Cele mai toxice și manipulatoare zodii feminine. Cu ele nu faci niciodată casă!

Unele femei nu sunt pentru toți bărbații, dar ce ne facem atunci când acestea nu devin jumătatea nimănui? Iată care sunt cele mai toxice și manipulatoare zodii feminine ale horoscopului.

Cele mai toxice și manipulatoare zodii feminine
Cele mai toxice și manipulatoare zodii feminine

Cele mai toxice și manipulatoare zodii feminine ale horoscopului

Femeile sunt greu de înțeles uneori, dar ce ne facem atunci când dăm piept cu ambiția acestora? Astrologii le recomandă bărbaților să se ferească de aceste 3 femei, căci nu vor avea niciodată sorți de izbândă cu ele!

Femeia Rac

Femeia Rac este o manipulatoare înnăscută. Face orice pentru a-și atinge scopurile, chiar dacă acest lucru înseamnă să calce pe sufletele celor care o iubesc. Toxică, apelează întotdeauna la lacrimi atunci când nu-i convine ceva și nu are timp să menajeze pe nimeni.

Bărbații o consideră o fire puternică, însă în spatele acestui aspect zace o toxicitate aparte. Femeia Rac știe să obțină ceea ce-și dorește și niciodată nu își abandonează planurile. Își analizează „victimele” cu mare atenție și cercetează „terenul” pentru a vedea ce poate obține de la fiecare în parte.

Bărbații care intră în relații cu femeia Rac trebuie să știe că aceasta folosește manipularea ca pe o armă și din moment ce intră în viața ei, cu greu mai poate să scape. 

Femeia Leu

Puternică și cu o personalitate de neclintit, femeia Leu se numără și ea printre zodiile toxice și manipulatoare ale horoscopului. Niciodată nu-i pasă de părerile celorlalți, atâta timp cât nu există un interes bine definit pentru ea. 

Nu rata - Zodia care va pierde o persoană dragă, la finalul lui 2022. Universul i se va prăbuși!

Are darul de a te face să o iubești, ca mai apoi să facă din tine tot ce poftește! Își pune întotdeauna planurile și necesitățile pe primul loc și cu greu o poți face să renunțe la convingerile sale. Astrologii sunt de părere că femeia Rac trebuie să fie evitată de bărbații care își doresc o familie, căci nu e prea statornică nici din punct de vedere sentimental. 

Femeia Scorpion

Așa cum o spune și zodia ei, femeia Scorpion este una extrem de toxică și „veninoasă”. Aceasta nu pune preț niciodată pe partenerul de viață și nu a cunoscut iubirea în adevăratul sens al cuvântului. Este gata să se schimbe, însă are nevoie de persoana potrivită care să fie capabilă să o aducă la realitate, cu picioarele pe pământ. 

Bărbații care aleg să aibă o relație cu o femeie Rac trebuie să știe că aceasta poate fi uneori extrem de obositoare din punct de vedere psihic. Trucurile pe care le folosește nu pot fi acceptate de toată lumea, astfel că și crizele de nervi sunt inevitabile în aceste situații. Certăreață din fire, femeia aflată sub zodia Rac va aștepta momentul oportun în care poate vei face ceva greșit și nu se va opri până când nu se va epuiza 100% din cauza reproșurilor. 

Toate cele trei zodii sunt extrem de toxice și manipulatoare și fac din viața lor un adevărat paradis atunci când întâlnesc persoanele potrivite, care să bifeze, pe lista lor, toate cerințele perfecțiunii pe care chiar ele pretind că o dețin. 

Dintre acestea, cea mai toxică este femeia Scorpion, urmată fiind de femeia Rac și femeia Leu. Așadar, mare atenție, domnilor!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

barbat suparat jpg
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
cub Otniela png
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub lidia buble png
facebook messenger jpeg
image
image
image
image
image
image
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
eurovision  jpeg
jenna ortega (2) jpg
Zendaya, regina balului (3) jpg
canapea accesorii jpeg
5 maggie gyllenhall scene de sex in the deuce 3 jpg jpeg