Topul celor mai narcisiste zodii. Ei sunt cei mai dificili parteneri de via╚Ť─â!

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale are caracteristici specifice. Unele sunt centrate mai mult asupra propriei persoane, altele mai pu╚Ťin ╚Öi dedic─â timp considerabil celor din jur. Astrologii ne dezv─âluie care este semnul zodiacal axat asupra nevoilor proprii, cu tendin╚Ťe puternice de narcisism. 

image
Astrologii ne spun cine sunt cele mai narcisiste zodii

O rela╚Ťie de iubire cu o persoan─â narcisist─â este o adev─ârat─â provocare. De╚Öi, la ├«nceput am putea fi atra╚Öi de modul ├«n care aceasta str─âluce╚Öte ├«n societate ╚Öi de carisma ie╚Öit─â din comun, odat─â ce avans─âm ├«n rela╚Ťie vom constata c─â partenerul narcisist este incapabil de empatie. Astrologii ne spun cele cinci semne zodiacale care sunt extrem de atente la propria persoan─â ├«n detrimentul celor din jur. 

Citește și: Horoscop săptămânal 4-10 aprilie 2022

S─âget─âtor

S─âget─âtorii sunt cunoscu╚Ťi pentru atitudinea independent─â. Nu le place s─â se sf─âtuiasc─â cu cei din jur atunci c├ónd trebuie s─â ia o decizie, iar spiritul lor libertin ar putea s─â ofere b─ât─âi de cap partenerului de via╚Ť─â al acestui nativ. Din fericire, atunci c├ónd realizeaz─â c─â atitudinea sa ├«i r─âne╚Öte pe oamenii dragi, S─âget─âtorul are puterea de a-╚Öi cere scuze ╚Öi a-╚Öi recunoa╚Öte gre╚Öelile. 

Scorpion

Scorpionii sunt persoane greu de ├«n╚Ťeles, care trec cu u╚Öurin╚Ť─â de la o stare la alta. Caracteriza╚Ťi de nehot─âr├óre ╚Öi de predispozi╚Ťia de a-i manipula pe al╚Ťii pentru a-╚Öi atinge propriile obiective, Scorpionii nu sunt parteneri de via╚Ť─â u╚Öor de ├«n╚Ťeles. Situa╚Ťia este cu at├ót mai dificil─â cu c├ót ei nu realizeaz─â c─â au tenidin╚Ťa de a manipula ╚Öi nu ├«╚Öi recunosc gre╚Öelile. 

Capricorn

Capricornii se simt, de cele mai multe ori, superiori celor din jur. Devin agresivi atunci c├ónd se simmt eclipsa╚Ťi ╚Öi sunt capabili s─â fac─â orice pentru a-╚Öi impune autoritatea. Partenerii de via╚Ť─â a Capricornilor trebuie s─â fie r─âbd─âtori ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtori ca s─â ajung─â la sufletul acestor nativi. 

Leu

Leii simt sl─âbiciunea celor din jur ╚Öi nu ezit─â s─â o exploateze pentru propriile beneficii. ├Än plus, se simt bine atunci c├ónd se afl─â ├«n centrul aten╚Ťiei ╚Öi pot fi r─âut─âcio╚Öi atunci c├ónd ├«ncearc─â s─â se fac─â remarca╚Ťi.

Berbec

Conform astrologilor, premiul pentru cea mai narcisist─â zodie merge la nativul Berbec. El este foarte concentrat la consolidarea pozi╚Ťiei sociale pe care o are ╚Öi se arat─â nemilos ├«n ├«ncercarea de a ob╚Ťine ceea ce consider─â c─â i se cuvine. Ur─â╚Öte s─â se ar─âte slab ├«n fa╚Ťa oamenilor ╚Öi adopt─â, de cele mai multe ori, o masc─â. 

Vezi ╚Öi: Horoscopul compatibilit─â╚Ťii. Cu cine este compatibil nativul Gemeni

Cite╚Öte mai multe despre caractaristicile nativilor zodiacali pe clickpentrufemei.ro. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News,Facebook ╚Öi Instagram! 

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
bratara festival png
service gsm mobile fix jpg
image png