Neti Sandu, apariție fabuloasă la un eveniment monden! Rar o vezi într-o astfel de ipostază

Neti Sandu a întors toate privirile aseară la un eveniment cu ștaif, organizat de trustul PRO, la care au luat parte toate vedetele din Pache Protopopescu. Îndrăgita astroloagă a arătat absolut fabulos, însă prezența ei la un astfel de party a fost o mare excepție, deoarece Neti are un motiv temeinic pentru care refuză să participe la serate. 

2 neti sandu a facut terapie 3 jpg jpeg

Seară memorabilă în cadrul trustului PRO, unde cele mai îndrăgite vedete ale trustului din Pache Protopopescu s-au strâns să celebreze. Cea mai surprinzătoare prezență de la eveniment a fost Neti Sandu, care la 62 de ani, arată de-a dreptul extraordinar. Astroloaga a radiat într-o ținută demnă de un adevărat star de cinema.

Citește și: Ce meserie a avut Neti Sandu, înainte să lucreze la PRO TV?

Neti Sandu și-a sfidat vârsta abordând o vestimentație compusă dintr-o pereche de pantaloni din piele, asortați cu o cămașă mătăsoasă, în culori aprinse și o pereche de pantofi mov, cu tocuri amețitoare. 

Nu rata nici: Drama trăită de Neti Sandu din cauza mama sale: «Nu m-a înțeles niciodată. Mă cataloga ca fiind rea»

Neti a strălucit de-a dreptul alături de celelalte vedete PRO TV și s-a pozat alături de «veteranii micului ecran», Andreea Esca și Florin Busuioc. Neti Sandu a afișat o siluetă superbă, o alură tânără și desigur celebra ei coafură, devenită un adevărat «brand» de imagine pentru vedetă. 

Află și: Neti Sandu, copilărie dură în religia penticostală: «Asta era toată drama»

Neti Sandu este într-adevăr o apariție foarte rară la evenimentele mondene. Prezentatoarea care ne spune ce ne rezervă astrele dis-de-dimineața nu apare mai deloc pe la party-uri, iar acest aspect se datorează unei discipline pe care Neti și-a impus-o singură. Astroloaga a mărturisit acum ceva timp că vrea să fie fresh înainte de a intra în emisie, așa că vine la 2 și jumătate dimineața pentru a se pregăti temeinic și, din această cauză, nu-și mai permite să se distreze până târziu în noapte. 

Evenimentele au loc prea târziu. Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. Culcându-mă devreme, nu am cum să vin la evenimente. În primul rând, nu mai pot. De la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Chiar nu pot să vin la evenimente”, a spus Neti Sandu pentru revista Viva

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg