Ce tip de casă ți se potrivește în funcție de zodie

Orice astrolog vă poate sfătui concret, pornind de la data exactă a nașterii, care este cea mai potrivită locuință pentru dumneavoastră. Dar până ajungeți să vă consultați cu un specialist, iată ce nu trebuie să lipsească din casa dumneavoastră și cum un singur obiect poate aduce acel element de confort asociat cu intimitatea unui „acasă“. 

image

Pentru activii Berbeci, sportul îi poate ajuta să îți consume excesul de energie. Un sac de box sau o bandă de alergare, orice echipament sportiv, nu trebuie să lipsească din casa acestor nativi. 

Taurii iubesc grădinăritul. Și implicit să gătească. Așa că orice ustensilă de bucătărie, o oală de fontă mai specială, sau un robot performant, aduce bucurie unui Taur. 

Nativii Gemeni sunt dedicați studiului întreaga viață. Casa lor este ca biblioteca orașului. Un colțișor de lectură cu un fotoliu confortabil înconjurat de rafturi cu cărți, este obligatoriu în casa unui nativ din această zodie. 

Racii adoră apa. Nimic nu-i relaxează mai tare ca o baie prelungită într-un jacuzzi. Așa că un Rac poate dedica ceva mai multe resurse pentru amenajarea săli de baie, investind în obiecte de lux. Poate e greu să le faci cadou o cabină de duș, dar și un set de săruri de baie este apreciat. 

Cei născuți în zodia Leului adoră să fie punctul central al unei petreceri. Iar buna dispoziție se întreține cu muzica preferată. O combină muzicală, un kit pentru karaoke, orice gadjet care transformă un apartament într-o discotecă bucură un Leu. 

Fecioarele sunt persoane practice și perfecționiste. Și care adoră să fie gazde bune. Așa că să nu vă mire dacă au un bar mobil în casă, plin cu de toate pentru toate gusturile. În special gusturile lor rafinate. O sticlă de vin vechi sau un wiskey fin, sunt cadoul ideal pentru acești nativi. 

În schimb Balanțele adoră să arate bine. Au nevoie de un spațiu dedicat pentru toate hainele, bijuteriile, pantofii și celelalte accesorii pe care le colecționează de-a dreptul. Deci, un dressing este un must have în casa unei Balanțe. Și o oglindă mare. 

Scorpionii au nevoie de natură pentru a se relaxa și reseta. Un balcon luxuriant este nelipsit în casa acestor nativi. Orice plantă dăruită unui Scorpion, îi aduce multă bucurie. 

Săgetătorii în schimb adoră aventura și obiectele istorice. Să nu vă mire că își face cafeua într-un expresor de aragaz, moștenit de la bunica sau găsit pe rafturile unui magazin de antichități. Dacă nu are unul, faceți cadou. 

Capricornul este dedicat muncii, este ordonat și meticulos. Un birou acasă nu este ceva uimitor pentru acești nativi. Obiectele de birou sunt bucuria lor. Un stilou de calitate este un cadou perfect pentru acești nativi. 

Excentricul Vărsător adoră tehnologia. Orice nou gadget îi va atrage și-l vor cumpăra. Asta dacă nu se grăbesc prietenii să i-l facă cadou. 

Element de apă, Peștii au nevoie măcar de culoare albastră în toată casa. Dar un acvariu sau o fântână i-ar bucura și mai mult. Orice obiect care este asociat cu marea este cadoul perfect. 

Dar pentru mai multe tips&triks despre zodii și locuințele lor, citiți articolul pe larg din  Casa Magazin 

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg