Drama trăită de Neti Sandu din cauza mama sale: «Nu m-a înțeles niciodată. Mă cataloga ca fiind rea»

Ultima actualizare:

Neti Sandu a povestit pentru prima dată despre relația tensionată pe care a avut-o până în ultimul moment cu mama ei, o fire perfecționistă, care nu ținea niciodată cont de opiniile fiicei sale. Celebra astroloagă a mărturisi că nici ea și nici sora ei nu putut vreodată crea o comunicare autentică cu cea care le-a dat viață. 

Neti Sandu, despre relația tensionată cu mama ei: «Nu m-a înțeles niciodată"
Neti Sandu, despre relația tensionată cu mama ei: «Nu m-a înțeles niciodată"

Neti Sandu a dezvăluit în podcastul lui Damian Drăghici detalii necunoscute despre influența pe care a avut-o mama ei asupra personalității sale. 

Astroloaga a relatat că în copilărie și adolescență era o fire rebelă, care simțea că este foarte diferită de familia ei, fapt care a generat de multe ori disensiuni între ea și mama ei. 

Citește și Neti Sandu, copilărie dură în religia penticostală: «Asta era toată drama»

Neti a recunoscut că a fost dintotdeauna o persoană foarte direct căreia nu-i este teamă să spună ceea ce gândește și de aceea mama ei o considera ca fiind un copil extrem de dificil. Astroloaga a mărturisit că nu s-a simțit niciodată înțeleasă de mamă, chiar dacă aceasta era o persoană extraordinară. 

,,Mama voia ca totul să fie executat perfect, bunicul era foarte exigent, el era figura centrală. Părinții ne dădeau ordine ce să facem, cum să facem.

Eu eram agresivă. Mama mă cataloga ca fiind rea, pentru că eram foarte vocală. Niciun argument nu ținea în fața mamei, asta a ținut până la sfârșit. Din păcate, ea nu ne-a înțeles pe noi deloc și nici noi nu am reușit să intrăm vreodată în capsula ei. Ea se mândra foarte tare cu mine.

Mă lăuda, dar nu a înțeles cine sunt deloc, văd că nu avea cum să înțeleagă, dar ea era nemaipomenită, însă așa era crescută." , a mărturisit Neti. 

Neti Sandu se simțea înstrăinată de familie

Familia lui Neti Sandu ținea foarte mult la o disciplină riguroasă și nimeni nu concepea ca cei mici să aibă propria lor opinie sau să iasă din cuvântul adulților. Astroloaga a mai mărturisit că părinții le dădeau ordine copiilor, astfel că cei mici aveau ore fixe la care trebuiau să facă anumite activități. 

Citește și Ce trucuri de frumusețe are Neti Sandu la 63 de ani. «Aș vrea să îmi fac niște corecții»

Neti se simțea foarte înstrăinată de familia ei, iar singurul lucru care a constituit un refugiu a fost faptul că îi plăcea să învețe, singura alegere care i-a mulțumit pe părinții ei.

,,Eu fiind o fire mai introvertită nu aveam chef să fac lucruri când ziceau ei. Ei nu respectau deloc acest timing la copii. Eu nu am înțeles niciodată cum eram eu atât de diferită de ei. Nici casa nu mi se părea că mi se potrivește .

Soră-mea pentru că a fost obligată, refuza cu seninătate să învețe, iar ca să scap învățam eu, dar mie mi se potrivea, eu am ales culoarul care mi s-a potrivit.", a mai dezvăluit Neti Sandu în podcastul lui Damian Drăghici. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net