Zodia care o dă în bară în bucătărie, înainte de sărbători. Preparatele ei vor fi un eșec total!

Înainte de sărbători, cu mic sau cu mare, toată lumea pune mâna la treabă, în bucătărie! Deși își dorește ca lucrurile să-i iasă cum nu se poate mai bine, una dintre zodiile noastre o va da în bară rău de tot!

Zodia care o dă în bară în bucătărie
Zodia care o dă în bară în bucătărie

Zodia care o dă în bară în bucătărie, înainte de sărbători

Deși are cele mai bune intenții pentru a pregăti preparate delicioase pentru familia sa, dar și pentru musafirii care îi vor călca pragul, una dintre cele 12 zodii ale horoscopului va reuși să facă fix invers.

Mai exact, este vorba despre zodia Berbec. Berbecii sunt, de regulă, extrem de încăpățânați, mai ales atunci când vine vorba de anumite planuri pe care le implementează în mintea lor. Pentru ei nu există nu se poate, așa cum spune și Andreea Marin! Ei știu exact ce au de făcut. Numai că, uneori, se străduiesc atât de mult să le iasă lucrurile bine, încât uită esențialul: cu cât te străduiești mai mult, cu atât ai mai multe șanse să nu-ți iasă!

Și cu cât ești mai lejer în ceea ce faci și te stresezi cât mai puțin, cu atât reușești și faci lucrurile așa cum trebuie. 

Berbecii sunt dornici de perfecțiune, indiferent despre ce este vorba. Așadar, de sărbători au plănuit să-i impresioneze pe toți cei dragi cu preparatele lor. Numai că zicala socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg merge de minune în ceea ce-i privește. 

Din dorința de a pregăti cât mai multe preparate, Berbecii le vor strica pe toate. Astrologii îi sugerează să se tempereze și să ia lucrurile pas cu pas, asta dacă nu cumva vrea ca toți cei care se vor pune la masa lui, să se aleagă cu indigestii!

Ce preparate va strica nativul Berbec, chiar înainte de sărbători

Nativul Berbec se va apuca de celebrele sarmale, pe care orice român le pune pe masă. Din păcate, din cauză că va uita un ingredient esențial care se pune în carnea tocată, acestea vor fi lipsite de gust. Oricât va încerca după să „dreagă” oala, nu-i va reuși deloc. 

Nici la salata boeuf nu va sta mai bine. Berbecul este una dintre zodiile lipsite de răbdare, așa că nu prea stă bine la acest capitol. Pentru că maioneza de casă este mult mai gustoasă și mai sănătoasă decât cea din comerț, Berbecii se vor apuca să o facă cu propriile lor mânuțe. 

Citește și - Zodia care va pierde o persoană dragă, la finalul lui 2022. Universul i se va prăbuși!

Ei bine, iar aici va începe distracția: maioneza se va „tăia” de foarte multe ori, lucru ce îi va aduce, Berbecului, exasperarea pe chip! Nu-i nimic, parcă merge și cea din comerț...

Totuși, sperând să repare situația, nativul Berbec se va apuca și de cozonaci, doar că nici aceștia nu vor fi chiar wow. Din grabă și din dorința de a termina mai repede, Berbecul o să greșească gramajul de zahăr ce trebuie pus în compoziția aluatului de cozonac, astfel că nu va fi dulce mai deloc, întrucât va pune mult mai puțin decât trebuia. 

Există, totuși, o soluție pentru acest dezastru: platourile cu mezeluri, care îi vor ieși de minune nativului Berbec. Deci, dacă îi călcați pragul, nu vă faceți griji, căci aveți ce să mâncați!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net