună petrecere cu toți cei mai la modă oameni, plus că are un ochi aprofundat pentru a prinde noile tendințe culturale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Săgetător: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

În viața personală, vine o încălzire foarte vizibilă a relațiilor cu oamenii importanți pentru tine. Le vei dedica mai mult timp, le vei face cadouri și îi vei ajuta acolo unde se impune. Cuplurile căsătorite pot avea dorința de a avea copii, iar dacă deja aveți,perioada se rotește și în jurul lor.

O parte din pericol este reprezentat de problemele de sănătate ale voastre sau ale cuiva din familie. Încercați să fiți atenți la voi și cei de-acasă și contactați specialiștii chiar la cele mai mici semne de disconfort.

Ar trebui să vă reuniți cu toate talentele și să începeți să vă îmbunătățiți abilitățile căci este posibil ca foarte curând să vă confruntați cu sarcini care încă nu sunt foarte accesibile capacităților voastre. Explorați toate aspectele unei noi activități dacă vă fascinează! Cereți sfaturi de la acei prieteni de încredere care sunt capabili să nu invidieze!

Jupiter ar trebui ca de-acum încolo să deschidă mai amplu căile relațiilor cu familia, căci ea vă va ajuta și financiar și emoțional.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Capricorn: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Perioada de retrogradare a lui Venus chiar vă afectează direct, căci Venus este responsabilă pentru frumusețe, simpatie, ce face plăcere, relații și finanțe. Prin urmare, ar fi mai bine să luați o pauză de la aceste chestiuni.

Ar trebui să vă gândiți cum să petreceți weekendul care vine cu beneficii pentru sănătate, în timp ce, dacă este posibil, ar trebui să excludeți activitățile de muncă în perioada de sărbători sau să le minimizați până când sunt efectuate doar acțiunile cele mai stringente. Drept e că sarcini neplanificate vor crea puțină dezordine în planurile voastre, dar autodisciplina și talentul organizatoric vor ajuta la îndeplinirea a ceea ce vă este atribuit.

Jupiter va deschide casa voastră a treia și va aprecia modul în care informațiile și cunoștințele deschid uși în viață. Adunând faptele într-un mod util, puteți câștiga putere și autoritate validă în cercul social și în mediul vostru apropiat. Libertatea de a circula va fi crucială începând de-acum și anul ce vine, căci Jupiter nu vrea niciodată să fie limitat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Vărsător: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Din cauza lipsei de presiune din partea factorilor externi, voi poate veți dori să vă relaxați și să faceți ceva interesant și nepractic, eventual să visați sau să alegeți cum să petreceți sărbătorile. Doar că acesta este un sentiment fals, iluzoriu. Este important să vă concentrați asupra sarcinilor și să obțineți rezultate până la sfârșitul anului.

Aveți în minte o mulțime de idei creative, unele dintre ele chiar vor fi potrivite pentru a fi transpuse în realitate. Deocamdată, există nemulțumire față de cursul de rutină al vieții, doriți să actualizați sau să reîmprospătați ceva, dar este puțin probabil să vorbim despre vreo schimbare majoră. Mulțumiți-vă cu ceva inovații casnice!

Jupiter va ajunge în sectorul financiar, aducând acolo pe viitor oportunități de câștig. Va trebui însă bine gestionat, căci se poate risipi rapid.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Pești: 27 decembrie-2 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

În primul rând, că tot se apropie sărbătorile stai departe de alcool, de companii dubioase și de oferte care sună suspect.

Veți atrage mulți oameni noi,unele întâlniri vor fi întâmplătoare, iar altele vor fi sortite să se transforme în cursă lungă. Chiar acum, în atmosfera sărbătorilor aveți șansa să aruncați o privire mai atentă asupra cunoștințelor recente și să aveți grijă cum vă prezentați. Niciodată nu se știe cum s-ar putea lega niște lucruri.

Jupiter este planeta voastră conducătoare și ajunge chiar la voi acasă. O să vă dea încredere de sine, poate un mod de abordare mai filozofic, mai multă atitudine pozitivă și speranță,tendința de a face lucrurile din instinct și încrederea că se vor rezolva toate.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net