Cum să te îmbraci în funcție de zodie. Care sunt culorile tale norocoase

Ultima actualizare:

Fiecare semn zodiacal are caracteristicile sale, iar acestea se pot reflecta și în stilul vestimentar al semnelor astrale. Dacă nu ți-ai găsit încă o zonă vestimentară sigură, în care să te simți „tu” în adevăratul sens al cuvântului, iată cum îți pot veni astrele în ajutor!

Cum se îmbracă fiecare zodie Foto: Pixabay
Cum se îmbracă fiecare zodie Foto: Pixabay

Berbec

Acestui semn zodiacal i se potrivește cel mai bine o ținută clasică, însă Berbecii pot adopta cu lejeritate și un stil cool, cum ar fi cel de street-style. Berbecii pot trece cu ușurință de la clasic la extravagant și la casual, și fac acest lucru foarte bine, fiind „cameleonii” propriului stil vestimentar.

Puncte forte: curajos, hotărât, încrezător, entuziast, optimist.

Calitățile stilului: Berbecii tind să încerce tot felul de stiluri vestimentare și adoră accesoriile de orice fel. Au un stil creativ și cool.

Culori norocoase: alb, albastru și verde.

Taur

Taurilor nu le e frică să „își arate coarnele” și în domeniul fashion-ului, așadar pot fi eleganți când vor, accesorizându-se și cu piese îndrăznețe. Cu toate acestea, Taurii preferă ca hainele lor să fie confortabile, însă nu renunță nici la stil. Așadar, confortabil și modern e combinația perfectă pentru acest semn zodiacal. Aceștia obișnuiesc să aibă în garderobă piese nemuritoare, pe care le reinventează cu fiecare ținută.

Puncte forte: răbdător, pragmatic, responsabil.

Calitățile stilului: Taurii preferă haine în vogă, însă nu renunță nici la confort, așadar caută mereu materiale bune și rezistente. Acestui semn zodiacal nu îi este frică însă nici să se prezinte într-o ținută statement, care să întoarcă toate privirile.

Culori norocoase: verde sau roșu.

Gemeni

Gemenii știu să își asume riscuri, iar acest lucru se reflectă și în stilul lor vestimentar. Aceștia reușesc de cele mai multe ori să creeze ținute bune cu ajutorul unor piese simple, pe care le pun în evidență așa cu numai ei știu, într-un stil modern.

Acestui semn zodiacal îi place să întoarcă mereu privirile și să fie chiar întrebat de unde își procură piesele vestimentare, deoarece se simte bine atunci când poate da sfaturi.

Puncte forte:  curios, adaptabil, capacitate de a învăța rapid.

Calitățile stilului: Gemenii adoră să fie în tendințe, însă obișnuiesc să-și schimbe destul de des preferințele în acest domeniu. Nu le place să fie văzuți purtând același lucru de prea multe ori.

Culori norocoase: alb și galben.

Rac

Racii își mențin stilul vestimentar echilibrat de-a lungul timpului și mizează pe eleganță. De cele mai multe ori, ar putea fi cei mai eleganți de la o petrecere sau chiar și de la o ieșire banală. Ei pun accent pe aspectul lor și au un stil atemporal, clasic. Preferă stilul vintage și ezită să încerce noi tendințe. Racii preferă hainele clasice care nu se demodează niciodată. Știu ce le place și sunt siguri pe ei în aces sens!

Puncte forte: persistent, loial, empatic, persuasiv.

Calitățile stilului: Racii sunt întotdeauna rafinați și obișnuiesc să își procure piese clasice, atemporale, cu care nu pot da greș.

Culori norocoase: turcoaz și purpuriu.

Leu

Leilor le place să strălucească și acest lucru poate fi observat și în modul în care își aleg hainele, fiind mereu deschiși provocărilor. Aceștia sunt cunoscuți pentru personalitățile lor „feroce” și sigure pe sine. Leii își  lasă creativitatea, pasiunea și pofta de viață să se traducă într-o garderobă îndrăzneață, exuberantă și plină de culoare.

Puncte forte: creativ, pasional, generos, vesel, plin de umor.

Calitățile stilului: Leilor nu le este teamă să încerce nimic, în special nuanțe vibrante. Nu se dau peste cap însă să adopte cele mai noi tendințe, de cele mai multe ori având încredere în propriul instinct când vine vorba de modă.

Culori norocoase: auriu, galben, portocaliu.

Fecioară

Fecioarele știu să își evidențieze punctele forte prin îmbrăcăminte fiind foarte atente la detalii. Acest semn zodiacal are o dragoste profundă pentru clasici și nu se dă în lături nici de la hainele de la brandurile celebre. Anul acesta, Fecioarele ar putea încerca să fie mai îndrăznețe și să poarte mai mult roșu, care le va pune în evidență. Ținutele lor parcă strigă „Uită-te la mine”, însă nu într-un mod exagerat. 

