Lucian Mîndruță a făcut senzație la evenimentul Andreei Esca! A uimit pe toată lumea cu ținuta aleasă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lucian Mîndruță (55 ani) a făcut senzație, luni dimineață, la evenimentul Andreei Esca. Invitat la lansarea numărului de primăvară al revistei A List Magazine, jurnalistul și omul de televiziune a fost nedespărțit de casca lui de biciclist cu care a atras atenția tuturor, drept pentru care a făcut și o glumă: „Un curier la lansarea A List Magazine, cu comanda de pizza a Andreei!” Lucian Mîndruță a fost întrebat de toată lumea despre ținuta pe care a ales să o poarte la evenimentul revistei patronată de Andreea Esca.

Click!  a vorbit cu Lucian Mîndruță despre vestimentația cu care s-a afișat la „breakfast-ul” cu Esca, iar fostul prezentator de știri ne-a dat detalii despre aceasta. 

Casca este una mai veche, care se desfăcea, să fie și de vară, se numește Bolle, este outfitul de temperaturi un pic mai scăzute. Eu merg destul de mult cu bicicleta și asta încă nu este outfitul de temperaturi negative, asta este așa, între 5 și 15 grade”, ne-a mărturisit omul de televiziune.

Și pentru că a fost cumva în centru atenției, l-am întrebat pe Lucian Mîndruță la cât se ridică valoarea ținutei sale aleasă pentru azi. “Casca este vreo 3-400 de lei, pantofii 150 lei, pantalonii 100 de euro și gecile astea, câte 100 fiecare dar trebuie să ți le iei de la magazine specializate… Mai merg la competiții, dacă vrei să vezi care sunt turele de anul ăsta, intrați pe www.cubicicletalamare.com, a doua postare cred că este cu toate turele”, a precizat Lucian Mîndruță.

Prezentatorul de la DIGI FM este un împătimit al sportului cu bicicleta și de ani buni se menține în formă astfel. 

Nu sunt în nicio formă, sunt foarte ruginit, dar în general, cam 5000 de kilometri pe an eu zic că sunt suficienți peste 50 de ani, că să fii cât de cât decent. Eu cam atâta fac! Dar e adevărat că trebuie să și urci, adică anul trecut cred că am urcat vreo 20 și ceva de mii de metri. Vreo 3 Everesturi adunate cam urc pe an”, a precizat vedeta.

Mîndruță s-a bucurat de întâlnirea cu prietenii și colegii

Lucian Mîndruță a profitat de ieșirea în oraș pentru a socializa cu prietenii și colegii cu care nu s-a mai văzut de ceva timp. Jurnalistul a stat de vorbă cu Andreea Esca, dar și cu Andreea Berecleanu și nu numai.

Cu Esca m-am văzut mai des! M-am bucurat cel mai mult de revederea cu oamenii pentru că în ultima vreme am fost destul de ursuz. Fac totul acasă, că așa e când ești remote. Studioul TV e tot acasă, intru  la TV tot de acasă. M-am bucurat pur și simplu să mă văd cu oamenii!”, ne-a mărturisit vedeta TV.

Totodată am aflat de la Lucian Mîndruță  și cât de bine colaborează cu Digi.

Este foarte bine! În fiecare zi am emisiune la radio, de la 17.00 la 19.00. Face vreo 200.000-300.000 de oameni pe zi, cam așa, nu e nimic de care să te plângi”, ne-a mărturisit Lucian Mîndruță care este încântat și de faptul că cei doi băieți ai săi sunt pasionați, la rândul lor, de sport. 

„Băiatul cel mare (21 ani) face ciclism, iar băiatul cel mic (19 ani) face baschet. Și mai avem și o fată de 32 de ani care face iahting”, ne-a povestit Mîndruță.

300 de invitați și-au băut cafeaua cu Andreea Esca

300 de persoane au spus “prezent” pentru Andreea Esca, la 10 dimineața, pentru că toată lumea abia așteaptă să își bea cafeaua cu cea mai tare vedetă de la noi ale căror petreceri sunt memorabile. În mod special cele organizate pentru lansarea unui nou număr al revistei sale, A List Magazine, cum a fost și luni, 13 martie, când s-a lansat pe piață ediția de primăvară 2023, cu Alexia Eram, fiica vedetei ProTV, pe copertă.

Astfel, Andreea Raicu, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Ioana Ginghină, Amalia Enache, Ada Condeescu, Giulia Anghelescu, Mario Fresh, Nick Casciaro s-au aflat printre invitații care au participat la evenimentul organizat de Andreea Esca și echipa ei de la revistă, la Art Safari din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net