Ghinionul se va ține după nativii acestei zodii, în 2023! Ce trebuie făcut pentru a scăpa de nereușite

După norocul cu carul pe parcursul acestui an, o zodie din horoscop va începe anul 2023 cu stângul, scrie spynews.ro, publicație citată de Adevărul.ro

Nativii din Berbec pot fi urmăriți de ghinion, în 2023. foto: Pixabay
Nativii din Berbec pot fi urmăriți de ghinion, în 2023. foto: Pixabay

Ghinionul va rămâne de partea nativilor pe tot parcursul anului, astfel că nu este momentul oportun pentru lucruri care depind de noroc, pentru că vor fi dezamăgiți. Conform astrologilor, nativii nu vor avea noroc în nimic din ce vor face, astfel că anul 2023 va fi o pauză pentru ei, după multă muncă depusă în anul care este pe care să se termine. 

Zodia pentru care anul 2023 se anunță unul deosebit de prost este zodia Berbec. În aces an, ei au muncit din greu și au profitat de noroc, însă lucrurile se vor schimba radical. Nimic nu va merge bine. Indiferent dacă vorbim despre carieră, familie sau bani, ghinionul va fi resimțit în toate aceste capitole. Având în vedere că lucrurile nu vor sta bine deloc, astrele le recomandă să ia o pauză de odihnă, până când norocul se va opri iar la ei. 

Cei născuți în zodia Berbec sunt nativi îndrăzneți, rapizi și independenți care fac față problemelor și nu se dau bătuți până când nu le rezolvă. Zodia Berbec este una pozitivă și plină de energie.

Poate că nu este una dintre cele mai puternice zodii, dar este cea care arde cel mai repede și se risipește cel mai ușor. Berbecul coincide primăverii, anotimpul renașterii și al revenirii. Este o zodie solară, plină de lumină, orientată către răsăritul Soarelui. Elementul zodiei Berbec este Focul. Nativii acestei zodii sunt creativi și plini de energie. Cum focul este principiul voinței în orice luptă, nativii născuți sub semnul acestui element sunt axați spre acțiune, sunt hotărâți, determinați și optimiști.

Din păcate, astrologii au identificat și o bilă neagră a acestei zodii. Se pare că nativii din Berbec nu se pot abţine, atunci când vine vorba despre minciuni. Aceștia nu s epot abține și înfloresc orice poveste, doar de dragul de a părea mai interesanţi şi de a-i face pe ceilalţi să le acorde atenţie.

Aparent, berbecii nu au scopuri viclene şi nu încearcă să facă rău nimănui, pur şi simplu le e uşor să inventeze tot felul de poveşti, din orgoliu sau din plictiseală, cu dorința de a mai anima atmosfera. Unii ar spune că berbecii au o imaginaţie prea bogată şi poate chiar aşa și este. De reţinut, însă, este faptul că Berbecii nu pot fi mereu de încredere, mai ales când declară că sunt capabili ori că au experienţă în alte domenii. Probabil că și din acest motiv, anul 2023 ar putea fi unul în care anumiți berbeci ar putea să pice în propriile capcane. Dacă aveți de-a face cu un nativ din zodia Berbec, indicat ar fi să vă asiguraţi că ceea ce spune este chiar adevărat și că se conformă, altfel s-ar putea să vă înşelaţi amarnic în privinţa lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net