Zodia care va avea un Crăciun de coșmar. Va fi singură în zi de sărbătoare!

Una dintre zodii va fi cu adevărat tristă de Crăciun. Aceasta va rămâne singură, căci partenerul de viață îi va spune „adio”, iar familia nu va putea să fie alături de ea. Prietenii, și ei puțini la număr, își vor vedea de activitățile lor, așa că zodia noastră va fi extrem de dezamăgită.

Zodia care rămâne singură de Crăciun
Zodia care rămâne singură de Crăciun

Sărbătorile sunt un prilej de bucurie pentru toată lumea, însă se întâmplă, uneori, ca planurile să nu funcționeze exact așa cum ne-am fi dorit. Tocmai de aceea, una dintre zodiile horoscopului va rămâne singură în ziua de Crăciun și nu va avea parte de nicio bucurie. 

Zodia care va rămâne singură, în ziua de Crăciun

Astrologii au vești triste pentru nativul Balanță. Persoanele care se află sub acest semn zodiacal vor avea un Crăciun de coșmar și vor rămâne complet singure. 

Pe plan sentimental, Balanțele o dau în bară fix înainte de Crăciun. Relația cu persoana iubită sau mariajul, după caz, reprezintă o cauză pierdută. Specialiștii informează că partenerii de viață ai Balanței fie își fac planuri cu alte persoane, de sex opus sau o gașcă de prieteni, fie pur și simplu aleg să petreacă ziua de Crăciun în compania familiei lor. 

Citește și - Cele două zodii care sunt ca niște vampiri energetici. Evită-le întotdeauna!

Nici pe planul prieteniei nu stau mai bine Balanțele. Fiecare dintre prietenii săi are cu totul alte planuri pentru Crăciun, planuri în care nativul Balanță nu este inclus sub nicio formă. 

De asemenea, familia nativului Balanță are și ea alte planuri din care, desigur, nu-l exclude pe acesta, însă îl face, cumva, să se simtă incomod, așa că tot singurătatea o alege. 

Vești bune pentru Balanță, în prima lună a anului 2023

Dacă ziua de Crăciun o va petrece într-o singurătate absolută, nativul Balanță va avea o altă soartă începând cu anul 2023. Luna ianuarie vine cu vești importante pentru Balanțe, mai ales pe plan profesional și amoros. 

Dacă actualul loc de muncă a reușit să-l plafoneze pe nativul Balanță, totul se compensează în prima lună a noului an. O altă ofertă îi va fi pusă „pe tavă” și îi va aduce împlinire pe plan profesional. De asemenea, astrologii îi sugerează zodiei Balanță să aibă răbdare, căci lucrurile bune se întâmplă atunci când se așteaptă cel mai puțin. 

Tot în anul 2023 îi va surâde soarta și pe plan amoros. Singurătatea din ziua de Crăciun va fi compensată de o legătură amoroasă neașteptată, însă intensă, puternică și de neclintit. S-ar putea chiar să fie vorba de sufletul pereche al Balanței, așa că trebuie să fie cu mare băgare de seamă. 

O altă zodie are probleme cu partenerul de viață, înainte de sărbători

Nativul Balanță nu este, însă, singurul care va petrece sărbătorile de unul singur. Cei aflați sub semnul zodiacal al Peștilor nu vor avea sorți de izbândă cu partenerul de viață. Ziua de Crăciun va aduce mari tensiuni în relația lor de cuplu, iar noaptea de Revelion va marca încercarea „îngropării” neînțelegerilor, însă fără niciun succes. Ciondăniți cu omul iubit și tensionați până peste cap, nativii Pești vor încerca să compenseze absența partenerului de viață petrecând cât mai mult timp în compania prietenilor, dar și a familiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 1 martie jpeg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
masaj facial jpeg
horoscop 26 martie jpg
horoscop jpg