Iuliana Luciu renunță la televiziune? Anunțul de ultimă oră al vedetei

Iuliana Luciu pare că și-a găsit vocația de DJ la vârsta de 35 de ani, căci recent și-a surprins fanii cu câteva imagini și un video care o arătau în timp ce susținea o reprezentație într-un club select din Monaco, în fața unui public extrem de numeros. Deci în planuri bruneta să renunțe la televiziune? Iuliana a clarificat situația, printr-un anunț pe social-media. 

image

Iuliana este cunoscută desigur și ca prezentatoare de televiziune și este o prezență foarte plăcută pe micul ecran, așa că atât fanii cât și apropiații s-au tot întrebat dacă nu cumva are de gând să renunțe la cariera TV. 

Desigur că este dificil să jonglezi cu două cariere în divertisment, dar Iuliana Luciu, energică și, mai ales ambițioasă, din fire vrea să le facă pe ambele. Ea și-a liniștit fanii care credeau că nu o vor mai vedea decât dacă sunt dispuși să plece într-o vacanță costisitoare în Monaco, tărâmul preferat al bogătașilor din Europa. 
Se pare că Iuliana Luciu va continua să apară în emisiuni și să-și continue cariera de prezentatoare, așa cum le-a spus și urmăritorilor ei, azi pe social-media, alături de o imagine sugestivă. 

«Am fost intrebata dacă am renuntat la televiziune.

Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă.

Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme... Deocamdată 😘»

Iuliana Luciu a arătat WOW la party-ul din Monaco

Iuliana Luciu a întreținut atmosfera într-un club din Monaco unde le-a oferit petrecăreților nu numai muzică bună, ci și o priveliște pe măsură, românca noastră făcându-și apariția într-o ținută foarte provocatoare. Iuliana a încins party-ul îmbrăcată într-o bustieră din piele cu decolteu adânc. Ea a mărturisit fanilor că s-a pregătit foarte mult pentru a fi DJ și că este un proiect de suflet. 

  «Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate - DJ invitat la Monaco! Lucille c'est moi!Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!», a scris Iuliana Luciu pe social-media.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
hacker foto pixabay
amalia puflea sol gimnastica jpeg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg