Horoscop săptămânal 14-20 martie. Balanţele au o perioadă haotică

Horoscopul săptămânal pentru perioada 14-20 martie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

foto: pixabay
foto: pixabay

Horoscopul săptămânal pentru 14-20 martie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec:14-20 martie

Modul de comunicare va fi ceva diferit, uneori plăcut, alteori nu. Dar, dacă există dorința de a vă întoarce în trecut și a rezolva sau a relua ceva de acolo, atunci nu veți găsi un moment mai bun. Puteți să faceți progrese la drumurile în apropiere, puteți avea noroc la examene și  studii, vă puteți accesa creativitatea, atât în activități literare, cât și de informare sau în negocieri. Veți avea întâlniri importante, la care primiți sugestii și idei ori puteți planifica excursii în care să cunoașteți oameni interesanți și importanți.

În general însă, situația vieții voastre rămâne tensionată. Se pare că e timpul să luați măsuri, să creșteți și să progresați și să schimbați multe. În primul rând e nevoie să dezvoltați încrederea în voi, să întăriți conștiința de sine. Va trebui să arătați că sunteți pregătiți să vă reconsiderați punctul de vedere și să încercați să înțelegeți ce responsabilități aveți. Vă sfătuiesc să încercați să comunicați, deoarece, schimbând informații cu alții, se va evidenția ceva important pentru voi. Dacă nevoia de a vă face cunoștințe noi sau de a împărtăși experiențe se trezește, gândiți-vă cum se poate realiza mai repede asta!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 14-20 martie

Săptămâna ar fi în general  bună. Există însă două capcane, două pericole. Una ar fi să  vă supraestimați puterea, a doua, să vă subestimați adversarii. Fiecare variantă este la fel de relevantă și pentru muncă și pentru zona de romantism și pentru afaceri și pentru căsnicie. Evenimentele care vor avea loc în viața socială vă pot schimba dramatic planurile și pot crea probleme care vor dezvolta un sentiment de instabilitate. Tensiunea emoțională va fi ridicată, deoarece  se va dezvolta situația de criză, de urgență. Poate că trebuie să vă schimbați ideologia,filozofiile și să regândiți perspectivele. Proiecte la care ați lucrat se vor prăbuși, dar multe vor trebui să înceapă.

Puteți fi stăpâniți de un puternic spirit de contradicție și spiritul de conflictualitate va duce la certuri cu foști asociați, cu oameni care sunt implicați în acțiuni umanitare sau care aparțin unui grup .

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 14-20 martie

Vă confruntați în continuare cu probleme reale. Mulți dintre voi vor trebui să ramburseze datorii, să achite împrumuturi ori să investească. Recomand un control strict asupra costurilor voastre și să renunțați la achizițiile mari, cel puțin până pe 13. Altfel, riscați ca lucrurile achiziționate să fie inutile ori să aibă un defect. Această perioadă este periculoasă și pentru aceia ale căror activități, într-un fel sau altul,sunt legate de finanțe. Vă sfătuiesc să fiți mai atenți la lucrări și, de asemenea, să evitați riscurile și aventurile financiare. Dacă nu aveți legătură cu lumea afacerilor, puteți cheltui banii pentru copii sau pentru cei dragi.

E un moment bun să continuați proiectele incepute, să desfășurați activități cu care sunteti bine familiarizați. Vor fi oportunități excelente pentru a vă demonstra profesionalismul și experiența și, de voi o să depindă să faceți asta. Nu vă grăbiți să luați decizii pentru a vă demonstra exclusivitatea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 14-20 martie

Optimismul și încrederea vă vor ajuta să faceți față problemelor de zi cu zi. Este necesar să se rezolve problemele de familie sau de acasă, pentru a acorda mai mult timp copiilor voștri. O serie nesfârșită de chestiuni probabil că nu vă vor  permite să vă bucurați de viață liniștită așa cum doriți.

Încercați să nu dramatizați situația și să nu vă expuneți sentimentele. Relațiile în căsătorie se pot adânci în contradicții îndelungate, lipsindu-vă de ocazia de a vă auzi reciproc. Vă place mult când vi se dau semne de atenție, dar nu sunteți pregătiți să acceptați critici la adresa voastră.  Oricum, astfel de certuri subminează practic  încrederea  în legătura voastră. Totuși, dezacordurile nu vor fi foarte semnificative și nu vor dura mult timp. Poate că acesta este stilul relației voastre, de genul-când oamenii care se iubesc sunt certați, ei doar se joacă.

