Celebră tenismenă, apariție virală pe coperta unei reviste: „Cea mai crudă realitate din sport”

Departe de terenul de tenis pentru o perioadă, sportiva Ajla Tomljanović nu a dispărut, însă, și din lumina reflectoarelor. La cei 29 de ani, ocupanta locului 33 WTA este pe coperta revistei „NYT Style Australia”, apariție „dublată” de un interviu oferit publicației. 

Ajla Tomljanović se află pe cel mai bun loc al carierei sale (FOTO: Instagram)
Ajla Tomljanović se află pe cel mai bun loc al carierei sale (FOTO: Instagram)

Printre subiecte abordate de reprezentanta „sportului alb” s-a numărat și una dintre cele mai mari victorii din cariera sa, reușită la US Open 2022, când australianca a trecut de Serena Williams, chiar în ultimul meci al americancei, înainte să dispară din circuit. „Indiferent de cine se retrage, tenisul merge mai departe, iar asta e una dintre cele mai crude realități din sport: trenul nu se oprește pentru nimeni”, a comentat Ajla Tomljanović acel episod pentru revista citată. 

Australianca a oferit un interviu amplu revistei care i-a dedicat o copertă (FOTO: Instagram)
Australianca a oferit un interviu amplu revistei care i-a dedicat o copertă (FOTO: Instagram)

Printre cele mai bune rezultate din cariera sa se numără ajungerea în optimile de finală de la Roland Garros, dar și sferturile de la Wimbledon, în două rânduri chiar, precum și de la US Open. Sportiva este, deocamdată, în plină recuperare, în urma unei accidentări la genunchi și profită de timpul liber pentru a bifa astfel de apariții. Totodată, Ajla Tomljanović a apărut în documentarul „Break Point”, de pe Netflix, cel care urmărește parcursul reușit anul trecut de o serie de jucătoare și jucători de tenis de top. Filmul surprinde o mulțime de detalii din carierele lor, precum și din viața personală. În cazul Ajla Tomljanović, spre exemplu, documentarul a fost filmat când australianca forma un cuplu cu tenismenul italian Matteo Berrettini. Numai că, între timp, cei doi s-au separat, iar documentarul a început să fie difuzat cu povestea lor împreună când ea era deja de domeniul trecutului. Revenind la cariera sa, australianca se află pe cea mai bună poziție personală în ierarhia tenisului feminin mondial, 33, pe care a ocupat-o prima dată, în octombrie 2022. Născută, de fapt, în Croația, la Zagreb, Ajla Tomljanović a obținut cetățenia australiană, în urmă cu câțiva ani, în 2018. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net