Top 3 zodii care nu se vor căsători niciodată. Sunt condamnate să rămână singure pentru totdeauna!

Știm cu toții că luna cadourilor este, pentru numeroase domnișoare, ocazia ideală pentru a fi cerute în căsătorie. Ele așteaptă inelul, dar astrologii au vești proaste pentru 3 zodii ale horoscopului: acestea nu se vor căsători niciodată și vor fi condamnate la singurătate pe vecie!

Zodii care nu se vor căsători niciodată
Zodii care nu se vor căsători niciodată

Top 3 zodii care nu se vor căsători niciodată

Există femei care de-abia așteaptă să îmbrace rochia albă de mireasă, dar și altele care nu fac niciodată un scop din asta. Specialiștii în astrologie au dat verdictul: iată care sunt cele 3 zodii care nu se vor căsători niciodată. Dacă te numeri printre ele, ești condamnată la singurătate pentru totdeauna!

Femeia Berbec nu va îmbrăca niciodată rochia de mireasă

Prima zodie care nu se va căsători niciodată este Berbec. Femeia aflată sub acest semn zodiacal va reuși să-și găsească sufletul pereche, însă dintr-un motiv sau altul, relația dintre ei nu se va concretiza într-o căsătorie. 

Astrologii susțin că femeia Berbec nu este statornică în sentimente, motiv pentru care nu știe niciodată să le exprime la nivelul la care le simte. Deseori este depresivă și are tendința de a-i transmite și partenerului de viață stările ei, fără să se gândească la consecințe. 

Norocul este de partea ei, însă, dacă se poate spune așa, căci femeia Berbec nu face un scop din căsnicie și nici nu consideră că acest lucru o validează în fața celorlalți. 

Citește și - Top 3 zodii care vor castiga bani de Sărbători! Își vor permite orice moft

Femeia Fecioară va rămâne singură pentru totdeauna

Tot la capitolul zodii care nu se vor căsători niciodată se încadrează și Fecioara. Femeia aflată sub acest semn zodiacal va avea, de-a lungul vieții, numai relații eșuate. La un moment dat își va pune numeroase semne de întrebare cu privire la modul în care își alege partenerii.

Din disperarea de a nu fi o femeie singură, femeia Fecioară mizează pe aparențe și nu prea pune preț pe esențe. Din acest motiv, nu va ajunge să cunoască, în adevăratul sens al cuvântului, pe niciunul dintre partenerii săi. 

Este toxică și o caracterizează pe deplin și gelozia absurdă. Va face din orice lucru un motiv de ceartă, așa că va sfârși întotdeauna singură. Va cunoaște un alt bărbat, însă va face mereu aceleași greșeli, ca într-un carusel a cărui cursă se repetă la nesfârșit. 

Femeia Săgetător nu va primi niciodată inelul de logodnă

Deși a fost mereu implicată în relații serioase și de lungă durată, femeia Săgetător nu s-a ales cu niciun inel de logodnă până acum. Și de acum înainte...degeaba speră, căci nu se va întâmpla asta!

Dintr-un motiv sau altul, după ani buni de relație, femeia Săgetător ajunge să fie mereu părăsită. Poate de vină este personalitatea ei mult prea puternică sau modul în care își alege partenerii, căci caută întotdeauna să îi fie alături un bărbat mult mai slab decât ea, din toate punctele de vedere. În acest fel, femeia Săgetător consideră că deține controlul asupra relației și poate face din bărbați tot ce vrea.

Mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre aceștia se trezesc la realitate și îi văd adevărata față. În zadar speră la o căsătorie, căci astrologii îi sugerează să-și schimbe comportamentul, pentru a atrage un alt tip de parteneri!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net