În ceea ce privește creșterea copiilor, acum este timpul pentru a lucra la debarasarea de obiceiurile lor proaste, pornind de la rosul unghiilor și până la lecțiile copiate de pe internet.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Leu: 14-20 martie

Aceste zile sunt favorabile pentru cei care doresc să-și îmbunătățească starea de sănătate, să pună în ordine cifrele și contabilitatea în afaceri, să găsească metode de calmare a stării de nervi. Trebuie totuși să țineți cont de faptul că o creștere accentuată a energiei poate fi uneori dificil de gestionat căci vă face prea prea emoționali. Recomand să controlați energia, să restrângeți activitatea excesivă și să lucrați la capitolul răbdare. În caz contrar, excesul de informații și comunicare poate provoca stres emoțional suplimentar și probleme cu ceilalți. Tot zilele astea, aveți grijă la drum, la cât apăsați pedala de accelerație și să respectați legea.

Sunt posibile conflicte la locul de muncă sau în familie, iar lipsa de timp pentru odihnă poate afecta sănătatea.

Viața personală va veni în prim-plan și vă puteți aștepta la ceva întâlniri romantice, măcar pe calea undelor. Nu de alta dar, graba de a căuta plăcere într-o călătorie ar putea fi cauza unui dezacord; cooperarea și abținerea ar trebui să fie luate în considerare. S-ar putea dezvolta un sentiment iluzoriu de bine cu privire la finanțele voastre comune.  Nu veți fi fericiți când căutați o anumită realitate în această situație.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Fecioară: 14-20 martie

Dacă ați avut zilele trecute bune, cu rezultate frumoase în afaceri creative, lucrurile pot continua încă o săptămână în același ritm. Tot atunci se pot dezvolta parteneriate ori se pot rezolva mai ușor probleme din trecut, inclusiv puteți restabili conexiuni rupte cândva. Așadar, profitați de aranjarea astrală până pe 8, pentru că apoi, situația se va modifica!

Apoi, vi se dau planuri peste cap, se ivesc situații care dezorganizează și multe nu vor înainta așa cum ați sperat. Relațiile cu partenerii vor fi complicate, toată lumea își va urmări propriile interese, acordurile anterioare pot fi revizuite și vă puteți trezi cu pierderi financiare, cu prăbușirea unor speranțe.

În relațiile cu cei dragi pot apărea contradicții, acasă la fel, așa încât nu o să vă găsiți astâmpărul.

De asemenea, pot ieși la suprafață minciuni, secrete, iar voi trebuie să priviți adevărul realității în față.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Balanță: 14-20 martie

Pe voi vă așteaptă o perioadă cam dezordonată, dacă nu chiar haotică, cu multe necunoscute. Rămâneți creativi, pozitivi și dinamici pentru că de fapt, ceea ce veți traversa în primele 4 zile, nu vor face altceva decât vor pregăti terenul pentru noi etape de viață.

Va crește autoritatea, veți avea capacitatea de a-i gestiona pe ceilalți și de a menține atenția publicului, lucruri foarte importante de altfel pentru a vă extinde relațiile de afaceri și pe cele personale, pentru a obține rezultatul dorit al beneficiilor comunicării în timpul negocierilor.

La final de săptămână, o să obosiți puțin și e posibil să nu mai fiți capabili să organizați multitudinea de informații și situții care se vor perinda pe lângă voi. E nevoie de mai multă concentrare, mai ales că decizii proaste luate acum vă complică viața. Nu vă încredeți în propunerile pe care le veți primi, căci, deși par promițătoare, ele nu aduc beneficiile scontate. Mai bine atunci vă axați doar pe zona afectivă, pe relația de familie, de iubire, căci acolo se fac schimbări frumoase.

Se pot ivi modificări importante care dau peste cap rutina, iar voi o să fiți nevoiți să îngrijiți de alții, să dedicați timp lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Scorpion: 14-20 martie

E posibil ca pentru voi să fie o perioadă în care să acționați mecanic, din inerție cumva, îndreptați maimult spre zona financiară, spre găsirea de metode de a face banii de care aveți nevoie.

Nici medical nu sunteți avantajați, existând riscul de infecții, răceli ori reactivarea de boli cronice. Poate că ar fi bine să stați puțin mai retrași ori măcar să vă faceți zilnic timp pentru odihnă. Asta v-ar scuti de neplăceri și v-ar permite să vă conservați. Puteți să vă bazați și pe susținători și eventual să le pasați lor o parte din sarcinile de pe umerii voștri.

