Neti Sandu, copilărie dură în religia penticostală: «Asta era toată drama»

Ultima actualizare:

Neti Sandu a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde a povestit despre copilăria ei și despre educația pe care a primit-o de la bunicii penticostali. Astroloaga a dezvăluit părinții nu se duceau niciodată la biserică și că mama ei a respins întotdeauna rigorile impuse de religie. 

Neti Sandu, copilărie dură în religia penticostală: «Asta era toată drama»
Neti Sandu, copilărie dură în religia penticostală: «Asta era toată drama»

Neti Sandu a făcut dezvăluiri neașteptate la podcastul lui Damian Drăghici despre felul în care și-a petrecut copilăria. Una dintre cele mai faimoase astroloage ale României a dezvăluit că a crescut în cultul penticostal, în cartierul Drumul Taberei. 

Persoanele cu cea mai mare influență din familia ei erau bunicii, penticostali convinși, care mergeau în fiecare weekend la întâlnirile cu ceilalți membrii ai cultului religios. În perioada comunistă bunicii lui Neti Sandu întâmpinau câteodată mici dificultăți din cauza religiei lor, iar Securitatea îi urmărea îndeaproape. 

Citește și Ce trucuri de frumusețe are Neti Sandu la 63 de ani. «Aș vrea să îmi fac niște corecții»

,,Bunicii erau penticostali de-o viață și cultul penticostal era pe strada noastră. Toată lumea trecea prin fața porții noastre când se ducea la Adunare.

Locuiam în Drumul Taberei spre Râul Doamnei, cartierul Tudor Vladimirescu. Ăsta era universul copilăriei mele, bunicii ocupau locul central în familie, cu o credința foarte mare în această religie. Li se dădea voie să creadă ce vor, dar erau foarte bine urmăriți.", a declarat Neti Sandu.

Mama lui Neti Sandu a îndrumat-o către religia penticostală

Neti Sandu a declarat că bunicii ei au crescut-o într-o disciplină de fier, în care Divinitatea era un element central. Astroloaga a mărturisit că nici măcar mama ei nu a suportat educația strictă a religiei penticostale, dar a dorit totuși ca măcar fiica ei să urmeze acest drum. 

Citește și Ce nu i-ar putea ierta Ilinca Vandici niciodată soțului: «Nu-mi vine să cred că spun asta»!

Neti nu s-a integrat niciodată în religia penticostală și nu a putut să urmeze regulile decât până la vârsta școlară. Ea și-a dat seama apoi că o existență protejată și guvernată strict de rigori religioase nu este una realistă, deoarece era ca și cum ar fi trăit într-un univers din sticlă. 

,,Noi la bunici am învățat toate rigorile, toate regulile. Părinții nu erau credincioși penticostali, nu se duceau la biserică. Mi-am dat seama mai târziu că ei erau de fapt mai credincioși decât cei care mergeau la biserică. Mama trăia chinuită ca sa respecte rigorile. Ea nu voia să participe la Adunare (n.r Penticostali) și a simțit ca măcar unul dintre copii va adera la această religie, dar eu nu am reușit. Ăsta era Universul, acasă totul era reguli respect față de Dumnezeu, veneau acasă toți de la Adunare.

Apoi, mi-am dat seama ca nimeni nu trăiește așa. Asta era toata drama, că nu trăiești într-un univers din sticlă toată viața", a mai mărturisit Neti.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net