Neti Sandu, apariție fabuloasă la un eveniment monden! Rar o vezi într-o astfel de ipostază

Ultima actualizare:

Neti Sandu a întors toate privirile aseară la un eveniment cu ștaif, organizat de trustul PRO, la care au luat parte toate vedetele din Pache Protopopescu. Îndrăgita astroloagă a arătat absolut fabulos, însă prezența ei la un astfel de party a fost o mare excepție, deoarece Neti are un motiv temeinic pentru care refuză să participe la serate. 

2 neti sandu a facut terapie 3 jpg jpeg

Seară memorabilă în cadrul trustului PRO, unde cele mai îndrăgite vedete ale trustului din Pache Protopopescu s-au strâns să celebreze. Cea mai surprinzătoare prezență de la eveniment a fost Neti Sandu, care la 62 de ani, arată de-a dreptul extraordinar. Astroloaga a radiat într-o ținută demnă de un adevărat star de cinema.

Citește și: Ce meserie a avut Neti Sandu, înainte să lucreze la PRO TV?

Neti Sandu și-a sfidat vârsta abordând o vestimentație compusă dintr-o pereche de pantaloni din piele, asortați cu o cămașă mătăsoasă, în culori aprinse și o pereche de pantofi mov, cu tocuri amețitoare. 

Nu rata nici: Drama trăită de Neti Sandu din cauza mama sale: «Nu m-a înțeles niciodată. Mă cataloga ca fiind rea»

Neti a strălucit de-a dreptul alături de celelalte vedete PRO TV și s-a pozat alături de «veteranii micului ecran», Andreea Esca și Florin Busuioc. Neti Sandu a afișat o siluetă superbă, o alură tânără și desigur celebra ei coafură, devenită un adevărat «brand» de imagine pentru vedetă. 

Află și: Neti Sandu, copilărie dură în religia penticostală: «Asta era toată drama»

Neti Sandu este într-adevăr o apariție foarte rară la evenimentele mondene. Prezentatoarea care ne spune ce ne rezervă astrele dis-de-dimineața nu apare mai deloc pe la party-uri, iar acest aspect se datorează unei discipline pe care Neti și-a impus-o singură. Astroloaga a mărturisit acum ceva timp că vrea să fie fresh înainte de a intra în emisie, așa că vine la 2 și jumătate dimineața pentru a se pregăti temeinic și, din această cauză, nu-și mai permite să se distreze până târziu în noapte. 

Evenimentele au loc prea târziu. Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. Culcându-mă devreme, nu am cum să vin la evenimente. În primul rând, nu mai pot. De la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Chiar nu pot să vin la evenimente”, a spus Neti Sandu pentru revista Viva

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net