Cele mai mari incompatibilit─â╚Ťi din zodiac. Ace╚Öti nativi fac sc├óntei, nu se potrivesc deloc!

Practic, orice zodie se poate ├«ndr─âgosti de orice zodie, dar potrivit compatibilit─â╚Ťii- sau mai bine zis incompatibilit─â╚Ťii din zodiac, nu toate perechile de dragoste au parte de sus╚Ťinerea Universului. Iat─â dac─â tu ╚Öi partenerul ave╚Ťi, totu╚Öi, ╚Öanse de reu╚Öit─â.

cuplu cearta 600x400 jpeg

Sunt c├ó╚Ťiva nativi care nu pot fi de acord unul cu cel─âlalt indiferent de situa╚Ťie ╚Öi care, dac─â stau prea mult timp ├«mpreun─â, fac pr─âp─âd! Afla╚Ťi din r├óndurile de mai jos care sunt cele mai mari incompatibilit─â╚Ťi din zodiac.

Nu rata nici:┬á┬áCompatibilit─â╚Ťile ├«n dragoste din zodiacul chinezesc. Ce zodii ajung la c─âs─âtorie

Cele mai mari incompatibilit─â╚Ťi din zodiac: Berbec ╚Öi Rac

Berbecul se mi╚Öc─â foarte rapid ├«n general, dar mai ales ├«n iubire. Valorific─â romantismul ╚Öi consider─â c─â nimic nu e mai bun dec├ót sc├ónteia de moment ╚Öi conexiunea dintre doi oameni. Racii, ├«ns─â, se afl─â la polul opus. Sunt foarte sentimentali ╚Öi au nevoie de timp pentru a se adapta unui nou partener ╚Öi pentru a c─âp─âta ├«ncredere ├«n ei. Pentru nativii Rac romantismul e ca o oper─â de art─â ╚Öi st─â ├«n gesturi g├óndite profund, pe c├ónd Berbecii sunt impulsivi- tocmai de asta rela╚Ťia dintre ei nu va putea func╚Ťiona. Da, extremele se atrag, dar nu Racul ╚Öi Berbecul!

Nu-i a bună să lași Geamănul și Scorpionul în aceeași încăpere!

Gemenii sunt foarte libertini, motiv pentru care sunt mari vis─âtori. Tocmai de asta pot avea, uneori, opinii contradictorii. Un Scorpion se va speria grav de un om at├ót de ÔÇ×dezorganizatÔÇŁ, c─âci el trebuie s─â ╚Ötie ├«n orice moment totul despre partener. Gemenii se simt cel mai bine ├«n medii dinamice, care se schimb─â ultra-repede, pe c├ónd Scorpionii, sensibili ╚Öi emotivi, contrar credin╚Ťelor, prefer─â stabilitatea. Sunt, ├«ntr-adev─âr, cert─âre╚Ťi, a╚Öa c─â a╚Öteapt─â-te s─â ias─â sc├óntei dac─â e╚Öti Geam─ân ╚Öi porne╚Öti o disput─â cu un Scorpion.

Vezi și: Iată ce zodii au succes în 2022! Astrologii britanici spun că plouă cu bani

Cele mai mari incompatibilit─â╚Ťi din zodiac: Capricorn ╚Öi S─âget─âtor

Dac─â ai putea s─â descrii Capricornul ├«ntr-un singur cuv├ónt, acela ar fi ÔÇ×profesionistÔÇŁ. Nativii acestei zodii sunt muncitori, ambi╚Ťio╚Öi, siguri pe ceea ce ├«╚Öi doresc ╚Öi motiva╚Ťi s─â ob╚Ťin─â orice ╚Öi-au propus. Pot fi parteneri de via╚Ť─â excep╚Ťionali, c─âci sunt romantici, stabili ╚Öi de ├«ncredere. S─âget─âtorii, pe de alt─â parte, sunt tiparul... genii ne├«n╚Ťelese. Ei nu au grij─â ca imaginea lor s─â fie mereu pus─â la punct, nu conteaz─â dac─â au ├«nt├órziat ╚Öi orice lucru se poate ierta, c─âci nimic nu se compar─â cu ╚Öarmul lor. Un Capricorn, ├«ns─â, nu ar putea s─â ierte! Organizarea ├«n persoan─â, Capricornul, ╚Öi haosul ├«n form─â uman─â, S─âget─âtorul, nu fac pereche bun─â, ba din contr─â!

Fecioara ╚Öi Balan╚Ťa, ÔÇ×suroriÔÇŁ ├«n zodiac, du╚Ömani ├«n via╚Ťa real─â

Aceste dou─â zodii sunt foarte aproape ├«n zodiac, ├«ns─â nu ╚Öi ├«n via╚Ťa de zi cu zi. Fecioara este foarte ├«n╚Ťeleapt─â, iar acest aspect provine din natura lor realist─â, fiind nativii cu picioarele pe p─âm├ónt. Nimic nu este suficient de r─âu ├«n via╚Ť─â pentru o Fecioar─â, c─âci totul poate fi ├«nfruntat z├ómbind, cu umor, pe c├ónd Balan╚Ťele... s─â spunem c─â ele nu apreciaz─â realitatea at├ót de mult. Sunt firi idealiste ╚Öi caut─â mereu optimismul, fie c─â vorbim despre dragoste sau via╚Ť─â, ├«n general. Fecioara va vedea modul de g├óndire al unei Balan╚Ťe total imatur, motiv pentru care Balan╚Ťa va lua totul personal ╚Öi va considera c─â Fecioara are ceva cu ea.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
image png
image png
C5BJlkOmpTIYHu9SS24uOSiM8q9UyT a8sEV5Lks84bPOx  rGtgNV D4c8oBbG3lq1krytICQsdajWilKdgg0cdtGJZte6pL8wDm sPyoXgrjHs8aOTl1xG1W2Vy27eLoEXTHSaDlVO7QsDvy76AfY
NDTAJ7aMnzD0577v3wkm6E5lFWe4 dQlqOl Vi O JBsyue6NFxcysqcgu2rDanVyQT23dXacDZ xU0GPNm8HRCB3JDSqxOWb6fod9QDw1Of2ZTdF5H7bcHaFbk2vsraY7XyjMLtuqj90mby0ztKAsA
machiaj Mirela Vescan6 jpg
7CLxHrpITMEJ GI HUhnKNJnM4jyrjqRP riXZOgnFvFAiVRc533CUEhHMgHH MCxNEWudHIA2XnWvdBRXzIAzsZs9NdxvEPKPEnlxgUGUM68jCIuA41fl2LbFplKlQZLMIfBCkEgnd4HYRNCY7tueY