Ce zodii riscă să se despartă de Sfântul Valentin

Aceste zodii nu se înțeleg deloc! Iar dacă ai un partener cu care nu rezonezi, este posibil ca acum, când dragostea plutește în aer, voi să treceți prin momente foarte dificile. Mai mult, te poți aștepta ca iubitul sau iubita ta chiar să te părăsească.

image

Aștepți cu nerăbdare Ziua Îndrăgostiților? Visezi la flori, bomboane și romantism? Află că unele cupluri, în funcție de zodia în care s-au născut cei doi parteneri, ar putea să-și spună Adio în această zi. 

De multe ori, ne luăm rămas bun în momente când ar trebui să ne bucurăm că suntem împreună. Este, mai mult ca sigur, o decizie dictată emoțional. Vezi dacă nu cumva te numeri și tu printre cei care ar putea să plece pe drumuri diferite.

Ce zodii riscă să se despartă de Sfântul Valentin Peștii și Berbecii 

Peștii și Berbecii sunt zodii incompatibile, care nu se înțeleg și care nu pot rămâne prea mult timp împreună. Sunt diferiți din toate punctele de vedere. Berbecii sunt pragmatici, Peștii sunt sensibili și emoționali. Oricât de mult și-ar dori, aceste zodii nu vor fi pe aceeași lungime de undă. Prin urmare, mai devreme sau mai târziu, Peștii și Berbecii își vor spune „Adio”, iar Ziua Îndrăgostiților ar putea fi o mare încercare pentru ei. 

Berbecul nu se va înțelege nici cu Capricornul. Motivul? Există o lipsă de comunicare între aceste două zodii: Capricornii sunt discreți și țin la viața privată, în timp ce Berbecii sunt nerăbdători. Va dura extrem de mult până când se vor deschide unul în fața celuilalt.

Peștii, pe de altă parte, nu sunt compatibili cu Vărsătorii. Ei nu pot ține pasul cu toanele acestora. Persoanele născute în zodia Pești sunt emotive și îi apreciază pe cei care acordă o atenție deosebită felului în care se simt. 

Ce zodii riscă să se despartă de Sfântul Valentin Rac și Fecioară 

Zodia Rac nu se va înțelege niciodată cu zodia Fecioară, iar Valentine`s day poate fi un moment de răscruce în cuplu. Aceste zodii sunt diferite și nu întotdeauna ce e diferit se și atrage. Fecioarele sunt persoane foarte practice și ordonate, iubesc rutina și sunt singuratice de felul lor. Le place să-și petreacă timpul și retrase, cu gândurile și sentimentele lor. De aceea, Fecioara va părea întotdeauna prea „liniștită” și oarecum plictisitoare pentru un Rac. 

Fecioara nu se va înțelege bine nici cu Capricornul, căci această zodie are nevoie de ceva timp pentru a prinde încredere în partener și pentru a-și deschide sufletul. Și nici cu Săgetătorul nu se va înțelege foarte bine. Motivul? Cele două zodii sunt mereu opuse. Practic, abia vor apuca să se vadă căci în timp ce Fecioara este prinsă cu munca, Săgetătorul își va planifica următoarea călătorie.

Racul, pe de altă parte, nu face casă bună nici cu Balanța, care este echilibrul în persoană. Pentru că Racul este o fire intensă, activă și explozivă, Balanțele vor simți că nu se ridică la nivelul așteptărilor și se vor simți vinovate tot timpul. 

Ce zodii riscă să se despartă de Sfântul Valentin Scorpion și Leu 

Sunteți amândoi încrezători, fermecători și carismatici și iubiți atenția, care poate deveni competitivă într-o manieră nesănătoasă. Unul dintre voi va încerca întotdeauna să-l stăpânească și să-l domine pe celălalt. Leul nu se înțelege nici cu Balanța căci este mult prea pasional, vulcanic și pretențios pentru o persoană atât de echilibrată și diplomată.

Ce zodii riscă să se despartă de Sfântul Valentin Săgetător și Taur 

Săgetătorul nu se va împăca foarte bine cu Taurul și este posibil să-și spună Adio tocmai într-un moment în care ar fi trebuit să-și celebreze iubirea. Săgetătorul este perfecționist, își face planuri pentru viitor, îi place să-și trăiască viața la maximum după propriile sale reguli. Nu-i va conveni când Taurul îi va dicta regulile după care să-și trăiască viața. Motiv pentru care nu vor rezista prea mult împreună.

Ce zodii riscă să se despartă de Sfântul Valentin Vărsător și Scorpion 

Persoanele născute în zodia Vărsător sunt rebele, spirite libere și independente, cărora nu prea le pasă de părerea celor din jur. La celălalt pol apare Scorpionul - o persoană mândră, care ține la imaginea sa în fața celor din jur,, nu iartă cu ușurință și sunt răzbunători. 

Ziua îndrăgostiților poate fi un punct de cotitură în relația lor de cuplu. Ori își vor mai da o șansă, ori își vor spune Adio. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net