Zodia care nu are voie să poarte negru. O dezavantajează întotdeauna!

Dacă unele zodii strălucesc în negru, altele o gafează rău de tot atunci când aleg să poarte această non-culoare. Astăzi vă vom spune despre ce nativ este vorba, iar dacă ești sub semnul lui, renunță pentru totdeauna la negru!

Zodia care nu trebuie să poarte negru
Zodia care nu trebuie să poarte negru

Există o singură zodie a horoscopului care nu are voie, sub nicio formă, să poarte negru. Culmea, aproape toată garderoba ei este plină de haine negre, dar nu-i nimic! După ce va citi acest articol, cu siguranță va merge degrabă la o sesiune de shopping pentru a achiziționa exact ceea ce o pune cel mai bine în evidență.

Zodia care nu trebuie să poarte niciodată negru

Așa cum v-am spus, există o zodie în horoscop care n-ar trebui să poarte niciodată negru. Potrivit specialiștilor în domeniu, este vorba de zodia Gemeni. Duplicitari din fire și extrem de introvertiți în unele momente, Gemenii au nevoie de culori vii dacă vor să iasă în evidență într-un mod pozitiv. 

Dintr-un motiv surprinzător, negrul nu îi avantajează deloc. Le întunecă întotdeauna personalitatea și, ceea ce este și mai interesant este faptul că par mult mai în vârstă atunci când poartă negru. 

Nu rata - Zodia care va pierde o persoană dragă, la finalul lui 2022. Universul i se va prăbuși!

Cei născuți sub semnul acestui nativ trebuie să evite, așadar, hainele negre. Cu toate acestea, pot purta cu succes încălțăminte neagră, dar și accesorii: poșete, cercei, curele, coliere, inele. Acestea sunt acceptate. 

Culorile care îl avantajează pe nativul Gemeni

Dacă în negru nu le stă bine deloc Gemenilor, nu este cazul să se impacienteze. Există multe alte opțiuni cromatice care funcționează de în privința lor. d

De exemplu, Gemenii arată excelent în culori precum galben și portocaliu. Fiind calde și vii, le pun mereu trăsăturile în evidență și cu siguranță atrag privirile tuturor atunci când le poartă. De asemenea, și verdele le vine de minune! Le accentuează personalitatea puternică și uneori duplicitară, însă trebuie să-l poarte cu moderație. Știți și voi... ce e prea mult, strică!

O altă culoare potrivită pentru nativii Gemeni este violetul. Atunci când îmbracă astfel de haine, sunt de-a dreptul fabuloși!

Zodia care arată excelent în negru. Nu dă greș niciodată!

Dacă Gemenilor nu le stă deloc bine în negru, există, totuși, un nativ care arată excelent atunci când îl poartă. Este vorba despre Vărsător. Fire visătoare, dar ancorată în realitate atunci când este nevoie, nativul Vărsător este caracterizat 100% de hainele negre. 

Personalitatea puternică pe care o are și sufletul colorat se completează cu brio cu negrul. La evenimente, face ravagii atunci când îl poartă și atrage atenția tuturor. Negrul denotă eleganță, așa că femeile Vărsător optează mereu pentru rochii în tonuri diferite, pe care le accesorizează, puternic, cu diverse bijuterii mai colorate. 

Același principiu se aplică și în cazul bărbatului Vărsător. Acesta este pus în evidență de hainele negre, dar și de cele gri sau bleumarin. Nu este de mirare că atunci când îmbracă un costum negru, e un fel de James Bond în toată splendoarea. 

Știți ce se mai spune despre persoanele care poartă negru? Că au sufletele și personalitatea atât de colorate, încât este necesar să diminueze acest efect. Deși specialiștii le recomandă Gemenilor să nu îmbrace negru, fiecare persoană în parte, indiferent de semnul zodiacal, trebuie să poarte exact ceea ce îi place!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net