Cele mai fidele zodii în iubire. Cine nu te înșeală în relație

Click! îți spune care sunt cele mai fidele zodii în iubire și cine nu înșeală în relație. Când vine vorba de iubire, lucrurile sunt mereu complicate, dar în horoscopul dragostei există patru nume de zodii pentru care astrele au o aliniere aparte a planetelor atunci când vine vorba de relaţii de durată.

Cele mai fidele zodii în dragoste
Cele mai fidele zodii în dragoste

Ce zodii nu înșeală în dragoste

A fi fidel într-o relație este o calitate uriașă. Celebra frază „până la adânci bătrâneţi" e rostită des, dar e pusă rar în aplicare. Hai să vedem care sunt cele mai fidele zodii într-o relație.

Fecioară

Cele mai fidele zodii în dragoste
Cele mai fidele zodii în dragoste

Fecioarele intra pe lista celor mai fidele zodii. Se spune că au nevoie de stabilitate în viaţă, iar acest lucru le determină să răspundă cu aceeaşi monedă.

Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar calitatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ şi plinǎ de resurse, conform clickpentrufemei.

În dragoste, nativii din această zodie oferă tot partenerului: afecţiune, fidelitate, muncă. Fecioara este cea mai altruistă si cea mai capabilă sa se pună în slujba semenilor. Ştie mai bine ca oricine să fie permisiva şi crede cu tărie ca viaţa fără concesii nu există în realitate.

Balanţă

Cele mai fidele zodii în dragoste
Cele mai fidele zodii în dragoste

Pe lista celor mai fidele zodii se găsește și Balanţa. Nativii născuți sub acest semn nu fug atunci când relații se lovește de obstacole. Dimpotrivă, momentele grele îi determină să lupte şi mult pentru relație.

Aşteaptă aceleaşi lucruri de la partener. După cum știm, nimeni nu ştie mai bine sǎ compare, sǎ cântǎreascǎ, sǎ analizeze o problemǎ din mai multe puncte de vedere, pânǎ la decizia finală. De aceea, cei aflați în zodia Balanță aleg cu grijă şi ”până la adânci bătrâneţi”, conform sursei citate.

Rac 

Cele mai fidele zodii în dragoste
Cele mai fidele zodii în dragoste

Prin definiție, Racii sunt familişti. Nativii din această zodie nu abandonează relația, atunci când e pe cale să se scufunde. Racii nu trădează şi nu fac promisiuni deşarte în relaţie.

Racul are nevoie de încredere şi de atenţie şi este foarte prudent când îşi dǎruieşte inima. Se ataşează în timp, dar se poate îndrǎgosti pentru totdeauna. Fidelitatea rămâne printre punctele lor forte.

Un alt aspect important este faptul că nativul Rac nu va suporta sǎ fie înşelat şi nici mǎcar sǎ fie făcut gelos. Un astfel de comportament îl va îndepărta.

Se spune despre Raci cǎ sunt duri în exterior şi sensibili în interior. Şi chiar aşa este. Le este teamă că ar putea fi rǎniţi încât deseori se închid în ei sau dispar când te aştepţi mai puţin.

Taur

Cele mai fidele zodii în dragoste
Cele mai fidele zodii în dragoste

Se spune că nativii Taur sunt printre cei mai stabili şi mai fideli din tot zodiacul. Ajung să se îndrăgostească foarte greu, dar atunci când sunt siguri cǎ sunt alături de persoana potrivitǎ, sunt foarte devotaţi şi cer acelaşi lucru în schimb.

În plus, sunt în stare să facă mari compromisuri pentru ceea ce cred şi iubesc. Adoră să aibă o căsnicie trainică, motiv pentru care îşi aleg cu mare atenţie partenerul cu care pornesc la drum, scrie zodiata.com. Dacă ai un Taur în viaţa ta, bazează-te pe el!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Risa Hirako jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Razvan Popescu slab jpg
Horoscop dragoste webp