Cele mai mari incompatibilități din zodiac. Acești nativi fac scântei, nu se potrivesc deloc!

Practic, orice zodie se poate îndrăgosti de orice zodie, dar potrivit compatibilității- sau mai bine zis incompatibilității din zodiac, nu toate perechile de dragoste au parte de susținerea Universului. Iată dacă tu și partenerul aveți, totuși, șanse de reușită.

cuplu cearta 600x400 jpeg

Sunt câțiva nativi care nu pot fi de acord unul cu celălalt indiferent de situație și care, dacă stau prea mult timp împreună, fac prăpăd! Aflați din rândurile de mai jos care sunt cele mai mari incompatibilități din zodiac.

Nu rata nici:  Compatibilitățile în dragoste din zodiacul chinezesc. Ce zodii ajung la căsătorie

Cele mai mari incompatibilități din zodiac: Berbec și Rac

Berbecul se mișcă foarte rapid în general, dar mai ales în iubire. Valorifică romantismul și consideră că nimic nu e mai bun decât scânteia de moment și conexiunea dintre doi oameni. Racii, însă, se află la polul opus. Sunt foarte sentimentali și au nevoie de timp pentru a se adapta unui nou partener și pentru a căpăta încredere în ei. Pentru nativii Rac romantismul e ca o operă de artă și stă în gesturi gândite profund, pe când Berbecii sunt impulsivi- tocmai de asta relația dintre ei nu va putea funcționa. Da, extremele se atrag, dar nu Racul și Berbecul!

Nu-i a bună să lași Geamănul și Scorpionul în aceeași încăpere!

Gemenii sunt foarte libertini, motiv pentru care sunt mari visători. Tocmai de asta pot avea, uneori, opinii contradictorii. Un Scorpion se va speria grav de un om atât de „dezorganizat”, căci el trebuie să știe în orice moment totul despre partener. Gemenii se simt cel mai bine în medii dinamice, care se schimbă ultra-repede, pe când Scorpionii, sensibili și emotivi, contrar credințelor, preferă stabilitatea. Sunt, într-adevăr, certăreți, așa că așteaptă-te să iasă scântei dacă ești Geamăn și pornești o dispută cu un Scorpion.

Vezi și: Iată ce zodii au succes în 2022! Astrologii britanici spun că plouă cu bani

Cele mai mari incompatibilități din zodiac: Capricorn și Săgetător

Dacă ai putea să descrii Capricornul într-un singur cuvânt, acela ar fi „profesionist”. Nativii acestei zodii sunt muncitori, ambițioși, siguri pe ceea ce își doresc și motivați să obțină orice și-au propus. Pot fi parteneri de viață excepționali, căci sunt romantici, stabili și de încredere. Săgetătorii, pe de altă parte, sunt tiparul... genii neînțelese. Ei nu au grijă ca imaginea lor să fie mereu pusă la punct, nu contează dacă au întârziat și orice lucru se poate ierta, căci nimic nu se compară cu șarmul lor. Un Capricorn, însă, nu ar putea să ierte! Organizarea în persoană, Capricornul, și haosul în formă umană, Săgetătorul, nu fac pereche bună, ba din contră!

Fecioara și Balanța, „surori” în zodiac, dușmani în viața reală

Aceste două zodii sunt foarte aproape în zodiac, însă nu și în viața de zi cu zi. Fecioara este foarte înțeleaptă, iar acest aspect provine din natura lor realistă, fiind nativii cu picioarele pe pământ. Nimic nu este suficient de rău în viață pentru o Fecioară, căci totul poate fi înfruntat zâmbind, cu umor, pe când Balanțele... să spunem că ele nu apreciază realitatea atât de mult. Sunt firi idealiste și caută mereu optimismul, fie că vorbim despre dragoste sau viață, în general. Fecioara va vedea modul de gândire al unei Balanțe total imatur, motiv pentru care Balanța va lua totul personal și va considera că Fecioara are ceva cu ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net