3 zodii feminine care vor fi părăsite până la finalul anului. Vor plânge cu lacrimi amare

Ultima actualizare:

Deși toată lumea speră la minuni și lucruri bune pe final de an, mai ales că se apropie atât Crăciunul, cât și Revelionul, astrologii anunță un val de dezamăgiri pentru 3 dintre zodiile feminine ale horoscopului. 

Trei zodii care vor fi părăsite: Taur, Săgetător și Capricorn. Sursa foto: Unsplash
Trei zodii care vor fi părăsite: Taur, Săgetător și Capricorn. Sursa foto: Unsplash

Specialiștii în astrologie prevăd lucruri haotice în viața celor 3 zodii feminine lovite de ghinion la finalul anului 2022! Despărțirile nu sunt ușoare pentru nimeni, însă știm cu toții că femeile se consumă, psihic și sufletește, mai mult decât bărbații. Dar, să nu uităm: și băieții plâng câteodată, vorba cântecului celor de la Holograf.

Citește și: Zodiile ca şefi. Gemenii îşi terorizează angajaţii, Peştii nu vor să fie la conducere

Zodiile din horoscop care vor fi părăsite până la finalul anului - Taur

Femeile sub semnul zodiacal al Taurului vor experimenta din plin suferința și durerea la finalul acestui an. Partenerii de viață de care s-au atașat atât de puternic se vor despărți de ele fără să le ofere, măcar, o explicație. Dezamăgirea va fi cu atât mai mare cu cât, la scurt timp după despărțirea de ele, își vor găsi noi partenere. 

Potrivit specialiștilor, femeile în zodia Taur sunt extrem de puternice, dar și fragile, pe interior. Știu foarte bine să-și mascheze emoțiile, așa că vor prefera să țină totul sub semnul discreției. Cel mai probabil vor discuta despre despărțire doar cu persoanele apropiate din familie. 

Dacă și tu ești în zodia Taur și în viața ta se va abate această suferință a despărțirii, nu dispera. Ai suficientă putere încât să te ridici și să renaști, la fel ca pasărea Phoenix, din propria cenușă. 

Zodiile care vor fi părăsite până la finalul anului - Săgetător

Nici femeia Săgetător nu se poate considera mai norocoasă. Astrologii informează că și aceasta va suferi o decepția amoroasă până la finele lui 2022. În cazul ei, partenerul de viață va scoate la lumină o relație ascunsă și, în acest mod, va afla că este înșelată. Și ce-i mai dureros decât trădarea?

Femeia Săgetător știe întotdeauna ce vrea. Își creionează cu atenție viața și calculează fiecare mișcare, însă planurile îi sunt mereu date peste cap. Dornică de perfecțiune, suferă enorm atunci când totul se prăbușește în jurul ei. Despărțirea de persoana iubită îi va da viața peste cap, dar anul 2023 va fi, cu siguranță, anul ei. 

Zodiile care vor fi părăsite până la finalul anului - Capricorn

Ultima ghinionistă, dar nu cea din urmă, femeia Capricorn. Soarta nu va fi nici de partea ei. O plecare neașteptată din țară a persoanei iubite va face ca amorul să dispară la fel de repede cum a apărut. 

Crăciunul o va prinde în brațele persoanei iubite, însă Revelionul o va prinde singură, căci planurile bărbatului de lângă ea se vor schimba în numai câteva zile. Dornică de iubire și afecțiune și cu un dispreț total față de lucrurile ce se vor petrece în viața ei, femeia Capricorn își va dori să își schimbe soarta și să caute iubirea în altă parte. Începutul anului 2023 o va surprinde cu lucruri plăcute, iar o posibilă relație va apărea, în viața ei, din senin. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net