Cu cine s-a iubit Andreea Esca, înainte de Alexandre Eram. Fiul unui celebru actor a fost prima ei dragoste!

Andreea Esca se bucură de un real succes în viața profesională, dar și în cea profesională. Căsătorită cu Alexandre Eram, știrista de la Pro TV a demonstrat că atunci când vine vorba de iubire, nu există bariere de niciun fel: nici de naționalitate, nici de limbă, nici de inimi! Dar oare cine a fost prima iubire a acesteia?

Cu mult timp înainte de a-l întâlni pe Alexandre Eram, actualul său soț, Andreea Esca s-a iubit cu un bărbat extrem de cunoscut. 

Cine a fost prima iubire a Andreei Esca

Potrivit informațiilor din presă, Andreea Esca s-a iubit, în trecut, cu nimeni altul decât Bogdan Arșinel, fiul regretatului Alexandru Arșinel. Cei doi au format un cuplu timp de 3 ani, însă iubirea adolescentină a luat sfârșit și drumurile li s-au separat. 

Andreea Esca și Bogdan Arșinel s-au cunoscut pe vremea când erau elevi la liceul Gheorghe Lazăr din București și au avut o chimie încă din prima clipă. Despre relația lor nu se știu foarte multe, mai ales că totul s-a petrecut în urmă cu mai bine de 20 de ani. 

Deși s-au iubit foarte mult, Andreea Esca și Bogdan Arșinel au sfârșit pe drumuri separate, până la urmă. Fiul regretatului actor Alexandru Arșinel era extrem de talentat la dans, dar și la baschet, iar aceste lucruri ar fi cucerit-o iremediabil pe știrista de la Pro TV. 

Ulterior, Andreea Esca l-a cunoscut pe Alexandre Eram, un afacerist născut în SUA. Pentru că tatăl său era armean și mama franțuzoaică, Alexandre Eram a crescut în Paris, Franța. A studiat în Germania și Anglia și a călătorit în toată lumea, fie că în scopuri personale sau profesionale. 

Nu rata - Cum se ințeleg, de fapt, Neti Sandu și Andreea Esca. Renumitul astrolog a dezvăluit totul

Ajuns în România în urmă cu mai bine de 30 de ani, Alexandre Eram a început să lucreze la o firmă de imobiliare. În momentul în care Andreea Esca și Eram s-au intersectat, el era implicat într-o relație și, potrivit informațiilor din presă, știrista de la Pro s-a cam străduit ceva timp până când Alexandre Eram a observat-o. Totul s-a întâmplat la o petrecere, acolo unde bărbatul i-a căzut Andreei cu tronc!

Andreea Esca si Alexandre Eram
Andreea Esca si Alexandre Eram

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, a mărturisit Esca, în spațiul public, acum ceva timp. 

Cei doi s-au căsătorit și au împreună o fată și un băiat

N-a trecut mult timp de la întâlnirea cu pricina dintre Andreea Esca și Alexandre Eram, căci aceasta s-a amorezat până peste cap! Știrista l-a invitat la jurnal, însă Eram nu și-a făcut apariția. Tocmai când credea că speranțele i s-au năruit pentru totdeauna, Andreei Esca i-a surâs destinul!

Alexandre Eram a venit cu flori la ea, după jurnal și, ca să obțină iertarea neprezentării din zilele precedente, a invitat-o pe Andreea Esca la restaurant. De atunci, mai spune știrista, au rămas împreună. Astăzi, cei doi au doi copii, pe Aris și Alexia Eram, actuala iubită a artistului Mario Fresh. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net