Zodia aceasta va fi trădată de cei mai buni prieteni. Fii atent la semnalele acestora

O zodie din cele douăsprezece va fi mult mai predispusă să sufere o dezamăgire profundă din partea unei persoane dragi, în următoarele săptămâni. Prietenii or să fie dușmani și, în funcție de caz, dușmanii o să fie prieteni.

zodiac 600x400 jpeg
Nativii unei zodii vor avea parte de surprize neplăcute

Dacă nu te aștepți la așa ceva, ar trebui să fii mai precaut la cel mai bun prieten al tău. Una dintre cele mai apropiate persoane din viața ta s-ar putea să fie, de fapt, unul dintre cei mai mari dușmani și s-ar putea să-ți facă chiar foarte mult rău, în perioada următoare.

Vezi și: Horoscop zilnic 8 august 2022: Peștii simt nevoia unei schimbări radicale

Ce zodie o să fie afectată de astre în perioada următoare

Trebuie să fii foarte atent la cei din jurul tău, deoarece s-ar putea să ai parte de câteva surprize neplăcute, dacă ești un nativ din zodia Rac.Zodiile de apă vor fi foarte predispuse la trădări, în următoarele săptămâni. 

Totuși, nu trebuie să te lași controlat de impuls, ci este mult mai important să-ți analizezi toate mișcările într-un mod cât mai obiectiv. La nevoie, ar fi indicat să te îndepărtezi de persoanele care te-au rănit. 

Citește și: Zodia de succes, dar greu de suportat de oameni. Ei sunt cei mai dificili nativi din horoscop!

Chiar dacă este vorba de o lovitură șocantă, tot ceea ce pot face este să aibă mai multă grijă și atenție când își aleg oamenii care să le fie aproape. Confruntarea nu va face niciun bine în acest caz. Astfel că este mai bine să se focuseze pe pasul următor și să da uitării ce s-a întâmplat și pe cel care este responsabil.

Această confruntare nu-ți va face niciun bine, dar este mai bine să te axezi pe următorul pas. Poți încerca să-l dai uitării sau chiar să discuți cu persoana respectivă, chiar dacă nativii din Zodia Rac nu sunt renumiți pentru abilitățile lor de comunicare. 

În cele din urmă, trebuie să fii foarte atent la semnalele pe care prietenii tăi ți le dau, mai ales dacă ai împărtășit foarte multe secrete cu ei. S-ar putea ca, de fapt, să fie una dintre cele mai mari greșeli.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
cub silvia chifiriuc png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Mugur Isărescu - conferinţă de presă sediul BNR - 6 iul 2022 / FOTO Inquam Photos / George Călin
Recesiune euro FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
must jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia