Andreea Esca, pictorial incendiar cu sânii goi. Imaginea pe care toată lumea a uitat-o

Pe Andreea Esca o cunoaște toată lumea: o știristă de succes, mamă cu normă întreagă și o femeie elegantă, cochetă, cu un simț al umorului ieșit din comun. Ei bine, dar există și lucruri pe care oamenii nu le cunosc despre vedeta Pro TV. Cum ar fi, de exemplu, faptul că aceasta a pozat goală!

Ceea ce nu multă lume știe despre Andreea Esca este faptul că știrista de la Pro a pozat goală și nu, nu este o glumă! Totul s-a întâmplat cu aproape 20 de ani în urmă, pe vremea când Alexia Eram era doar un copil, iar vedeta era însărcinată cu Aris.

Andreea Esca, pictorial nud, însărcinată pentru a doua oară

Andreea Esca goală. După cum v-am spus, nu este deloc o glumă! În anul 2003, Andreea Esca a intrat și ea în rândul vedetelor cărora nu le-a fost rușine să-și expună goliciunea. Știrista de la Pro TV era, la vremea respectivă, însărcinată pentru a doua oară, iar Alexia Eram era foarte micuță. 

Fotografia pe care a făcut-o Esca la momentul respectiv a stârnit numeroase controverse, mai ales că ideea pictorialelor nud nu era atât de permisivă și de îmbrățișată ca în zilele noastre.

Acoperită cu un cearșaf alb în jurul taliei, cu sânii goi și acoperiți cu brațul stâng și cu Alexi Eram, copilă și tot goală - așa arată cea mai controversată ipostază în care s-a lăsat vreodată fotografiată Andreea Esca.

Andreea Esca a pozat goală
Andreea Esca a pozat goală

S-a despărțit de fiul lui Alexandru Arșinel pentru că i-a cerut să facă sex cu el

Alexandre Eram nu a fost nicidecum prima iubire a Andreei Esca. În cartea scrisă de ea, știrista a povestit totul despre primul ei iubit, Bogdan Arșinel, nimeni altul decât fiul regretatului actor Alexandru Arșinel.

Deși aveau o relație stabilă, însă adolescentină, Bogdan i-ar fi cerut Andreei Esca să ducă legătura amoroasă dintre ei la un alt nivel. Mai exact, primul iubit i-ar fi cerut acesteia să facă sex cu el, căci considera necesar acest aspect în viața lor de cuplu.

Citește și - Andreea Esca, mai asumată ca niciodată, cu ridurile la vedere! Superbă, fără intervenții, la 50 de ani

Nedumerită și nesigură pe ceea ce avea să urmeze, Andreea Esca și-a ascultat instinctul feminin și a refuzat categoric. Mai mult, a considerat acest lucru suficient pentru a pune capăt relației cu Bogdan Arșinel, mai ales prin prisma faptului că s-a gândit că nu o să-și petreacă tot restul vieții alături de el și nici nu reprezenta, la momentul respectiv, sufletul său pereche.

„Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…)

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta. Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment…

Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit”, a menționat Andreea Esca, în cartea sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net