Horoscopul compatibilității. Nativii din Săgetător și Gemeni, parteneri invincibili în fața provocărilor

Click! îți dezvăluie care semne zodiacale formează cele mai benefice parteneriate în perioada 21-27 martie. Scorpionii și Racii pot crea o legătură puternică datorită nevoii de afecțiune și încredere, în timp ce Balanțele gravitează către semnele ce oferă o provocare intelectuală.

image

Fiecare dintre cele 12 semne horoscopului aparține unuia dintre cele patru elemente – Aer, Foc, Apă și Pământ. Aceste elemente reprezintă un tip esențial de energie care acționează în fiecare dintre noi. Astrologia își propune să ne ajute să concentrăm aceste energii asupra aspectelor pozitive și să dobândim o mai bună înțelegere a potențialului nostru.

Aceste patru elemente ajută la descrierea tipurilor de personalitate unice asociate cu semnele astrologice. Cele patru elemente zodiacale au o influență profundă asupra trăsăturilor de bază ale caracterului, emoțiilor, comportamentului și gândirii.

Semne de apă

Nativii din semnele de apă sunt emoționali, intuitivi și adeseori misterioși. Semnele de apă iubesc conversațiile profunde, intimitatea și sunt mereu acolo pentru a-și susține cei dragi. Semnele de apă sunt: ​​Rac, Scorpion și Pești.

Semne de foc

Semnele de foc tind să fie pasionale, dinamice și temperamentale. Se enervează repede, dar și iartă ușor. Sunt aventurieri cu o energie imensă. Sunt foarte puternici din punct de vedere fizic și sunt o sursă de inspirație pentru ceilalți. Semnele de foc sunt oameni inteligenți, conștienți de sine, creativi și idealiști, mereu gata de acțiune. Semnele de Foc sunt: ​​Berbec, Leu și Săgetător.

Semne de Pământ

Nativii din semnele de pământ sunt de obicei cerebrali, în mare parte conservatori și realiști, dar pot fi și foarte emoționali. Sunt practici, loiali și stabili și rămân alături de cei dragi în momente grele. Semnele de Pământ sunt: ​​Taur, Fecioară și Capricorn.

Semne de aer

Semnele de aer reprezintă comunicarea și relațiile raționale, sociale și amoroase. Nativii sunt gânditori, prietenoși, intelectuali, comunicativi și analitici. Le plac discuțiile filozofice, întâlnirile sociale și cărțile bune. Le place să ofere sfaturi, dar pot fi și foarte superficiali. Semnele de aer sunt: ​​Gemeni, Balanță și Vărsător.  

Compatibilități zodii

Compatibilitate Berbec 

Nativii din Săgetător pot fi parteneri ideali pentru Berbeci, deoarece săgetătorii sunt aventuroși și iubesc libertatea, iar nativii din cele două zodii împărtășesc o energie similară. Gemenii se potrivesc bine din motive similare, în timp ce cu Balanțele ar putea crea o legătură bazată pe respect și înțelegere reciprocă.

Compatibilitate Taur

Celelalte semne de pământ, Capricorn și Fecioară, se potrivesc grozav pentru Taur, deoarece împărtășesc aceeași natură fundamentală. Nativii din Rac reprezintă de asemenea, o alegere bună, pentru că sunt la fel de pasionați și grijulii ca Taurul și se dedică cu totul celor.

Compatibilitate Gemeni

Balanțele se potrivesc perfect pentru Gemeni. Chiar dacă unde unii îi consideră pe Gemeni ca fiind duplicitari, nativii din Balanța înțeleg că aparențele înșală. Săgetătorii și Vărsătorul au aceeași curiozitate intelectuală și aceeași nevoie de explorare ca și Gemenii.

Compatibilitate Rac

Scorpionul și Peștii, două semne foarte intuitive și emoționale, vor aprecia profund dragostea și dăruirea nativilor Rac. De asemenea, nativii din Fecioară știu să acorde atenție și să prețuiască un partener de încredere precum Racul.

Compatibilitate Leu

Săgetătorul, Vărsătorul și Gemenii împărtășesc aspirațiile și entuziasmul Leului, fiind parteneri potriviți. Desigur, compatibilitatea zodiacală nu este întotdeauna suficientă pentru a evita o ceartă, dar cunoașterea celor mai prielnice momente pentru a face anumite lucruri vă poate ajuta să evitați micile disensiuni.

Compatibilitate Fecioară

Capricornul împărtășește pasiunea Fecioarei pentru muncă și stabilirea obiectivelor. Taurul și Scorpionul constituie parteneri pasionali și de încredere. Deși s-ar putea să nu împărtășească aceleași scopuri, Fecioara admiră faptul că aceste zodii au propriul lor cod de conduită după care își construiesc destinul.

Compatibilitate Balanță

Nativii din Balanța sunt firi cumpătate, de aceea parteneriatul cu o altă Balanță este probabil cea mai logică alegere. Oamenii din acest semn zodiacal se pot descurca bine și cu un Berbec sau un Vărsător, nativi care constituie atât o provocare la nivel afectiv, cât și o stimulare intelectuală.

Compatibilitate Scorpion 

Nativii din Pești și Rac experimentează lumea la nivel profund emoțional și pot egala intensitatea Scorpionului. Aceste semne sunt dispuse să creeze acele relații puternice la care Scorpionul tânjește în secret. Fecioarei îi place să deslușească personalitatea Scorpionului și consideră că acest tip de investiție pe termen lung merită. Nativul din Fecioară, semn de pământ atent și iubitor, este genul de partener dedicat de care Scorpionul are nevoie.

Compatibilitate Săgetător

Un alt Săgetător sau un Gemeni ar putea cu siguranță să rezoneze cu stilul de viață aventuros și energic al Săgetătorului. Berbecul, un alt semn căruia îi place să fie activ, poate reprezenta de asemenea un partener de nădejde atunci când este nevoie.

Compatibilitate Capricorn

Fecioarele și alți Capricorni apreciază și respectă ambiția și determinarea nativilor Capricorni și simpatizează cu tendințele sale perfecționiste. Scorpionii pot înțelege că în nativii Capricorni există calități nebănuite, deoarece și ei la rândul lor sunt adesea înțeleși greșit.

Compatibilitate Vărsător

Vărsătorul se va descurca cel mai bine cu alți nativi Vărsători sau cu Gemenii, care sunt la fel de energici și agili la minte. Nativii din Balanță, susținători ai dreptății și iubitori de cunoaștere, se ridică înălțimea așteptărilor ale Vărsătorilor.

Compatibilitate Pești

Scorpionul și Racul sunt asemănători nativilor Peștii, prin faptul că tânjesc după conexiuni emoționale. Scorpionul manifestă o fascinație specială pentru capacitatea nativilor Pești de a gândi și de a trăi. Peștii au nevoie de un partener alături de care să poată explora lumea, în timp ce ei se scufundă adânc în inițiative spirituale și artistice. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net