Zodia care obișnuiește să împrumute mereu bani de la alții. Ferește-te de ea, nu-i înapoiază niciodată!

Fie că vă vine să credeți sau nu, există anumite zodii care nu sunt prea punctuale în ceea ce privește angajamentele pe care le au față de ceilalți. Mai mult, una dintre zodiile horoscopului e lipsită total de scrupule atunci când împrumută bani. Trebuie neapărat s-o eviți!

Zodii care împrumută bani
Zodii care împrumută bani

Zodia care împrumută bani mereu și nu-i returnează niciodată

Dacă vrei să te ferești de cineva anume atunci când vine vorba de bani, astrologii îți recomandă să eviți zodia Rac. Racul este o persoană extrem de prefăcută, care te va face mereu să crezi în problemele lui.

Acest nativ al horoscopului va veni mereu cu lamentări în fața ta, care mai de care mai interesante. Cei aflați în zodia Racului au tendința să fie întotdeauna nemulțumiți de viața lor, pe plan financiar.

Pentru aceștia, niciun loc de muncă nu va fi suficient de bun și vor încerca întotdeauna să te facă să crezi în problemele lor. Pe deasupra, se vor plânge constant de faptul că familia nu-i sprijină deloc pe plan financiar și nu se descurcă în ceea ce privește cheltuielile, chiriile sau ratele. Niciun salariu nu va fi mulțumitor, deși, din fire, este puțin cam leneș și delăsător și este plătit întocmai pentru efortul pe care...nu-l depune!

Nativul Rac are prostul obicei de a împrumuta bani. Fie că este vorba de familie, prieteni apropiați, vecini sau colegi de muncă, acesta nu are scrupule atunci când vine vorba de bancnote. Nimic greșit în împrumuturi, căci sunt firești, atâta timp cât termenul de înapoiere nu este depășit sau nu este depășit, fără a anunța, în prealabil.

Citește și - Cele două zodii care sunt ca niște vampiri energetici. Evită-le întotdeauna!

Persoanele aflate sub zodia Rac aplică o tehnică extrem de simplă: se lamentează, obțin împrumuturile, apoi uită complet de data de returnare a banilor. Atunci când sunt căutați de persoanele care i-au împrumutat, fie nu mai răspund la telefon, fie încearcă să găsească tot felul de scuze pentru întârzierea și neseriozitatea de care dau dovadă. Printre alte cuvinte, trebuie să-i eviți complet, asta dacă nu vrei să ai tu, la rândul tău, probleme financiare!

Cea mai darnică zodie a horoscopului. Pune mereu problemele altora pe primul plan

Trecem în extrema cealaltă și vorbim despre cea mai darnică zodie a horoscopului. Astrologii susțin că nativii Săgetător sunt cei care pun, întotdeauna, problemele altora pe primul plan, uitând de ale lor.

Prin urmare, cea mai bună „combinație” ar fi o relație de împrumut între Rac și Săgetător: Racul uită să mai returneze banii, iar Săgetătorului îi va fi mereu jenă să-i ceară înapoi banii împrumutați. Afacere!

Nativii Săgetător nu sunt generoși doar din punct de vedere financiar. Aceștia sunt empatici și mereu gata să sară în ajutorul tuturor, mai ales atunci când o persoană apropiată lor, un prieten sau o rudă, dă de necaz. Spiritul civic nu îi este, însă, niciodată apreciat.

Chiar dacă și în viața lui au loc evenimente nefericite, nativul Săgetător va uita complet de ele și se va axa întotdeauna pe problemele celor din jur. Specialiștii îi recomandă să fie mai cu băgare de seamă în privința acestui aspect și să acorde mai multă atenție lucrurilor și persoanelor care îl înconjoară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net