Vreo 4 zile sunt totuși favorabile pentru călătorii sau comunicare telefonică de afaceri ori legături romantice, pentru semnare de contracte sau căutare de alt job. Dacă nu veți reuși atunci, reprogramați totul pentru mai târziu încolo, căci e posibil să vă solicite cei dragi și nu o să aveți timp și pentru voi.

Sfârșitul săptămânii va fi mai calm și mulți dintre voi veți putea să respirați ușurați, puteți să analizați situațiile și să luați deciziile corecte. De asemenea, întâlniri și evenimente neașteptate se pot petrece.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Săgetător: 14-20 martie

Există energie și forță pentru a acționa creativ pentru voi și pentru parteneriatele voastre. Acolo unde din grabă sau nervozitate o să comiteți erori, veți primi sprijin de la prieteni și susținători ca să le îndreptați. Bine ar fi totuși să nu ajungeți în impas grav datorită riscurilor necalculate la care vă expuneți, nu de alta dar repercusiunile se vor vedea în conturile goale sau în pierderi ale unor realizări de altădată.

Perioada este una a conexiunilor sociale, a creșterii popularității și capacității voastre de a capta atenția unei întregi audiențe. Întrucât oamenii cu gândire similară vor fi gata să preia o parte importantă a lucrărilor de rezolvat, voi o să vă simțiți ușurați de răspunderile grave pe care le-ați fi avut altfel. Exprimați-vă în schimb părerile, căci veți avea idei bune și utile, cu acces la un public mai larg.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Capricorn: 14-20 martie

Ca stare generală nu veți fi chiar în formă și vom auzi probabil pe mulți nativi plângându-se că sunt anxioși, depresivi, lipsiți de energie. Chiar și așa, aspectele favorabile din primele 2 zile pot ameliora partea negativă a lucrurilor, voi putând astfel participa activ în societate. Puteți avea oferte favorabile, proiecte care vor ajuta la consolidarea fundamentului material. Destule oportunități se îndreaptă spre voi pentru a realiza obiectivele, dorințele,pentru a obține o poziție profitabilă, pentru achiziții mari și investiții serioase.

Din a doua jumătate a perioadei încolo, situația se va agrava energetic, iar voi o să doriți să fiți singuri, să dedicați mai mult timp pentru voi și familie.

Sectorul dușmanilor e și el dinamic, ceea ce poate fi un obstacol în zona profesională, în sensul că aceștia vă pot submina autoritatea în ochii celorlalți.

Confidențialitatea pare a fi foarte importantă pentru tine în această perioadă, dar tot ea poate oferi cel mai bun avantaj.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Vărsător: 14-20 martie

Voi s-ar putea să vă implicați în agitația comunicării și în activități care vor fi mai curând avantajoase pentru parteneri decât pentru voi. Deși în întâlnirile de afaceri veți depune mult efort, s-ar putea ca ăsta să fie zadarnic deoarece timpul va dovedi că v-ați risipit energia.

Financiar, veți putea face achiziții, vă vin câștiguri, veți primi subvenții și ajutor din partea partenerilor, iar asta în prima zi. După aceea, comunicarea și activitățile vor fi mai puțin productive, deși nu veți duce lipsă de informații utile și consultări necesare. Nu vă entuziasmați de ele amintiți-vă faptul că deciziile grăbite blochează ofertele mai bune ce le-ați obține  pe viitor. Oricum, nu este indicat să împrumutați bani, deoarece există riscul ca obligațiile materiale să umbrească relațiile în viitor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Pești: 14-20 martie

Se va simți o scădere a apărării organismului, ceea ce va afecta activitatea din zona de  afaceri, iar voi va trebui să munciți din greu, să vă îndepliniți nu numai obligațiile, dar și să vă asumați responsabilitățile partenerilor sau colegilor. Mai mult, mulți vor fi într-o stare psiho-emoțională instabilă, vor fi mai iritați, mai predispuși la critici și conflicte.

Mulți veți reuși să îi scoateți din fire pe alții, veți percepe ceea ce se întâmplă incorect și veți trage concluzii incorecte. Este mai bine să vă organizați afacerile și întâlnirile importante până pe data de 15. Doar până atunci aveți oportunitatea de a analiza mai bine evenimentele, de a găsi soluțiile potrivite pentru problemele care apar.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net