Puncte forte: loial, analitic, amabil, practic.

Calitățile stilului: Fecioarele se dau în vânt după piesele clasice, în special cele care se potrivesc perfect cu silueta lor. Și acest semn zodiacal poate fi cameleonic din punct de vedere vestimentar, însă se va întoarce mereu la stilul lor inițial.

Culori norocoase: verde smarald, albastru și portocaliu.

Balanță

Și Balanțelor le plac piesele clasice, însă vor mereu să le dea o nouă sclipire. Balanțele nu se tem să meargă în partea întunecată a dulapului lor. Griul, negrul și bleumarin-ul sunt elementele de bază în garderoba lor. Cu toate acestea, semnul zodiacal știe să „balanseze” acest stil, așa cum spune chiar și numele lor, cu accesorii de dantelă sau catifea, care să alunge din sobrietatea outfit-urilor. Ornamentele metalice și brizbriz-urile sunt și ele la ordinea zilei.

Puncte forte: cooperator, sociabil, diplomatic

Calitățile stilului: Balanțele preferă să restilizeze ținutele clasice. Le plac țesăturile de calitate, cum ar fi mătasea și cașmirul.

Culori norocoase: alb, albastru și portocaliu.

Scorpion

Scorpionul este unul dintre cele mai misterioase semne din zodiac, iar această calitate o poartă și în stilul lor. Scorpionii au un talent nemaipomenit de a fi pregătiți pentru orice eveniment. Cu toate acestea, în viața de zi cu zi se lasă mânați de obișnuiță și își păstrează mereu aproape ținutele preferate, care tind să fie precum o uniformă.

Puncte forte: curajos, pasional, fermecător, misterios

Calitățile stilului: Scorpionii își pun mereu amprenta personală asupra oricărui stil, iar dacă le place un articol vestimentar, au grijă să și-l cumpere în mai multe culori.

Culori norocoase: galben, roșu, portocaliu, albastru, maro.

Săgetător

Săgetătorii sunt mereu îmbrăcați în cele mai bune piese vestimentare ale lor. Aces semn zodiacal e mereu pus pe șotii și glumeț, iar personalitatea i se poate oglindi și în modul în care se îmbracă. Săgetătorii tind spre un stil elegant, însă de cele mai multe ori accesoriile amuzante pe care le aleg îi fac pe aceștia să nu reușească în totalitate. Ar putea să își îmbunătățească stilul dacă optează pentru accesorii de valoare.

Puncte forte: generos, idealist, simț dezvoltat al umorului.

Calitățile stilului: Săgetătorii pot opta pentru combinații de culori îndrăznețe, de care mulți se tem. 

Culori norocoase: portocaliu, mov și alb.

Capricorn

Capricornii păstrează un stil simplu, dar cumva îl duc într-o zonă sofisticată. La fel ca Taurilor, le plac piesele confortabile, cărora le adaugă un plus de strălucie. Capricornilor le place să se aranjeze și să fie eleganți atunci când ies în oraș sau la un eveniment, însă optează pentru piese în care să se simtă cât mai lejer, în același timp.

Puncte forte: responsabili, disciplinați, amabili

Calitățile stilului: Capricornii își dezvoltă stilul vestimentar de la an la an, însă fac în așa fel încât să îl păstreze cât mai confortabil. Aceștia obișnuiesc să dea o altă semnificație pieselor simple.

Culori norocoase: nuanțe închise de verde și albastru.

Vărsător

Când vine vorba de stilul dvs., vă place să experimentați tot felul de imprimeuri și culori îndrăznețe pentru a scoate în evidență partea intensă a personalității voastre. Vă place să vă puneți în lumina reflectoarelor, așadar nu vă dați în lături de la nimic, nici când vine vorba de fashipn. Cuvintele cheie ale stilului vostru vestimentar sunt experimentare, creativitate și încredere.

Puncte forte: original, independent, intelectual

Calitățile stilului: Vărsătorii sunt creativi și prezintă un stil unic. Sunt la modă, însă aleg să combine ținutele într-un mod mai diferit, mai neobișnuit, pentru a se diferenția de ceilalți. 

Culori norocoase: roșu, galben și albastru

Pești

Peștii sunt spirite libere și creative și știu cum să se îmbrace astfel încât să atragă atenția celor din jur, dar nu într-un mod exagerat. Acest semn zodiacal preferă ținutele aerisite, comode, însă nu se dau în lături nici de la outfit-uri mai extravagante, din când în când. Depinde totul de starea lor de spirit.

Puncte forte:  artistic, intuitiv, blând, înțelept

Calitățile stilului:  Peștii se lasă ghidați de tendințe, însă adăugă o tușă personală ținutelor prin alegerea unui plus de confort. Se dau în vânt după nuanțele pietrelor prețioase, cum ar fi verde smarald sau roșu chihlimbar.

Culori norocoase: verde, mov, albastru ocean.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net