Top 3 zodii care fac mereu impresie proastă. Niciodată nu știu să se îmbrace!

Dacă unele zodii impresionează mereu cu ținutele lor care mai de care mai elegante sau nonconformiste, specialiștii anunță că există 3 nativi ai horoscopului care nu au nicio treabă cu moda. Efectiv... tot ce pun pe ei, e sortit eșecului!

Cele 3 zodii care nu știu să se îmbrace
Cele 3 zodii care nu știu să se îmbrace

Chiar dacă admiteți sau nu, există numeroase persoane care nu prea au nimic în comun cu moda. Dar nu neapărat cu moda, căci știți vorba: „Nu-i frumos ce e la modă, e frumos ce-mi vine bine”. Însă problema e că există în horoscop 3 zodii cărora niciodată nu le pasă cum ies din casă. Și, pentru că nu pun prea mult preț pe ținute, în mod evident nu prea fac nici impresie bună. 

Cele 3 zodii care nu știu niciodată să se îmbrace: Berbec

Nativul Berbec nu prea știe ce este în tendințe și nici nu caută vreodată lucruri care să-l pună în evidență. Atunci când iese din casă, preferă să o facă în cel mai comod mod cu putință. Alege întotdeauna haine lejer și nici măcar nu vrea să le asorteze. 

Să nu te mire faptul că vezi un nativ Berbec îmbrăcat în 5 culori și, culmea, care n-au nicio legătura una cu alta. Pur și simplu această zodie nu prea pune preț pe imaginea sa și preferă întotdeauna comoditatea în locul stilului. 

Femeia Berbec nu știe să asorteze hainele pe care le are și nici nu prea face eforturi în acest sens. Pentru ea, o bluză maro, o pereche de pantaloni roșii, încălțări bej și o geantă roz își fac treaba cum nu se poate mai bine. 

Bărbații născuți sub semnul Berbecului sunt tare încăpățânați și deloc asortați! Aceștia vor fi mereu cu ceva ani în urmă la capitolul modă și, dacă nu vor accepta câteva sfaturi de styling, nici că vor schimba acest aspect prea curând. 

Citește și - Zodia care nu are voie să poarte negru. O dezavantajează întotdeauna!

Și zodia Balanță este departe de a fi la modă

Cea de-a doua zodie care nu știe să se îmbrace este Balanța. Persoanele născute sub acest semn zodiacal urăsc hainele viu colorate și poartă aproape întotdeauna negru, alb și alte nuanțe închise precum gri sau bleumarin. 

„Tragic” este faptul că nu acceptă nici măcar părerea unui specialist atunci când vine vorba de sfaturi legate de modă. Le place tare mult să-l ia pe nu „în brațe” și să facă numai ceea ce vor. Dacă ar învăța să țină cont de sfaturile celor din jur, poate că ar face o impresie mult mai bună la capitolul vestimentație. 

Femeia Balanță nu va apela niciodată la sfatul unui stilist și nu va ține cont nici măcar de sfatul unei prietene. Când va fi necesar să se gândească la o ținută, pur și simplu va alege ceva all black și gata, problema va fi rezolvată!

Bărbatul Balanță se va îmbrăca mereu de parcă a picat dulapul pe el. Specialiștii îi recomandă să acorde mai multă atenție aspectului fizic și alegerii hainelor, asta dacă nu vrea să rămână singur până la 50 de ani. 

La capitolul zodii prost îmbrăcate intră și Săgetătorul

Ultima, dar nu cea din urmă zodie care nu știe să-și aleagă hainele în mod corespunzător este zodia Săgetător. Aceasta urăște momentele în care este necesar să-și înnoiască garderoba și face orice îi stă în putință să nu se întâmple asta. 

Indiferent de context sau ocazie, un Săgetător va alege întotdeauna hainele vechi din dulap și nu prea va fi la curent cu ce este la modă. Mai mult, nativul Săgetător urăște cumpărăturile și evită cu orice preț să participe la o asemenea activitate.

Chiar dacă rochiile sale nu mai sunt la modă, o femeie Săgetător va miza oricum pe una din ele și va reîncerca să o aducă la viață, schimbând măcar accesorizarea pe care a aplicat-o data trecută. 

Pe de altă parte, bărbatul Săgetător va îmbrăca foarte rar haine elegante, precum un costum sau o cămașă. Nu e de mirare că inclusiv la evenimentele care impun o astfel de ținută va alege, totuși, ceva casual și banal. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net