Zodiile ca şefi. Gemenii îşi terorizează angajaţii, Peştii nu vor să fie la conducere

Semnul astrologic ne poate spune multe despre un om. Cum e el ca prieten, cum se comportă cu partenerii de viaţă şi evident, cum se poartă când ajunge să ocupe poziţii de conducere. Dacă unele persoane sunt mai reci şi autoritare, altele pot fi prietenoase şi îşi pot trata angajaţii ca pe nişte colegi. Iată ce spus astrologii. 

Iactă cum se comportă nativii care ajung şefi foto: Pixabay
Iactă cum se comportă nativii care ajung şefi foto: Pixabay

Dacă vrei să ştii cum se va purta cu tine noul şef sau cum te văd subordonaţii, poţi să îţi faci o idee dacă te uiţi la ce spun astrele. Zodiile pot dezvălui anumite aspecte, unele la care nu te-ai aştepta. Astrologul Ophira Edut, de la AstroTwins, a făcut o analiză a felului în care se comportă cele 12 zodii când se află în poziţii de confucere, notează clickpentrufemei.ro. 

Berbec

Berbecul crede că are mereu dreptate şi este adeptul unui volum mare de muncă. Nu îşi menanjează niciodată angajaţii şi le spune direct ce au greşit. Preferă să fie văzut ca un şef, nu ca un amic, de subordonaţi şi se detaşează cu uşurinţă, deşi ştie şi să colaboreze frumos cu ei. Astrologul Ophira Edut îl dă aici exemplu pe Hugh Hefner, fondatorul revistei "Playboy". 

Taur

Nativii din Taur sunt renumiţi pentru faptul că sunt foarte muncitori şi au standarde înalte. Ca şefi, ei îl vor răsplăti pe cei care se ridică la nivelul lor. Mark Zuckerberg este un astfel de şef, fiind născut pe 14 mai. 

Gemeni 

Gemenii nu sunt cei mai iubiţi şefi: ei tind să îşi terorizeze angajaţii şi încep multe proiecte în acelaşi timp. Nativii acestei zodii se răzgândesc des şi vor un subordonat care să fie mereu în priză şi multifuncţional. Iar cel mai greu e să îi faci să recunoască dacă au greşit în vreun fel. Un şef faimos în zodia Gemeni este CEO-ul Yahoo!, Marrisa Mayer. 

Rac 

Nativul Rac poate fi un şef incredibil şi va face orice pentru tine, trebuie doar să îi fii loial. El vrea o echipă unită, implicată 100%. Din punctul lui de vedere, un angajat trebuie să trateze locul de muncă ca pe acasă, iar pe colegii ca pe propria familie. Richard Branon, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Regatul Unit, este un şef născut sub semnul Racului. 

Leu 

Leii sunt genul de şefi care vor dori să fie şi prieteni cu angajaţii. Te vor chema la cină, vor merge cu tine la cumpărături, vor glumi mult. Le place să muncească din greu, dar ştiu şi să se distreze cu subordonaţii şi au nevoie de laude şi atenţie. James Cameron, născut sub zodia Leului, este un astfel de şef. 

Fecioară 

Nativii din zodia Fecioară sunt şefi dedicaţi şi implicaţi, dar nu ştiu să ceară ajutor. Cer, însă, ca angajaţii să se ridice la un anumit nivel, pentru că au standarde ridicate şi fac analize detaliate şi planuri exacte, pe care echipa trebuie să le pună în practică. Warren Buffet, unul dintre cei mai faimoşi investitori, este născut în această zodie. 

Balanţă 

Balanţele sunt şefi calzi, generoşi şi foarte sociali. Sunt genul de lideri care fac cadouri angajaţilor, fie că e de ziua lor sau de Crăciun şi vor să afle cum se simt şi cu ce se ocupă subordonaţii şi în afara muncii. Pot lăsa, însă, mai multe responsabilităţi pe umerii echipei, tocmai pentru că sunt mai preocupaţi de evenimente sociale. Russell Simmons este un şef născut sub semnul Balanţei. 

Scorpion 

Scorpionii pun mare preţ pe loialitate şi au un cer restrâns de oameni de încredere. Pot fi extrem de duri şi judecă cu uşurinţă oamenii, iar orice poate fi un defect. Preferă să lucreze cu o singură persoană, nu să gestioneze o echipă mai mare. Anna Wintour, redactorul-şef al Vogue, este un şef Scorpion. 

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt mereu în priză, mereu axaţi pe nou şi mereu dornici de a începe alt proiect. Ei ar putea fi genul de şefi mai absenţi, care apelează la înlocuitori, care trebuie să ducă la bun sfârşti ideile lor. Sunt, de asemenea, spontani şi tind să improvizeze cu uşurinţă. Walt Disney s-a născut sub această zodie. 

Capricorn 

Capricornii sunt născuţi pentru a fi şefi. Sunt mentori foarte buni, iar angajaţii au ceva de învăţat de ei, cu siguranţă. Sunt muncitori şi se aşteaptă ca şi subordanţii lor să fie la fel. Astrologul îl dă ca exemplu pe Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

Vărsător

Nativii născuţi în zodia Vărsător sunt ciudaţi şi eclectici, dar şi amuzanţi. Echipele lor trebuie să colaboreze bine şi, pentru asta, aceşti şefi vor organiza team-buildinguri şi tot felul de întâlniri. Oprah Winfrey este unul dintre şefii Vărsător celebri.

Peşti 

Peştii nu îşi doresc, de fapt, să fie şefi şi nu le place să fie responsabili. Lideri Peşti nu vor da prea multe de făcut angajaţilor, pentru că nu vor să îi încarce. Totuşi, unii nativi pot avea un comportament pasiv-agresiv şi pot fi duri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net